PostNord | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Postnord er et nordisk logistikkselskap som tilbyr en rekke logistikkløsninger for offentlige sektorer, detaljhandel, bedrifter og private husholdninger. Selskapet består av det danske Post Danmark og det svenske Posten AB, som er sammenslått til et felles selskap i 2009. Selskapet har rundt 25 000 medarbeidere, og deres hovedkontor ligger i København, Danmark.

Har en rekke tjenester og produkter som de tilbyr. De tilbyr logistikkløsninger som frakt, lagring, samle og distribuere produkter, og mer. De tilbyr også e-handel og netthandel tjenester, noe som gjør det lettere for bedrifter å sende og motta varer fra hele verden. De har også utviklet et omfattende nettverk med driftssteder, terminaler og depoter over hele Norden, som gjør det lettere for kundene å sende og motta varer.

Er kjent for sin pålitelighet, sikkerhet og integritet. De har en rekke sikkerhetsprogrammer som skal holde sine kunders varer trygge. De har også et kvalitetsprogram som skal sikre at alle varene som sendes er i god stand. Selv om vi nå skal fokusere på hvor god kundeservicen deres er, og hvordan du enkelt kan komme i kontakt med PostNord og uten lange ventetider eller uten å få svar.

PostNord Telefon

Telefonnumre har alltid vært en av de enkleste og raskeste måtene å kontakte et selskap på. Og det er ikke annerledes med PostNord. Så la oss se hvilke numre som er tilgjengelige for å ringe og motta kundeservice. Men alltid i arbeidstiden hvis vi ønsker å få svar.

Kundeservice: 987 09300 (Våre åpningstider er 08:00-17:00 på hverdager)

For øyeblikket har ikke PostNord flere telefonnumre til kundeservice. Selv om det er mulig at enkelte kontorer har et annet nummer, så hvis du ønsker å kontakte et spesifikt kontor, kan du søke på nummeret, som vi skal se senere.

Andre kontaktmidler PostNord

Hvis telefonen svikter, finnes det alltid alternativer. Og det er dette vi vil se nå. Fra e-post til andre mindre tradisjonelle måter å motta hjelp på.

En av de beste og mest populære for øyeblikket er chatboten. Hva er en chat på nettstedet, som vil koble oss direkte med noen fra kundeservice for å snakke og løse våre tvil eller problemer. Det eneste er at utenom kundeservicetiden er chatboten ikke tilgjengelig, så det er mulig du ikke vil se den avhengig av tidspunktet du får tilgang til. Kom tilbake i åpningstiden, og se nederst til høyre på følgende lenke.

Chatbot: https://my.postnord.no/customer-service

E-post

Kontaktformen på e-post er ikke et direkte alternativ. I tilfelle vi trenger å kontakte via e-post, må vi først bruke chatboten til å gi oss en e-post for den angitte avdelingen.

Dessuten fremhever PostNord antall svindel med falske e-poster eller SMS som kan nå deg. Så hvis du har mottatt en mistenkelig e-post eller SMS eller uten bestilling, er det sannsynligvis svindel.

Kontakt skjema

Selv om du ikke kan skrive en e-post til en adresse direkte, kan du bruke kontaktskjemaet deres. Skjemaet finner du rett under, selv om det er mer fokusert på krav, kan du også prøve å sende forespørsler. Men husk alltid at den er beregnet på krav eller problemer med forsendelser.

Hvis du trenger å fremsette et krav, fyller du bare ut skjemaet med så mye detaljert informasjon og alle dataene for å få svar så raskt som mulig.

Kontakt skjema: https://my.postnord.no/personal-claim

Nettside

Hvis du fortsatt ikke har løst dine problemer eller tvil, kan du besøke kundeservicesiden deres, som vi legger igjen rett nedenfor. Her vil du kunne finne alt PostNord gjør tilgjengelig for sine kunder. Fra de vanligste spørsmålene eller tvilen, til ulike former for kontakt, eller hva du skal gjøre i hvert enkelt tilfelle, enten det er tap av en pakke, falske meldinger eller ethvert problem du måtte ha. Så ikke nøl med å sjekke det ut.

Nettside: https://my.postnord.no/customer-service

En annen måte å få mer informasjon på, spesielt for å spore bestillingene dine, er å bruke mobilappen deres. Som har veldig enkel betjening og brukervennlig grensesnitt. For å gjøre dette, klikker du ganske enkelt på lenkene som du finner rett under fra mobilen eller søker etter appen, PostNord i apple- eller play-butikken. Selv om du er i tvil om hvilken som er den offisielle applikasjonen, kan du alltid bruke disse koblingene eller gå til den offisielle nettsiden og finne lenkene der.

App Apple: https://my.postnord.no/customer-service

App Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mypostnordapp

Sosiale nettverk

Selv om sosiale nettverk vanligvis ikke er en veldig god måte å kontakte kundeservice på, påpeker PostNord på nettsiden deres at du kan kontakte dem gjennom Facebook. Så du kan kanskje få kundestøtte på Facebook, omtrent som chatboten på nettsiden deres.

Du kan bruke de andre sosiale nettverkene for å få mer informasjon, men det er stor sannsynlighet for at du ikke klarer å løse problemene dine ved å sende en privat melding på de andre sosiale nettverkene.

Facebook: https://www.facebook.com/PostNordNorge

Twitter: https://twitter.com/PostNordNorgeAS

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/postnord-norge

PostNord Leveringssteder

Til slutt kan det være lurt å vite hvilke frakt- og hentesteder PostNord har i hele Norge. Hvis dette er ditt tilfelle, er det enklere enn du kanskje tror. PostNord gjør det enkelt for oss.

Bare klikk på lenken under, så får du opp et kart med de forskjellige punktene. Zoom inn på området som interesserer deg, og det vil vise deg poengene som er tilgjengelige for henting eller levering. Når du finner et leverings- og hentepunkt som interesserer deg, klikker du på det, og du vil kunne se all informasjonen. Klikk på Vis i kart for å se mer detaljert informasjonen på google maps om stedet.

På bildet under kan du se et eksempel på kartet med de ulike frakt- og hentepunktene som PostNord har.

Leveringssteder: https://my.postnord.no/delivery-locations

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *