Leos Lekeland Bergen – En morsom destinasjon for hele familien

Leos Lekeland Bergen er en populær destinasjon for familier og barn i Bergen-området. Dette innendørs lekelandet er en del av Nordens største lekelandkjede, og tilbyr en mengde aktiviteter og lekemuligheter for barn i alle aldre. Med en stor og variert lekeflate, er det alltid noe å gjøre og utforske for små og store.

Leos Lekeland Bergen har en rekke spennende attraksjoner, inkludert Spider Tower, en klatrevegg med edderkoppnett, og Sports Arena, hvor barn kan boltre seg med ballspill og andre aktiviteter. I tillegg tilbyr lekelandet også bursdagsfeiringer og andre arrangementer for barn og familier.

Med en beliggenhet i nærheten av Bergen sentrum, er Leos Lekeland Bergen enkelt tilgjengelig for besøkende fra hele området. Enten du er på jakt etter en morsom dag med familien, eller ønsker å arrangere en bursdagsfeiring eller andre arrangementer, er Leos Lekeland Bergen et perfekt valg for alle som er ute etter en morsom og spennende opplevelse.

Beliggenhet

Leos Lekeland i Bergen er en populær destinasjon for familier med barn i alle aldre. Lekelandet ligger i Kokstad-området, en kort kjøretur fra Bergen sentrum. Her er litt mer informasjon om beliggenheten:

Adresse

Leo’s Lekeland Bergen har følgende adresse:

Kokstaddalen 185257 Kokstad

Kart

Her er et kart som viser hvor Leo’s Lekeland Bergen ligger: https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2031.621001664783!2d5.346587516189707!3d60.28940597913491!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x463cfd7a7a5d5f5f%3A0x3b3c3a3d3d0e8d1b!2sLeo%27s%20Lekeland%20Bergen!5e0!3m2!1sen!2sno!4v1650329475439!5m2!1sen!2sno

Med denne informasjonen kan du enkelt finne Leo’s Lekeland i Bergen og planlegge en morsom dag med familien din!

Fasiliteter

Leos Lekeland i Bergen har et bredt utvalg av fasiliteter som gjør det til et perfekt sted for familieunderholdning. Her er noen av de viktigste fasilitetene:

Attraksjoner

Leos Lekeland i Bergen har et stort utvalg av attraksjoner for barna. De kan leke og utforske i ballbassenger, klatrevegger, hinderløyper, trampoliner, sklier og mye mer. Det er også et eget område for de minste barna, der de kan leke trygt og sikkert.

Mat og drikke

På Leos Lekeland i Bergen finner du en hyggelig kafé der du kan kjøpe mat og drikke. Her serveres alt fra enkle småretter til større måltider, og det er også et godt utvalg av drikkevarer og snacks. Det er ikke tillatt å ta med egen mat eller drikke inn i lekeområdet.

Bursdagsfeiring

Leos Lekeland i Bergen er et populært sted å feire bursdager for barna. Her kan du bestille en egen bursdagspakke som inkluderer lek, mat og drikke, samt en egen bursdagsvert som tar seg av alt det praktiske. Det er også mulig å bestille tilleggspakker med blant annet ansiktsmaling, ballonger og goodiebags.

Andre tjenester

I tillegg til lek og bursdagsfeiring tilbyr Leos Lekeland i Bergen også andre tjenester. Det er for eksempel mulig å bestille arrangementer for skoler, barnehager og andre større grupper. Det er også mulig å kjøpe årskort for de som ønsker å besøke Leos Lekeland jevnlig.

Åpningstider og billetter

Åpningstider

Leos Lekeland Bergen har åpent hele året og tilbyr lek og moro for hele familien. De har følgende åpningstider:

  • Ukedag: 10:00 – 20:00
  • Helg: 09:00 – 19:00
  • Ferie: 09:00 – 20:00

Det kan forekomme avvikende åpningstider på helligdager, så det er alltid lurt å sjekke nettsiden deres for oppdatert informasjon.

Billettpriser

Leos Lekeland Bergen tilbyr forskjellige billettpriser avhengig av hvor lenge du vil leke. Du kan kjøpe billetter på deres nettside eller app. Her er prisene:

TidPris
1 time99 kr
2 timer169 kr
3 timer219 kr
4 timer259 kr
Hel dag299 kr

Barn under 1 år kan leke gratis, men må være sammen med en betalende voksen. Leos Lekeland Bergen tilbyr også rabatterte priser for grupper på over 10 personer og for medlemmer av Sports Club.

Sikkerhet og regler

Sikkerhetstiltak

Leos Lekeland Bergen er opptatt av å sikre at alle besøkende har en trygg og morsom opplevelse. Derfor har de implementert flere sikkerhetstiltak, inkludert:

  • Overvåkning av alle aktiviteter av ansatte
  • Regelmessig vedlikehold av lekeapparater
  • Strenge krav til sko og klær for å unngå skader
  • Strenge krav til aldersgrenser for ulike aktiviteter

Leos Lekeland Bergen har også en førstehjelpspost tilgjengelig for besøkende hvis det skulle oppstå noen skader eller ulykker.

Regler og retningslinjer

For å sikre at alle besøkende har en trygg og morsom opplevelse, har Leos Lekeland Bergen satt opp noen regler og retningslinjer som må følges:

ReglerRetningslinjer
Ingen mat eller drikke i lekeområdeneUnngå å bruke mobiltelefoner i lekeområdene
Unngå å klatre på vegger eller takHold et øye med barna dine til enhver tid
Ikke løp eller dytt andre besøkendeUnngå å bruke lekeapparater som ikke passer for din aldersgruppe

Det er også viktig å merke seg at Leos Lekeland Bergen ikke tillater alkohol eller andre rusmidler på sine lokaler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *