OneCall | Kontakt telefonnummer og kundeservice

OneCall er en populær teleoperatør som leverer bredbånd og mobiltelefoni til nordmenn. De tilbyr en rekke gode abonnementer til konkurransedyktige priser, og de garanterer en god kundeservice. De har flere års erfaring med telefoni og bredbånd, og de har et stort utvalg av produkter og tjenester som dekker de fleste behov.

Uansett hvilket abonnement du velger, kan du være sikker på at du får rask og pålitelig internett, samt gode priser på mobiltelefoni. Du får også tilgang til ulike apper og verktøy som gjør det enkelt å administrere bredbåndet og mobiltelefonien.

OneCall tilbyr også et stort utvalg av tilbehør til mobiltelefoni og bredbånd, slik at du kan få mest mulig ut av dine abonnement. Du finner alt fra mobildeksel og batterier til trådløse rutere og mobiltelefonholdere. Nå skal vi fokusere på hvordan du kan kontakte dette selskapet og de ulike alternativene de tilbyr deg.

OneCall Telefon

OneCall tilbyr kundeservice på telefon med nummeret 04300. Det er viktig å merke seg at dersom du er i utlandet, utenfor Norge, bør du bruke det andre nummeret (+47 479 44 444) du finner for å motta støtte.

Husk også åpningstidene for å ringe innenfor timer der du kan være til stede og ikke utenfor åpningstidene som du finner rett nedenfor. Så du kan få best mulig kundeservice.

Kundeservice: 04300

telefonnummer fra utlandet: (+47) 479 44 444

Åpningstider

Man-Fre: 08:00-18:00

Lør: 10:00-15:30

Søn: Stengt

Andre kontaktmidler OneCall

Det er viktig å kjenne til andre kommunikasjonsmidler i tilfelle telefonnummeret ikke fungerer eller du ikke får svaret du leter etter. Av denne grunn har vi laget denne delen med de forskjellige alternativene å kontakte. Enten du er sjenert eller foretrekker å skrive over prat, er disse metodene perfekte for deg. Som et alternativ til den klassiske kundeservicesamtalen, hvor du mange ganger må vente lenge på å få den støtten du leter etter.

Den første jeg vil fremheve er chatboten, en måte å chatte med support på nettstedet ditt på. Det har blitt et veldig populært alternativ for kundestøtte som brukes av alle store selskaper. Du kan chatte med support via lenken nedenfor.

Chatbot: https://onecall.no/kundeservice/kontakt-oss#uno

E-post

For øyeblikket er det ingen e-post for å kontakte OneCall-støtte. Likevel kan vi bruke posten som vi vil se senere for å kommunisere med OneCall.

Kontakt skjema

Måten å ta kontakt på e-post er ved å fylle ut skjemaet. Her er det svært viktig å angi riktig kategori slik at du får svaret fra riktig avdeling. Og får også raskere respons.

Husk at det er tregere enn å ringe, og det tar vanligvis én til flere dager før du får svar. Du finner lenken til skjemaet rett nedenfor.

Kontakt skjema: https://onecall.no/kontakt-oss

Nettside

Et annet sted hvor du kan finne mye nyttig informasjon er på nettsiden deres i avsnittet med ofte stilte spørsmål. Her vil du kunne løse 90 % av de vanligste spørsmålene og enkle spørsmålene.

Dessuten anbefaler jeg at du ser i menyen øverst til høyre i søkemotoren etter hva du er i tvil om for å finne det raskere.

Nettside: https://onecall.no/kundeservice/kontakt-oss

Sosiale nettverk

Hvis du ikke har mottatt noen respons fra organisasjonen eller bedriften, kan det være lurt å prøve å kontakte dem gjennom deres sosiale nettverk. Dette er et mindre vanlig alternativ som vi ikke anbefaler hvis du ikke tidligere har kommunisert med dem og fått svar på spørsmålene dine.

Før du benytter denne metoden anbefaler vi at du forsøker å kontakte dem via telefon, e-post eller vanlig post, da det ofte er den mest effektive måten å få kontakt på. Dersom du imidlertid ønsker å benytte sosiale nettverk, kan du finne prosjektets nettsider eller profiler nedenfor.

Instagram: https://www.instagram.com/onecallmobil/

Facebook: https://www.facebook.com/onecallmobil

OneCall

Addresse: Sandakerveien 140, 0484 Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *