Leos Lekeland Oslo: Norges største innendørs lekeland

Leos Lekeland er et populært innendørs lekeland i Oslo som tilbyr et morsomt og trygt miljø for barn å leke og utforske. Med en rekke aktiviteter og attraksjoner er Leos Lekeland et flott sted for familier å tilbringe en dag sammen.

På Leos Lekeland kan barna glede seg over en rekke aktiviteter, inkludert klatring, hopping, skliing og mer. Lekesenteret er designet for å oppmuntre til fysisk aktivitet og fantasifull lek, og det er mange muligheter for barn til å samhandle med hverandre og få nye venner. Foreldrene kan slappe av og nyte en kaffe mens barna leker, vel vitende om at de er i trygge omgivelser.

Leos Lekeland er åpent hver dag hele året, noe som gjør det til et praktisk reisemål for familier på jakt etter en morsom og engasjerende aktivitet. Lekesenteret tilbyr også bursdagspakker, sportsklubber og sommerleirer, noe som gjør det til et allsidig sted for alle slags arrangementer. Enten du er lokal eller besøkende i Oslo, er Leos Lekeland definitivt verdt et besøk.

Beliggenhet

Leos Lekeland Oslo ligger i bydelen Alna, i østlige deler av Oslo. Adressen er John G. Mattesons vei 4, 0687 Oslo. Det er enkelt å komme seg hit med bil eller kollektivtransport.

Hvis du kommer med bil, kan du følge skiltingen til Alna Senter og parkere på senterets parkeringsplass. Det er gratis parkering for de som besøker Leos Lekeland, men det kan være begrenset med parkeringsplasser i perioder med stor pågang.

Hvis du heller vil ta kollektivtransport, kan du ta T-bane linje 2 eller 3 til stasjonen Alna. Derfra er det en kort spasertur på rundt 5 minutter til Leos Lekeland. Du kan også ta buss nummer 25, 31, 67 eller 100 til busstoppet Alnabruveien, som ligger like ved Alna Senter.

Leos Lekeland Oslo ligger også i nærheten av en rekke andre attraksjoner og severdigheter i Oslo. Hvis du ønsker å kombinere besøket på Leos Lekeland med andre aktiviteter, kan du for eksempel besøke Alna Senter for shopping eller dra på tur i Østmarka, som ligger like ved.

Fasiliteter

Leos Lekeland Oslo er en innendørs lekeplass som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for barn i alle aldre. Her er noen av de viktigste fasilitetene:

Attraksjoner for barn

Leos Lekeland Oslo har et stort utvalg av attraksjoner for barn, inkludert trampoliner, sklier, ballbassenger, hinderløyper, klatrevegger, bilbaner og mye mer. Det er også en egen avdeling for de minste barna, med myke leker og en ballbinge.

Mat og drikke

Leos Lekeland Oslo har en kafé som serverer enkle retter som pizza, pølser, sandwicher og salater. Det er også mulig å kjøpe snacks og drikkevarer som brus, juice og kaffe.

Bursdagsfeiring

Leos Lekeland Oslo tilbyr bursdagspakker som inkluderer inngangsbillett, mat og drikke, og en egen bursdagsvert som tar seg av alt det praktiske. Det er også mulig å bestille tilleggspakker som inkluderer kake, goodiebags og aktiviteter som ansiktsmaling eller ballongkunst.

Priser og åpningstider

Leos Lekeland Oslo er åpen fra mandag til søndag fra kl. 10:00 til kl. 19:00.

Billettprisene varierer avhengig av alder og tidspunktet på dagen. Her er en oversikt over de gjeldende prisene:

AlderPris
0-1 årGratis
1-3 år99 kr
4-15 år169 kr
16 år og eldreGratis (kun for å følge med)

Det er også mulig å kjøpe et klippekort som gir deg rabatterte priser. Klippekortet er gyldig i ett år fra kjøpsdatoen og kan brukes på alle Leos Lekeland-sentre i Norge.

Leos Lekeland Oslo tilbyr også bursdagsfeiringer for barn. Prisene starter fra 289 kr per person og inkluderer inngangsbillett, mat og drikke, og en egen bursdagsvert.

Sikkerhetstiltak

Leos Lekeland tar sikkerheten til alle besøkende svært alvorlig, og har derfor implementert en rekke sikkerhetstiltak for å sikre at alle kan ha en trygg og morsom opplevelse. Noen av disse tiltakene inkluderer:

  • Alle barn må være i følge med en voksen som har ansvaret for dem under hele besøket.
  • Leos Lekeland har sokker-påbud for alle besøkende, med unntak av Leo (løven).
  • Det er viktig at alle følger lekereglene som er satt opp på stedet.
  • Leos Lekeland har ansatt flere sikkerhetsvakter som er til stede i lekelandet og holder øye med aktivitetene som foregår.

I tillegg til disse tiltakene, har Leos Lekeland også implementert en rekke sikkerhetstiltak på de forskjellige aktivitetene og lekene som tilbys. For eksempel:

Aktivitet/LekSikkerhetstiltak
BallbassengBarn må være i følge med en voksen. Ballene blir regelmessig renset og byttet ut.
HinderløypeBarn må være i følge med en voksen. Løypen blir regelmessig sjekket for skader og reparert ved behov.
TrampolinerBarn må være i følge med en voksen. Det er en vektgrense på 100 kg. Trampolinene blir regelmessig sjekket for skader og reparert ved behov.

Med disse sikkerhetstiltakene på plass, kan alle besøkende føle seg trygge og ha en morsom opplevelse på Leos Lekeland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *