Ice Mobilabonnement | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Ice Mobilabonnement er et godt valg for alle som ønsker å holde seg tilkoblet med de beste mobilabonnementene. Ice Mobilabonnement tilbyr et bredt utvalg av kostnadseffektive mobilabonnementer, med mange forskjellige planer og produkter som passer enhver budsjett. De har planer som passer både personer og bedrifter, og de tilbyr til og med fleksible priser på flere planer, som hjelper deg å spare penger.

Ice inkluderer også mange fordeler som ikke finnes på andre mobilabonnementer. De tilbyr en rekke ekstra data, samtidig som de gir deg tilgang til gratis roaming og andre internasjonale roaming-fordeler. De tilbyr også gratis oppgraderinger og en rekke andre funksjoner som hjelper deg å spare penger.

I denne artikkelen skal vi dekke alt om Ice kundestøtte og hvordan du kan kontakte selskapet.

Ice Telefon

Hvis du leter etter Ice kundeservice telefonnummer, trenger du ikke å lete lenger. Nedenfor finner du telefonnumrene som er tilgjengelige for å møte kundeservice. Bare klikk på nummeret og ring for å få svar på spørsmålene dine. Sjekk timeplanen nedenfor for ikke å ringe utenom kundeservicetiden og ikke kunne møtes.

Kundeservice: +47 21 00 00 00

Kundeserviceplan:

Hverdager: 08-20

Lørdager: 09-17

Søndag og helligdager: Stengt

Mobiltelefon service: 95 51 00 14

Andre kontaktmidler Ice

Med utviklingen av nye teknologier har det dukket opp andre måter å tilby kundestøtte på. Ice tilbyr forskjellige måter du kan kontakte dem på og få den hjelpen du trenger.

E-post

Den første du vanligvis tenker på er e-post. Ice har ingen e-postadresse for å kontakte dem direkte. Likevel, har de en annen måte å kontakte dem skriftlig. Dette er gjennom deres chatbot. Her, innenfor arbeidstiden Hverdager: 08-20, Lørdager: 09-17, Søndag og helligdager: Stengt, kan du snakke med noen fra support. Hvis problemet ikke kan løses gjennom chatboten, vil du bli henvist til e-postkontakt. Hvis problemet er stort eller trenger dokumentasjon, vil du også bli henvist til e-postkontakt fra chatboten.

Kontakt skjema

Selv om de ikke har en kontakt-e-postadresse, er det de har en måte å kontakte dem skriftlig. Og dette er med deres chatbot. Her, innen timene: Hverdager: 08-20, Lørdager: 09-17, Søndag og helligdager: Stengt, vi kan snakke med noen fra support. Og hvis vi ikke kan løse problemet, følg kontakten på e-post. Også for store problemer eller de som trenger dokumentasjon, fra chatboten vil du bli henvist til en e-post for å løse problemet.

Du finner den aktive chatboten i arbeidstiden som vi har sett nederst til høyre, i følgende lenke.

Kontakt skjema: https://www.ice.no/kundeservice/kontakt-oss/

Nettside

Hvis du fortsatt har problemer, kan du besøke Ice-kundeservicenettstedet deres. Her finner du informasjon og kontaktformer, vanlige spørsmål, brukertvil og mer detaljerte aspekter om deres telefonplaner og mye mer. Ikke nøl med å besøke nettsiden deres for å få hjelp med dine spørsmål.

Nettside: https://www.ice.no/kundeservice/

Hvis du surfer litt på nettsiden deres, vil du kunne se at de fremhever viktigheten av å bruke mobilapplikasjonen deres. Du kan få god kundeservice gjennom applikasjonen. Hvis du ikke har applikasjonen på mobilen, anbefaler jeg at du installerer den. Nedenfor er lenkene til applikasjonen på både Apple og Android:

App Apple: https://apps.apple.com/no/app/ice/id1318207677?ls=1

App Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.ice.app

Sosiale nettverk

Hvis du ikke har fått svar på alle spørsmålene dine ved å bruke de andre kontaktmetodene som er oppgitt ovenfor, kan du alltid prøve å nå ut til dem via sosiale nettverk. Selv om dette ikke er den mest populære kontaktmetoden, er det fortsatt et godt alternativ for mange mennesker. Det kan være flere grunner til at noen foretrekker å sende en e-post i stedet for å ringe eller sende en melding. Noen kan føle seg mer komfortable med å skrive ned spørsmålene eller problemene de vil diskutere, mens andre kanskje ønsker å ha en skriftlig dokumentasjon av kommunikasjonen.

Det viktigste er å huske at du bør forsøke å kommunisere med selskapet før du bruker dette alternativet, da det kan være vanskelig å få tilbakemelding fra dem via sosiale medier.

Facebook: https://www.facebook.com/icenorge/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/632248

Youtube: https://www.youtube.com/@IceNorge/featured

Ice Butikk

Ice har butikker eller punkter for å kontakte selskapet personlig. Selv om de alle er i nærheten av Oslo, hvis du er i nærheten av eller skal til hovedstaden, kan du være interessert i å gå til en av deres butikker for å løse problemene dine.

For å gjøre det enda enklere kan du nedenfor finne alle butikkene eller utsalgsstedene som Ice for øyeblikket har tilgjengelig med adresse og kart for å finne ut hvordan du kommer deg til butikken.

ice.no

Adresse: Nydalsveien 18b, 0484 Oslo

ice-butikken – Sandvika Storsenter

Adresse: Sandvika Storsenter, Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika

ice-butikken – Strømmen Storsenter

Adresse: Strømmen Storsenter, Støperiveien 5, 2010 Strømmen

Ice Ski

Adresse: Jernbanesvingen 6, 1400 Ski

ice-butikken – Storo Storsenter

Adresse: Vitaminveien 7, 9, 0485 Oslo

Ice-butikken

Adresse: Guldlisten 35, 3048 Drammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *