Lånekassen | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Lånekassen er et offentlig organ som hjelper studenter med å finansiere sine utdanningsløp. De tilbyr lån og stipend til studenter som er godkjent for å motta støtte. Lånekassen er et nyttig verktøy som gjør det mulig for studenter å få hjelp til å betale for skolefag og reiseutgifter.

Støtte fra Lånekassen kan komme i form av lån, stipend eller andre støtteordninger. De fleste lån og stipend må betales tilbake etter at studenten har fullført utdannelsen. Lånekassen tilbyr også forsikringer som dekker utgifter som studentene har hatt i forbindelse med utdanningen.

Det er viktig at studenter forstår hvilken støtte som tilbys av Lånekassen, og de må fylle ut detaljerte søknader for å sikre at de får støtte. Det er også viktig å forstå betalingsplaner og refusjonsregler for å unngå økonomisk stress.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Lånekassen support som vi vil se nedenfor. Enten gjennom deres kundeservicetelefon, eller andre måter som du kan se i denne guiden.

Lånekassen Telefon

Kontaktnummer til Lånekassen finner du nedenfor. Jeg anbefaler deg å ringe i arbeidstiden, som du finner ved siden av nummeret for ikke å ringe etter arbeidstid og ikke få svar.

Telefonnummeret er den beste og raskeste kontaktformen for å løse den enkleste og minst komplekse tvilen. Så ikke nøl med å bruke dette skjemaet for å få svar på dine spørsmål.

Kundeservice: +47 21 49 60 00 (Hverdager fra 09-15)

Andre kontaktmidler Lånekassen

Du trenger ikke å bekymre deg om du ikke får kontakt via telefon – vi har deg dekket. Det finnes flere måter du kan kontakte Lånekassen på, og i noen tilfeller kan du få et raskere svar, enn ved å ringe. La oss se på de ulike kontaktformene som finnes for å nå Lånekassen.

E-post

Du kan skrive en e-post i følgende e-post. Husk at det ikke er den mest direkte måten å motta kundeservice på, og det er veldig viktig å angi riktig emne. Ellers kan det hende at du ikke får svar, eller at svaret er ufullstendig. Så angi tvilen din på en mest mulig forståelig måte.

E-post: webteknisk@lanekassen.no;

Kontakt skjema

Her kan du finne tilleggsinformasjon som vanlige spørsmål eller informasjon om stipendformer og lån til utdanning. Det er svært sannsynlig at hvis du har spørsmål om hvordan det fungerer, kan du finne svaret på en av disse to sidene. Så ikke nøl med å besøke dem. Enten mer vanlige spørsmål i første lenke, eller spørsmål om stipend og lån til utdanning i andre lenke.

Kontakt skjema: https://www.lanekassen.no/nb-NO/hjelp-og-kontakt/

Stipend og lån til utdanning: https://www.lanekassen.no/nb-NO/soknader/

Nettside

Til slutt kan du besøke nettsiden deres og gå til support- eller kundeserviceseksjonen for å svare på spørsmålene dine. I tillegg til å finne mer informasjon som du kanskje er i tvil om og ennå ikke har funnet. Så ikke nøl med å besøke hoveddelene av siden med den mest relevante informasjonen, som vanligvis er de vanligste spørsmålene brukerne har.

Nettside: https://www.lanekassen.no/

Sosiale nettverk

Til slutt, før de ser på hvor de finner hovedkontorene, har de også sosiale nettverk. Selv om det ikke er en form for kundestøtte, kan det hende du kan finne tilleggsinformasjon, eller du kan prøve å kontakte dem via direktemelding. Selv om det er svært sannsynlig at du ikke får svar eller ikke den beste kundeservicen.

Facebook: https://www.facebook.com/lanekassen.no

Instagram: https://www.instagram.com/lanekassen/

Twitter: https://twitter.com/lanekassen

Linkedin: https://no.linkedin.com/company/statens-lanekasse-for-utdanning

Lånekassens kontorer

Lånekassen har kontorer over hele landet og er sentral etat for lån og stipend tilgjengelig for studenter. Det er her studentene kan få hjelp og råd om hvordan de kan få midler til å fullføre studiene. På kontorene tilbyr de også informasjon om hvordan du søker om lån og tilskudd, samt veiledning om hvordan du kan utnytte disse finansieringsmulighetene. Det er et av de beste alternativene hvis du er ute etter kundeservice og ønsker å løse tvilen din, gå til nærmeste kontor. Enten avtale tid før eller gå direkte dit.

Statens Lånekasse for utdanning (Oslo)

Adresse: Fyrstikkalléen 1, 0661 Oslo

Statens Lånekasse for utdanning (Bergen)

Adresse: Bradbenken 1, 5003 Bergen

Statens Lånekasse for utdanning (Trondheim)

Adresse: Brattørkaia 12, 7010 Trondheim

Statens Lånekasse for utdanning (Stavanger)

Adresse: Lagårdsveien 44, 4010 Stavanger

Statens Lånekasse for utdanning (Ørsta)

Adresse: Vikegata 25, 6150 Ørsta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *