Kolymbia

Kolymbia ligger vakkert til i Afandou-bukten, omtrent fire kilometer sør for Afandou på østkysten av Rhodos. Byen ligger omtrent midt mellom Rhodos by og Lindos.

Kolymbia er kjent for sin lange allé av eukalyptustrær som strekker seg fra hovedveien og helt ned til kysten. Langs alléen finner du et utall av tavernaer, kafeer, barer og butikker.

Hvis du ønsker en pause fra den livlige byen, er du nær fjellene og avslappende olivenlunder. Hvis du ønsker å utforske dette vakre landskapet, kan du leie en sykkel. Det finnes mange store hoteller av høy kvalitet i Kolymbia, og mange av dem er relativt nye.

Kolymbia strand

Strender i nærheten av Kolymbia

I området rundt Kolymbia finner du tre utmerkede strender. Hovedstranden er en blanding av sand og grus. Det finnes kafeer/restauranter på stranden, og du kan leie solsenger og parasoller. Det er mange vannsportaktiviteter å velge mellom, som for eksempel vannski, jetski, vanndykking og kano.

De to andre strendene i Kolymbia er mindre, men likevel er det vanligvis bedre plass på dem. En av dem ligger til og med nær sentrum og har en strandkafé.

Det finnes enda flere populære strender i området, ikke minst Agathi og Tsambika Beach. Sistnevnte kan nås fra Kolymbia via en kort båttur, og det er absolutt verdt å prøve.

Restauranter og natteliv

Det finnes mange spisesteder i Kolymbia, spesielt langs eukalyptus-alléen. Feriebyen har flere fiskerestauranter, og etter middagen kan du tilbringe kvelden på en av de flotte utendørs kafeene. Med både barer og diskoteker er nattelivet livlig uten å være altfor vilt.

Aktiviteter og severdigheter

Kolymbia ligger midt mellom Rhodos by og Lindos, og begge steder er verdt et besøk. Det er mulig å komme dit med buss, men du kan også leie en bil flere steder i Kolymbia.

Hvis du vil ha en annerledes strandopplevelse, går det båt til Tsambika-stranden fra Kolymbia.

Alt i alt er Kolymbia en flott destinasjon for de som ønsker å oppleve østkysten av Rhodos. Med vakre strender, god mat og en avslappet atmosfære, er det en ferieby som passer for alle.

Konklusjon

Kolymbia er en perfekt destinasjon for de som ønsker å oppleve østkysten av Rhodos. Med vakre strender, god mat og en avslappet atmosfære, er det en ferieby som passer for alle. Området rundt byen tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert vannsportsaktiviteter, sykkelturer og besøk til nærliggende byer som Rhodos by og Lindos. Hvis du vil ha en avslappende ferie med noe å se og gjøre, så er Kolymbia stedet for deg.

Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *