iSkole nfk

iSkole nfk, er studieplattformen med kontoen til Nordland Fylkeskommune skole, som er ingen ringere enn en av de beste skolene i Norge, med et flott studiesystem, den har klart å ta undervisningen til et nytt nivå, dens verktøy er både virtuelle og fysiske, siden barna ved hjelp av teknologi kan tilbys en mye mer komplett utdanning siden elementer som teknologi og virtuelle klasserom legges til, videoer, digitale aktiviteter, spill og didaktiske aktiviteter i klasserommet i klasser der de har mye mer direkte interaksjon med læreren sin.

Det som skiller iSkole fra andre utdanningsplattformer er dens enkelhet. Selv om det ved første øyekast kan ses at denne plattformen ikke har noen stor programmeringsjobb, er sannheten at det ble besluttet å gjøre det på denne måten slik at all informasjonen kan bli funnet og det er mye lettere å få tilgang til. Et annet veldig viktig poeng er å gjøre en enkel jobb men som også kan gi verktøy for evaluering og at barna kan få tak i all informasjon på en mye enklere måte uten å bli kjedelig, men heller ikke komplisert slik at eleven ikke blir sliten

Trinn for å få tilgang til iSkole

Nå skal vi forklare deg på en veldig enkel måte hvordan du kan gå inn på iSkole-plattformen, slik at du får tilgang til all informasjon som vil være tilgjengelig og vises på en didaktisk måte, de nødvendige trinnene er følgende:

Trinn 1

I dette første trinnet må vi gå inn i den spesifikke iSkole-tilgangsplattformen for denne skolen, innenfor den vil vi oppnå en hjemmeside hvor det vil være 3 tomme områder der vi vil plassere hver av de forespurte dataene.

Steg 2

Nå skal vi fortsette å legge inn dataene som i dette tilfellet er brukernavnet, som i dette tilfellet nevnte brukernavn vil bli gitt av samme skole og vil være unikt for hvert barn som er registrert på denne institusjonen, og skriv deretter inn passordet som Det samme skjemaet vil bli levert av skolen, men etter å ha gått inn for første gang kan vi enkelt endre det.

Andre måter å gå inn på

Andre måter å gå inn på er gjennom foreldrenes nettside, hvor foreldrene til hvert barn vil kunne se fremgangen til barna sine i hver av aktivitetene og det vil også være en kanal for direkte kommunikasjon mellom lærere og foreldre. Den andre måten er gjennom Feide-posten som sendes av skolen til elevene dager før skoleterminstart, og det vil være mulig å gå direkte inn på plattformen, uten behov for brukernavn og passord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *