Parkering Gardermoen: All informasjon | Priser, alternativer, beliggenhet og mye mer

ONEPARK – PARKERING VED OSLO LUFTHAVN

Oslo Lufthavn har den største parkeringskapasiteten i Norden, med over 20 000 parkeringsplasser. Anlegget driftes av ONEPARK, som har som mål å skape gode opplevelser for sine kunder som skal på reise. De tilbyr flere typer fasiliteter og produkter, og prisoner som passer alle.

FORHÅNDSBESTILL PARKERING TIL BESTE PRIS

ONEPARK tilbyr en rekke parkeringsmuligheter til beste pris. Det er mulig å bestille billigst mulig parkering ute, eller mer komfortabel innendørs – alt etter behov. Det finnes også en Park & ​​​​Go-tjeneste, hvor ONEPARK parkerer bilen for deg.

Prisene varierer avhengig av hvor du parkerer, og om du bestiller på forhånd eller ikke. På Oslo Lufthavn er det installert Autopay-system, som erstatter det tidligere bomsystemet. Dermed trenger du ikke trekke billett eller scanne en utskrevet bookingbekreftelse – det skjer automatisk.

For å reservere en parkeringsplass kan du gjøre det via følgende lenke ved å klikke her. Når du klikker på lenken, vil du kunne se følgende, hvor du kan angi reservasjonsdatoene for parkeringsplassen, dagen for inn- og utkjøring av plassen.

Nedenfor vil du kunne se alle tilgjengelige priser for hvert område, som Park&Go (dyreste tjeneste), P10, P11, P2, P6 eller P4. Noen ganger kan du finne flere tilgjengelige soner. Hver sone er fokusert på forskjellige tider, enten det er for bare noen få timer, en dag, flere dager eller mer enn en uke, tiden du trenger for å ha bilen parkert.

Du vil kunne se prisen på hver type parkering. Og klikker du på den som interesserer deg mest, vil all informasjon vises med kartet over hvor den ligger. For å se et eksempel, bruker vi det første alternativet, park&go. Her klikker vi på Bestill-knappen.

Nå kan vi fortsette som gjest eller opprette en konto hvis du ikke har en og logger inn. I neste trinn må vi legge inn informasjonen som kreves for å gjøre reservasjonen, og angi betalingsmåten for å bekrefte reservasjonen. Vi vil motta en e-post med bekreftelse på vår reservasjon.

Med dette vil vi ha reservasjonen klar. Alt du trenger å gjøre er å vente til dagen kommer og gå til den angitte parkeringsplassen. Du kan se på kartet i de foregående trinnene hvor den er plassert eller når du nærmer deg flyplassen indikasjonene til hver parkeringsplass.

Slik fungerer Park&Go

Park&Go er et praktisk og trygt alternativ når du skal reise bort fra flyplassen. Det er lokalisert ved korttid avgang og du når ikke nærmere innsjekkingsskranken med bil. Når du ankommer Park&Go, kjører du gjennom fotosluse og parkerer på første ledige p-plass. Hennes leverer du din bilnøkkel i ekspedisjonen. Når du skal hente bilen, vender du deg igjen i ekspedisjonen på Park&Go. Bilen hentes deretter på plan 5 i P1 som er samme høyde som avgangshallen. Maks høyde på bilen er 2,3 m.

Det er viktig at du leser bekreftelsesmailen du mottar etter å ha bestilt Park&Go. Den innerholder all nødvendig informasjon du trenger å vite. Sjekk også at registreringsnummeret på bilen din stemmer overens med registreringsnummeret som oppgis på din bookingbekreftelse. Registreringsnummeret på bilen er din parkeringsbillett.

Hvis du ønsker å forhåndsbestille Park&Go, kan du gjøre det.

Har du spørsmål om parkering på Oslo Lufthavn, kan du kontakte OnePark ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

E-postlufthavn@onepark.no
Telefon: +47 64 81 19 80 (døgnbemannet)

Hvordan betale for en Park&Go

Parkering på Oslo lufthavn gir deg mange betalingsalternativer. For å unngå følgene av ikke-betale parkering, oppfordres du til å velge en av følgende:

Autopay.io: Registrer deg på autopay.io for å bli automatisk belastet for fremtidige parkeringer.

Betalingsautomater: Betal på betalingsautomat når du skal hjem. Automater står ved bussholdeplassen foran terminalen utenfor ankomsthall, ved heisene i P10, korttidsparkeringen, samt ved forplassen utenfor avgangshallen.

Nettbetaling: Betal på nett innen 48 timer.

Onepark-appen: Onepark-appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Faktura: Få fakturaen tilsendt i posten. Fakturagebyr kommer i tillegg.

EasyPark: Merk at EasyPark vil ikke være tilgjengelig på Oslo lufthavn fra 1. januar 2022.

Utenlandske kjøretøy:
Kjøretøy med registreringsnummer fra land utenfor Skandinavia kan ikke få tilsendt faktura. Disse kjøretøyene må benytte seg av en av de andre betalingsalternativene.

Ikke betalt parkering vil føre til innkreving av avgift. Derfor anbefales det å bruke en av de ovennevnte betalingsmetodene for å unngå dette.

FASILITETER OG TJENESTER

Parkeringen er åpen 24 timer i døgnet. Innendørsplasser er merket P10 og P11, mens de utendørs plassene er merket P0-P7. P0 og P1 har gangavstand til terminalen, de andre parkeringsområdene har gratis skyttelbuss hele døgnet. For korttidsparkering er fengselet kr. 30,- pr 20 min. Kr 650 pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer.

Det er også et av- og påstigningsfelt ved avgangshallen, som er gratis i opptil 7 minutter. For å unngå faktura hvis du står over tiden kan du sjekke og betale henne. Det er også 69 parkeringsplasser dedikert til forflytningshemmede hvor du må legge gyldig HC-bevis i frontruten.

Elbilister har også mulighet for å laste bilen gratis på de reserverte plassene, som ikke kan reserveres. Alle ladestas jonene er forbeholdt elbiler – ikke hybridbiler.

Forhåndsbestilling av parkering kan du gjøre her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *