Elkjøp | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Elkjøp er en av de største elektronikk- og hvitevarekjedene i Norden. De selger et bredt utvalg av produkter fra kjente merker som Apple, Samsung, Sony og Philips. I tillegg til å selge produkter, tilbyr de også et bredt spekter av tjenester som reparasjon, garantiutvidelser, montering og oppsett.

Elkjøp gir kundene mest mulig for pengene ved å tilby konkurransedyktige priser, gode tilbud og kampanjer. I tillegg tilbyr de en god kundeservice, og de har et stort nettverk av butikker over hele Norden. Dette gjør det enkelt for kundene å få hjelp og støtte.

Elkjøp har også en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester. Her kan du enkelt bestille produkter og få dem levert hjem til deg. På nettbutikken kan du også gjøre forskjellige typer reparasjoner og få tilgang til støtte og hjelp. Og dette er hva vi vil se nå, deres kundeservice, hvordan det fungerer og alle måtene å kontakte selskapet på som vi kan finne.

Elkjøp Telefon

Den mest populære måten å kontakte kundeservice på er vanligvis telefonnummeret. Av denne grunn har vi satt som det første alternativet, hvor du finner to tall. Hovedsakelig vil du være interessert i det første nummeret, siden det andre kun er fokusert på spørsmål om Epoq. Husk også å ringe i arbeidstiden, da du finner timeplanen ved siden av kontaktnummeret

Kundeservice: (+47) 21 00 21 21 (Mandag til fredag: 08:30 – 20:00 – Lørdag og søndag: Stengt)

Epoq kjøkken: (+47) 21 00 22 07 (Mandag til fredag: 09:00 – 18:00 – Lørdag og søndag: Stengt)

Andre kontaktmidler Elkjøp

Selv om telefonen er en god kontaktform, har den flere mangler. Enten du ikke får svar, lange ventetider eller for enkelte spørsmål er det raskere å kontakte andre metoder. Og det er dette vi vil se nå.
En av de beste som har eksplodert i popularitet de siste årene er chatboten. En chat som du finner nederst til høyre på nettsiden deres for å snakke med noen fra kundeservice. Her må du velge om du trenger hjelp før kjøp eller informasjon om en bestilling. Og med dette kan du snakke med noen.

Hvis du ikke finner chatboten, kan du se på bildet rett under hvor den er, og en lenke til dens offisielle nettside.

Chatbot: https://www.elkjop.no/

E-post

En av de mest klassiske måtene er e-post. Dessverre er det kun e-postkontakt for Epoq-henvendelser. Vi fant ingen e-post for generelle henvendelser. Likevel er det svært sannsynlig at chatboten hvis du ikke får et raskt svar eller det burde være et lengre svar, kan du få en e-post fra den aktuelle avdelingen for å fortsette å behandle spørsmålet ditt.

E-post: epoq.service@elkjop.no

Kontakt skjema

Selv om det ikke er noe kontaktskjema i seg selv, forlater vi deg med kundeservice-delen av den offisielle nettsiden, slik at du kan konsultere den på egen hånd og se om det er noen form for kontakt som kan interessere deg, og vi har ikke dekket det her.

Kontakt skjema: https://www.elkjop.no/kundeservice/kontakt-oss

Nettside

Dessuten, hvis det du leter etter er mer informasjon, er det mulig at mange av tvilene dine kan løses på noen få minutter. Se kundeservicesidene og ofte stilte spørsmål, og du vil kunne rydde opp i mange tvil.

Nettside: https://www.elkjop.no/kundeservice

Spørsmål og svar: https://www.elkjop.no/kundeservice/ofte-stilte-sporsmal

Et annet problem som du kan finne er med en skadet gjenstand fra butikken eller som du har fått hjem. Hvis dette er ditt tilfelle, bør du i stedet for å kontakte brukerstøtten lese følgende informasjon med alle de detaljerte trinnene for å fremsette et krav og motta et nytt produkt eller pengene du har betalt. Her under finner du all informasjon.

Hvordan sende skademelding: https://www.elkjop.no/kundeservice/skademelding

Elkjøp Butikk

Til slutt må du gå personlig til en butikk. Etter vår erfaring er det den beste måten å motta god kundeservice på og løse de tvilene eller problemene du ikke kan løse ved å ringe. Heldigvis gjør Elkjøp det veldig enkelt for oss å finne butikkene deres. Takket være en del av nettsiden deres som vi legger igjen rett nedenfor, kan du se en liste over alle butikkene som er tilgjengelige på norsk territorium, og mer informasjon i hver enkelt av dem.

Siden vi også vil legge igjen et bilde nedenfor, vil du kunne se at når du finner butikken nærmest deg, klikk på den for å se åpningstidene den har og om den er åpen eller ikke. Og når åpner den? Så enkelt som det. Jeg anbefaler deg å bruke denne siden før Google Maps, fordi det er butikker som ikke er oppdatert eller ikke er på Google-kartet.

Butikk: https://www.elkjop.no/store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *