Altibox | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Altibox er et av de ledende bredbåndsselskapene i Norge. De tilbyr rask og pålitelig internettilgang til hjemmet og kontoret. Den er kjent for å levere bredbånd, TV og telefonitjenester over hele landet. Altibox har et stort nettverk som dekker hele Norge, med fiber, kabel-TV og mobilt nettverk.

Tilbyr et bredt utvalg av tjenester til kunder. De tilbyr hurtig internettilgang, og kan levere hastigheter opp til 1 Gbps. De tilbyr også pålitelig og sikker trådløs nettverkstilgang, IP-telefonitjenester, og en rekke TV-tjenester. Altibox har et stort utvalg av TV-kanaler, film og serier, samt flere andre funksjoner som fjernkontroll, pause og opptak.

I denne artikkelen skal vi se hvordan du kan kontakte Altibox support, og de forskjellige måtene å kontakte dem på. For som vi skal se senere kan det være litt forvirrende og komplisert hvis du aldri har kontaktet Altibox før.

Altibox Telefon

I motsetning til andre selskaper er Altibox sitt kundeservicesystem annerledes. Siden du må kontakte partneren din som er tjenesteleverandøren din. For å gjøre dette vil vi nå se alle leverandørene som finnes og deres kontaktinformasjon, slik at du ikke trenger å lete etter det selv. På samme måte kan du nedenfor finne lenken til all informasjon i tilfelle du ønsker å gå til den offisielle kilden.

Midt-Norge

NTE

Nordvest Fiber

Verdal Kabel-TV

Nord-Norge

Nordkraft Fiber

Lofotkraft Bredbånd

Signal

Vesterålskraft Bredbånd

Østlandet

Viken Fiber

Bruse

Drangedal Kraft

Eidsiva Bredbånd

Kragerø Bredbånd

MTB

Notodden Energi

Sandefjord Bredbånd

Telefiber

Sørlandet

Afiber

Altifiber

Vestlandet

Altifiber

Bergen Fiber

Eviny Breiband

Finnås Kraftlag

Fitjar Kraftlag

Hardangernett

Haugaland Kraft

Istad Fiber

Klepp Energi

Lyse

Nettstar

Strøyma

Kontakt nettstedet: https://www.altibox.no/omaltibox/kontakt-oss/

Andre kontaktmidler Altibox

Selv om det ikke er mange andre måter å kontakte Altibox på, skal vi prøve å dekke dem alle i tilfelle du har et problem med de forrige, eller du ikke kan kontakte selskapet med den forrige måten vi har sett.

En måte å motta kundeservice på er gjennom chatboten som du finner i lenken under, nederst til høyre på skjermen. Her må du taste inn koden til leverandøren din, og du vil kunne motta oppmerksomhet fra en Altibox-arbeider.

Chatbot: https://www.altibox.no/privat/kundeservice/

E-post

Hvis du har spørsmål om e-posten din og hvordan den fungerer, kan du finne all informasjon om den på siden nedenfor. Så ikke nøl med å besøke den.

E-post: https://www.altibox.no/epost/

Nettside

Hvis du ikke kan kontakte brukerstøtten, eller bare leter etter svar på spørsmålene dine, kan du besøke deres FAQ-side. Her finner du de vanligste spørsmålene fra brukerne og deres svar, angående emner som fakturering, dekning, økning av antall megabyte eller ulike alternativer.

Nettside: https://www.altibox.no/privat/kundeservice/

Sosiale nettverk

Til slutt finner vi deres sosiale nettverk hvor du kan kontakte dem gjennom Facebook. De andre sosiale nettverkene får du kanskje ikke svar hvis du sender en direktemelding, men du kan finne mer informasjon om tjenestene de tilbyr.

Facebook: https://www.facebook.com/Altibox/

Instagram: https://www.instagram.com/altibox/

Twitter: https://twitter.com/altibox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *