Eventyrfabrikken Vestby: Opplev en magisk verden av eventyr og moro

Eventyrfabrikken Vestby er en stor og spennende innendørs lekeplass i Vestby kommune i Norge. Med en rekke aktiviteter og attraksjoner for hele familien å nyte, er det et populært reisemål for både lokale og turister. Fra ballbinger og klatrevegger til trampoliner og sklier, er det noe for enhver smak.

Med Europas største innendørs lekeplass, har Eventyrfabrikken Vestby en rekke morsomme og utfordrende aktiviteter for barna å delta i. I tillegg til å ha en rekke lekeområder, har de også en kafé der foreldre kan slappe av mens barna leker. Eventyrfabrikken Vestby tilbyr også bursdagsfeiringer og arrangementer for bedrifter og organisasjoner.

Uansett om du er på jakt etter en morsom dag ute med familien eller et sted å arrangere en spesiell begivenhet, er Eventyrfabrikken Vestby et flott alternativ. Med sin sentrale beliggenhet og et bredt utvalg av aktiviteter, er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Beliggenhet

Eventyrfabrikken Vestby ligger i Vestby kommune i Viken fylke i Norge. Det er en stor innendørs lekeplass som tilbyr en rekke aktiviteter for hele familien å nyte.

Kart

Her er et kart som viser beliggenheten til Eventyrfabrikken Vestby: https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1998.7357941778902!2d10.71948821603343!3d59.57645398177173!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x463d6b7b5d5f1c7d%3A0x7f3a3a2b7f9c9f3d!2sEventyrfabrikken%20Vestby!5e0!3m2!1sen!2sno!4v1651589205517!5m2!1sen!2sno

Adkomst

Eventyrfabrikken Vestby er lett tilgjengelig med bil eller offentlig transport. Det er parkeringsplasser tilgjengelig for besøkende som kommer med bil. Hvis du reiser med offentlig transport, kan du ta buss nummer 542 fra Oslo sentralstasjon til Vestby stasjon, og deretter ta en kort taxitur til Eventyrfabrikken Vestby.

Adresse: Høgdaveien 1A, 1543 Vestby, Norge

Tilbud og Aktiviteter

Attraksjoner

Eventyrfabrikken Vestby er Europas største innendørs lekeland med en rekke attraksjoner som garantert vil gi barna en minneverdig opplevelse. Her finner du klatrestativ, hengebro, krypganger, kjempe baller, kjempe store sklier, ballhav, trampoliner, sykler, hoppeslott, airbazoka samt babyhjørnet for de aller minste. Det er noe for enhver smak og alder, og barna vil garantert ha det gøy i timevis.

Arrangementer

Eventyrfabrikken Vestby har jevnlig arrangementer som passer for hele familien. Det kan være alt fra temadager, til konkurranser og spesielle tilbud. Sjekk nettsiden eller Facebook-siden deres for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer.

Mat og Drikke

Etter en lang dag med lek og moro kan både store og små trenge påfyll av energi. Eventyrfabrikken Vestby har en stor kafé hvor du kan kjøpe alt fra småretter til større måltider. De har også et eget venteområde for voksne hvor du kan slappe av mens barna leker.

Prisene på mat og drikke er rimelige, og du kan også ta med egen matpakke hvis du ønsker det. Det er også gratis Wifi tilgjengelig på stedet.

Historie

Eventyrfabrikken i Vestby er verdens største lekeland og har en lang historie. Planene for lekelandet ble først presentert i 2014 og det tok syv år før fabrikken endelig åpnet sine dører i 2021. Det var en stor begivenhet for både Vestby kommune og for hele Norge da Eventyrfabrikken endelig kunne ønske besøkende velkommen.

Eventyrfabrikken er et imponerende bygg som dekker et område på hele 13 000 kvadratmeter. Inne i fabrikken finner man en rekke forskjellige aktiviteter og lekeområder for barn i alle aldre. Her kan man blant annet klatre i tårn, hoppe på trampoliner, skli ned store sklier og utforske en verden preget av dinosaurer og andre fantastiske skapninger.

Det har vært en lang og krevende prosess å bygge verdens største lekeland, men resultatet er imponerende. Eventyrfabrikken har blitt et populært reisemål for familier fra hele landet og har allerede rukket å bli en av Norges mest besøkte turistattraksjoner.

Praktisk Informasjon

Åpningstider

Eventyrfabrikken Vestby er åpent alle dager i uken fra kl. 10:00 til 19:00. De har også spesielle åpningstider i forbindelse med helligdager og skoleferier, så det kan være lurt å sjekke nettsiden deres for oppdatert informasjon.

Billettpriser

Billettprisene på Eventyrfabrikken Vestby varierer avhengig av alder og tidspunkt på dagen. For barn under 1 år er det gratis inngang. For barn mellom 1 og 2 år koster det 125 kr per person. For barn mellom 3 og 15 år koster det 225 kr per person. Voksne og ungdom over 16 år betaler 75 kr per person. Det er også mulig å kjøpe familiebilletter og årskort.

Kontaktinformasjon

Dersom du ønsker å kontakte Eventyrfabrikken Vestby, kan du ringe dem på telefonnummeret 64 95 96 00 eller sende en e-post til post@eventyrfabrikken.no. Du kan også besøke nettsiden deres på https://www.enjoy.ly/no/eventyrfabrikken-vestby-216361 for mer informasjon om aktiviteter og billettpriser. De holder til på Høgdaveien 1B, 1543 Vestby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *