Old Rikstoto

Gamle Rikstoto er et av de største tippehusene i hele Norge, det har drevet lovlig siden 1982, som var stiftelsesåret, det ble grunnlagt av Det Norske Travselskap og Norsk Jockeyklub. Siden stiftelsen har det arbeidet under statlig tillatelse for å plassere spill på all hestesport, ansvarlig gambling er et av målene til dette flotte selskapet, dette selskapet som et av de eneste to som har ansvaret for norsk gambling, oppmuntrer den positive delen av sporten og unngår å nå den negative siden av den for ikke å få problemer og for at alle skal ha det gøy.

Old Rikstoto Min Side

For å delta i denne bookmakeren må du først registrere deg, eller logge deg på den hvis du allerede har en konto. La oss begynne å se hvordan du kan registrere deg, i tilfelle du allerede har en konto, kan du gå direkte til påloggingsdelen.

Det første vi skal gjøre er å klikke oppe til høyre på Logg Inn, og når muligheten for å logge inn åpner seg, klikker vi på Bli kunde. For å registrere oss, som et bettinghus, må vi være over 18 år. Og det gir oss to alternativer for å opprette en konto, gjennom Bank-ID eller Vipps. To alternativer mye brukt på mange norske plattformer for å verifisere en persons konto. Så velg det alternativet du foretrekker, og skriv inn din BankID eller Vipps-kode for å registrere deg med passordet ditt.

Du er nå klar til å logge på kontoen din. For å gjøre dette går vi tilbake til samme panel som før, øverst på siden i Logg Inn. Og her må du bare skrive inn skjemaet du registrerer (e-post, fødselsdato eller telefon) og passordet. Eller hvis du registrerte deg gjennom Vipps, klikk nedenfor til høyre. Og følg trinnene for å logge på med dette skjemaet og angi koden vi vil motta. Så enkelt som det, vil du kunne bruke plattformen.

Takket være disse selskapene har det blitt skapt store fordeler for hesteavl generelt og hesteavl i Norge og i tillegg til all hestesport, så varigheten til disse fair play og lovlige bettinghusene er av stor betydning for sportens bærekraft. , og at omsorg for dyr på denne måten kan fremmes og ikke tillate at de blir mishandlet.

Hovedaspekter ved gamle Rikstoto

Nå som du har klart å logge inn eller registrere deg, skal vi se hva vi kan finne på nettsiden deres og hvilke aspekter du bør ta hensyn til før du satser på en hest uten å vite hvor vi plasserer pengene våre. Så la oss gå med hoveddelene som du bør vite ja eller ja for å være klar over hvor du kan satse, og all relevant informasjon.

Spill

Det første vi må gjøre er å planlegge nye løp. Dette finnes i Spill-delen, som på hovedsiden. Hvis du klikker på Spill kan du se det mer detaljert, og filtrere eller se løpene for de neste dagene, opptil 7 dager fremover. På denne måten kan du planlegge hvor du vil satse eller om det er et løp som interesserer deg mer enn et annet. I tillegg til alle filtrene som Old Rikstoto tilbyr oss for å finne den typen rase vi ønsker uten å måtte søke blant dem alle. Så dette er det første vi må ta hensyn til for å vite hvilket løp vi er interessert i å tippe på og hvilke vi ikke er.

Resultater

Når du har sett kalenderen er det viktig å vite hvor du kan se resultatene av løpene. Ellers vil du ikke vite om du har vunnet eller tapt når du satser. I tillegg til å kunne analysere tidligere løp og kunne se hvilken som kan være den beste hesten å satse på. Dette finner du i menyen i resultater. Her kan du også filtrere resultatene av datoene du ønsker, og type løp. Du vil også kunne se de kommende løpene og tidspunktet de starter.

En veldig interessant del av resultatene er på høyre side av hver av dem, i ikonet på et ark, der vi kan laste ned en PDF med den mest detaljerte informasjonen om løpet for å ha all relevant informasjon. Du finner det komprimerte og utvidede programmet, hvor det er mer informasjon. Det er en måte å få maksimal informasjon om hvert av løpene.

Tips

I Tips finner vi aktuelle nyheter og analyser av hester og løp. En måte å bli oppdatert med siste nytt som Gamle Rikstoto-konkurranser har. Som premiene som andre spillere har fått og flotte premier oppnådd. Jeg anbefaler deg å lese nyhetene hvis du er ny i spillverdenen for å kjenne konkurrentene, karakterer relatert til Old Rikstoto og mye mer.

RD TV

Hvis du klikker på menyen i RDtv vil du kunne se løpene live og se kanalen for 199 per måned for øyeblikket. Hvis du ikke har abonnementet, kan du se resultatene og endringene ved å klikke på denne fanen, som forblir åpen mens du bruker nettsiden deres, for å bli informert om de nye resultatene i løpene. Du kan også velge det løpet du er mest interessert i å følge i tilfelle det er mer enn ett live og finne all informasjonen. Et veldig nyttig alternativ for å kunne bruke nettstedet ditt og få resultatene vist uten å måtte bruke en annen skjerm eller datamaskin.

Du kan finne mange andre alternativer på nettsiden deres, men vi ønsket å dekke de viktigste og som vi anser som mest relevante hvis du er en ny bruker. Allikevel anbefaler jeg at du undersøker Old Rikstoto fordi det er veldig interessante alternativer som å replikere profesjonelle veddemål, lage et bettingteam med en rangering av de beste lagene og forskjellige bettingformater som gjør det mer interessant. Men denne delen vil jeg overlate til deg å undersøke på egen hånd når du lærer mer om denne verden.

Kundeservice

Når det kommer til spørsmål knyttet til penger, er det ikke noe mer frustrerende enn å lide en feil eller feil fra selskapets side. Derfor er det svært viktig å kjenne til kommunikasjonskanalene Gamle Rikstoto har for å kunne kommunisere med dem i tilfelle det skulle oppstå problemer.

Det første jeg råder deg til er å se på FAQS-siden, som du finner nedenfor, for å svare på spørsmål om hvordan spillesystemet fungerer og spørsmål som vi ofte ikke vet på grunn av uvitenhet.

FAQ: https://www.rikstoto.no/Nyttig-informasjon/Hjelp/Ofte-stilte-sporsmal

Hvis du fortsatt ikke løser dine tvil eller problemer, anbefaler jeg deg å kontakte deres støtte for å motta den hjelpen du fortjener. Så la oss se hvilke måter som finnes for å kontakte dem.

Telefon: (+47) 22 95 61 00 (Mandag – lørdag 07:00 – 02:00 – Søndag 07:00 – 22:00)

Kontakt skjema: https://www.rikstoto.no/Nyttig-informasjon/Hjelp/Kontakt-kundesenteret

Sosiale medier

En annen måte å kontakte eller finne ut mer informasjon på er gjennom sosiale nettverk. I tilfelle du er interessert i å vite hva de er og hvor du kan finne Old Rikstoto, overlater vi det til deg nedenfor.

Twitter: https://twitter.com/Norsk_Rikstoto

Facebook: https://www.facebook.com/norskrikstoto

Instagram: https://www.instagram.com/norskrikstoto/

Organisasjon

Deretter skal alle de som har ansvaret for Gamle Rikstoto vises frem slik at dette selskapet kan fortsette å fungere slik det har gjort i alle år, i tilfelle det fortsatt er mangel på personell kan det gjøres oppmerksom på klienten (+47 22 95 61 00) og be om informasjon, personene er følgende:

Ledelse og administrasjon:

 • Administrerende direktør: Camila Garmann
 • Direktør kundeservice: André Heibo-Tuverud
 • Juridisk direktør: Lene Sakariassen
 • Direktør for innovasjon og strategi: Anne Stensrud Hognestad
 • Finansdirektør: Torgeir Olsen
 • Spilltjenester Direktør: Christofer Moestue Huseby
 • Ansvarlig redaktør Rikstoto Direkte: André Heibo-Tuverud
 • Ansvarlig redaktør rikstoto.no: Espen Stensrud

Styret:

 • President: Silvija Seres
 • Visepresident: Stein Erik Lauvås
 • Styremedlem: Kristine Beitland
 • Styremedlem: Tormod Hynne
 • Styremedlem: Glenn Veiby
 • Styremedlem: Hannah Martinussen (ansattrepresentant)
 • Styremedlem: Øivind Werner Johannessen (ansattrepresentant)

Varamedlemmer til styret:

 • Marion Klette
 • Lars Gunnar med
 • Arne Haaland (ansattrepresentant)
 • Yngve Haltbakk (ansattrepresentant)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *