Eventyrfabrikken Oslo: En Unik Opplevelse for Hele Familien

Eventyrfabrikken er et populært innendørs lekesenter i Oslo, Norge. Det er et ideelt reisemål for familier med små barn som leter etter et morsomt og trygt sted å leke. Anlegget tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som er utformet for å holde barna underholdt i timevis.

På Eventyrfabrikken kan barna glede seg over klatrestativer, taubroer, krypetunneler, kampballer, kjempesklier, trampoliner, hoppeslott, airbazoka og et babyhjørne. Foreldre kan slappe av og nyte litt tid mens barna leker, ettersom det er mange fasiliteter tilgjengelig, inkludert trådløs internettforbindelse, en stor plasma-TV med de beste kanalene, aviser, magasiner, biljardbord, airhockey og en kafé. Anlegget er også tilgjengelig for bursdagsfester og andre arrangementer.

Enten du er lokal eller turist, er Eventyrfabrikken et må-besøk for familier med små barn. Med sitt brede utvalg av aktiviteter og fasiliteter tilbyr anlegget et morsomt og trygt miljø for barn å leke og utforske, mens foreldrene kan slappe av og nyte litt nedetid. Så hvis du er ute etter en morsom og spennende dag med familien, bør du ta turen til Eventyrfabrikken i Oslo.

Hva er Eventyrfabrikken Oslo?

Eventyrfabrikken Oslo er Europas største innendørs lekeland som ligger i Oslo, hovedstaden i Norge. Lekelandet er et perfekt sted for familier som ønsker å tilbringe en morsom og spennende dag sammen med barna.

Med over 5000 kvadratmeter med lekeområder, har Eventyrfabrikken Oslo et bredt utvalg av aktiviteter for barna å utforske. Fra klatrevegger til hinderløyper, sklier, ballbinger og mye mer, er det noe for enhver smak.

Eventyrfabrikken Oslo er også kjent for å ha en av de største ballbassengene i Europa, som er fylt med tusenvis av baller. Barna vil elske å hoppe og leke i dette bassenget.

Hvordan komme seg til Eventyrfabrikken Oslo?

Eventyrfabrikken Oslo er Europas største innendørs lekeland, og det er enkelt å komme seg dit med offentlig transport eller bil. Her er noen måter å komme seg til Eventyrfabrikken på:

Med offentlig transport

Du kan ta buss eller jernbane for å komme deg til Eventyrfabrikken. Nærmeste busstopp er Vøyenbrua, og det går jevnlig busser fra forskjellige deler av Oslo. Du kan også ta jernbanen til Storo stasjon, og deretter bytte til buss eller trikk for å komme deg til Eventyrfabrikken.

Her er noen eksempler på reisetider:

FraTilReisetid
Holmlia Senter, OsloEventyrfabrikken53 minutter med jernbane og buss
NorgesGruppen Data AS (BV9), OsloEventyrfabrikken48 minutter med jernbane og buss
Grorud Nærsenter, OsloEventyrfabrikken64 minutter med jernbane og buss

Med bil

Hvis du kjører bil, kan du enkelt finne veien til Eventyrfabrikken ved å følge Sandakerveien fra Ring 3. Det er også mulig å bruke GPS for å finne veien dit.

Det er begrenset med parkeringsplasser ved Eventyrfabrikken, så det kan være lurt å parkere et annet sted i nærheten og gå de siste meterne til lekelandet.

Det er også mulig å ta taxi eller Uber for å komme seg til Eventyrfabrikken hvis du ikke ønsker å kjøre selv eller ta offentlig transport.

Aktiviteter på Eventyrfabrikken Oslo

Eventyrfabrikken Oslo har et bredt utvalg av aktiviteter som passer for alle aldre. Her kan du tilbringe en hel dag med familien, feire en barnebursdag eller arrangere et bedriftsarrangement. Nedenfor finner du informasjon om noen av de mest populære aktivitetene på Eventyrfabrikken Oslo.

Barnebursdager

Hvis du vil gi barna dine en bursdagsfeiring de aldri vil glemme, kan du arrangere en barnebursdag på Eventyrfabrikken Oslo. De tilbyr en rekke forskjellige pakker som inkluderer alt fra lek i ballbasseng og hinderløyper til ansiktsmaling og pizza. Personalet vil sørge for at bursdagsbarnet og gjestene får en uforglemmelig dag.

Familieaktiviteter

Eventyrfabrikken Oslo har aktiviteter som passer for hele familien. De har en stor klatrevegg, en hinderløype, ballbasseng, trampoliner og mye mer. De har også et eget område for de minste barna, der de kan leke i en trygg og morsom atmosfære. Du kan tilbringe en hel dag på Eventyrfabrikken Oslo og alltid finne noe nytt å gjøre.

Bedriftsarrangementer

Hvis du vil arrangere et bedriftsarrangement som skiller seg ut, kan du leie Eventyrfabrikken Oslo. De tilbyr skreddersydde pakker som inkluderer alt fra mat og drikke til aktiviteter og underholdning. Du kan velge mellom alt fra teambuilding-aktiviteter til morsomme konkurranser og spill. Eventyrfabrikken Oslo vil sørge for at arrangementet blir en suksess.

Mat og drikke på Eventyrfabrikken Oslo

Eventyrfabrikken i Oslo har en stor kafé som tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke. Her kan du slappe av mens barna leker og nyte en kopp kaffe eller et måltid.

Kaféen serverer alt fra enkle retter som smørbrød og pølser til mer avanserte retter som pizza og lasagne. Det er også et utvalg av salater og vegetariske alternativer tilgjengelig. For de som har lyst på noe søtt, er det et godt utvalg av kaker og bakverk å velge mellom.

For å drikke kan du velge mellom forskjellige typer brus, juice og mineralvann. Det er også kaffe og te tilgjengelig.

Kaféen har et stort utvalg av mat og drikke til rimelige priser. Det er også gratis wifi tilgjengelig, så du kan jobbe eller surfe på nettet mens du venter på barna.

Priser og åpningstider

Eventyrfabrikken i Oslo er åpen hver dag fra kl. 10.00 til 19.00, inkludert i sommerferien og skoleferier. Det er imidlertid noen unntak som 17. mai og visse helligdager, hvor Eventyrfabrikken holder stengt. Sjekk nettsiden for oppdaterte åpningstider.

Billettprisene for Eventyrfabrikken varierer avhengig av alder og tidspunkt på dagen. Barn under 1 år har gratis adgang, mens barn og ungdom mellom 1 og 17 år betaler 179 kr på hverdager og 229 kr i helger, helligdager, planleggingsdager og skoleferier. Voksne betaler 39 kr for inngang.

AldersgruppeHverdagHelg/helligdag
Barn under 1 årGratisGratis
Barn/ungdom (1-17 år)179 kr229 kr
Voksne39 kr39 kr

Eventyrfabrikken tilbyr også klippekort og årskort. 5-klippkort koster 1699 kr, 10-klippkort koster 2999 kr, og årskort for barn og ungdom koster 2690 kr. Årskort for barn under 1 år koster også 2690 kr. Med årskort får man ubegrenset tilgang til Eventyrfabrikken i ett år fra kjøpsdatoen.

Oppsummering

Eventyrfabrikken i Oslo er en flott destinasjon for familier med små barn. Det er en innendørs lekeplass som har et bredt utvalg av aktiviteter for barna å utforske. Det er klatrestativer, tau broer, sklier, trampoliner, og mye mer. Det er også en babykrok for de minste.

Det er en god idé å sjekke ut anmeldelser på forhånd for å få en ide om hva du kan forvente deg. Noen anmeldelser sier at tjenesten kan være dårlig, men det er også mange positive anmeldelser som skryter av den store mangfoldet av aktiviteter og utstyr.

Hvis du planlegger å besøke Eventyrfabrikken, kan du også vurdere å sjekke ut noen av de nærliggende restaurantene. Det er mange gode alternativer i området, inkludert Apsorn Thai Restaurant og Sagene Lunsjbar.

Alt i alt, hvis du har små barn og trenger et sted å tilbringe noen timer innendørs, kan Eventyrfabrikken være et flott valg. Med en rekke aktiviteter og en babykrok, er det noe for alle aldre å nyte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *