Nordea | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Nordea er en nordisk bank og finanskonsern som har sitt hovedkontor i Helsinki, Finland. Banken er den største finansielle tjenesteleverandøren i Norden og er etablert i mer enn 20 land. Nordea tilbyr sine kunder finansielle tjenester som banktjenester, investeringer, forsikringer og pensjonsprodukter. Banken har et stort nettverk av filialer over hele Norden, samt et stort antall kontorer i resten av Europa.

Nordea har en bred portefølje av produkter og tjenester som er utformet for å tilfredsstille kundenes behov. Banken tilbyr et bredt utvalg av kontoer, betalingskort, kredittkort, investeringsmuligheter, boliglån, smålån, sparing, forsikringer og pensjonsprodukter. Nordea har også en rekke digitale tjenester, som nettbank, mobilbank og betalingstjenester.

Her kan du finne alle måter å kontakte Nordea på, i tilfelle du har spørsmål eller problemer med denne banken. Så bli med oss ​​til slutten for å finne ut alle måtene som finnes for å komme i kontakt med banken.

Nordea Telefon

Nedenfor finner du telefonnummeret til å kontakte Nordea. For både privatpersoner og bedrifter er det samme kontaktnummer. Det eneste aspektet som er viktig å vurdere er timeplanen, som du finner nedenfor. Siden utenfor disse tidene vil du ikke kunne motta kundeservice. Så husk dette før du ringer.

Jeg anbefaler å ringe som første alternativ hvis du trenger kundeservice, da det er den raskeste og enkleste måten å løse de fleste problemer på.

Kundeservice: 232 06001 (Fra utlandet +47 232 06001)

Det er ingen ekstra kostnader ved å ringe oss på 232 06001. Prisen vil avhenge av teleoperatøren og telefonabonnementet ditt.

Kundeserviceplan:

Søndag til fredag: kl 08.00 – 21.00.

Lørdag og røde dager: kl 08.00 – 17.00 

Andre kontaktmidler Nordea

Selv om kundeservice på telefon er det beste alternativet, kan det være forskjellige situasjoner der det ikke er nyttig for oss. Enten på grunn av timeplanen, eller fordi vi ikke får den oppmerksomheten vi ønsker på telefon. Eller telefonnummeret kommuniserer. Derfor skal vi se hvilke kontaktalternativer som finnes for å kontakte Nordea.

Den jeg anbefaler, og den er den enkleste, er chatboten. Hvor du kan løse de fleste grunnleggende og enkle problemer, ved å snakke med noen på nettsiden deres. Nedenfor finner du linken.

Chatbot: https://www.nordea.no/privat/kundeservice/chat-med-kundeservice-privat.html

E-post

Når det gjelder e-post, fant vi ikke en generisk e-post for å svare på spørsmål. Dette er veldig vanlig i bankenheter, siden det vanligvis er én e-post per ansatt, men ikke en generisk for støtte. Bruk kun e-post hvis du har e-posten til din kontoansvarlige eller kontoret som du bruker Nordea.

Kontakt skjema

En annen form for kontakt er gjennom et kontaktskjema. Hvis det er dette du leter etter, i tillegg til andre støttealternativer, kan du finne all informasjonen rett nedenfor. I denne lenken får du svar på de fleste spørsmålene om støtten som Nordea har.

Kontakt skjema: https://www.nordea.no/om-nordea/om-nordea/kontakt/kontakt-nordea.html

Nettside

Vi forlater deg også med nettsiden deres, med også siden der du kan finne alle mellomleddene og deres kontaktinformasjon. Dette er tilfellet hvis du har et lån hos Nordea eller et hvilket som helst finansielt produkt, kan det gjøres gjennom en av disse mellomleddene.

Nettside: https://www.nordea.no/

Formidlers nettsted: https://www.nordea.no/privat/vare-produkter/lan-og-kreditt/billan-forbrukslan-og-andre-lan/agentregister-nordea.html

Sosiale nettverk

Sosiale nettverk er et annet kontaktpunkt, selv om du sjelden vil motta svar eller kundeservice gjennom dem. Det er et verktøy for å finne mer informasjon og du kan prøve å kontakte Nordea gjennom disse forskjellige kanalene. Nedenfor kan du finne hvilke sosiale nettverk de er på.

Facebook: https://www.facebook.com/NordeaNorge

Twitter: https://twitter.com/NordeaNorge

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nordea

Youtube: https://www.youtube.com/user/NordeaNorge

Nordea filialer

Hvis du fortsatt ikke har løst problemene dine, fra vårt perspektiv er det beste alternativet å gå til nærmeste filial. Det finnes ikke noe bedre enn offentlig kundeservice, og derfor bør du gå til filialen der du har kontoen eller den som er nærmest deg. For å gjøre dette skal vi se hvor de viktigste Nordea-filialene som kan interessere deg, og hvordan du kommer til hver av dem.

Nordea (Sarpsborg)

Adresse: Kalnesveien 5, 1712 Sarpsborg

Nordea Bank Sentrum

Adresse: Inngang Foreningsgata, Olav Kyrres gate 22, 5014 Bergen

Nordea (Drammen)

Adresse: Strømsø Torg 4, 3044 Drammen

Nordea Bank Abp, filial i Norge

Adresse: Essendrops gate 7, 0368 Oslo

Nordea Lillestrøm: Åpent for avtalte møter

Adresse: Tærudgata 16, 10. etasje, 2004 Lillestrøm

Nordea (Stord)

Adresse: Ringvegen 32, 5406 Stord

Nordea (Haugesund)

Adresse: Spannavegen 152, 5535 Haugesund

Nordea Bank Moss

Adresse: Tykkemyr 1, 1597 Moss

Nordea Majorstuen Rådgivningskontor

Adresse: Sørkedalsveien 8, 10.etg, 0369 Oslo

Nordea Bank Hamar

Adresse: Torggata 72, 2326 Hamar

Nordea Lillehammer

Adresse: Kirkegata 62, 2609 Lillehammer

Nordea Bank Bjørvika Rådgivningskontor

Adresse: Dronning Eufemias gate 11, 0191 Oslo

Nordea Bank Tønsberg

Adresse: Åshaugveien 68, 3170 Sem

Nordea Fredrikstad

Adresse: Stortorvet 1, 1607 Fredrikstad

Nordea Bank Asker

Adresse: Knud Askers vei 20, 1383 Asker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *