Kyst og Fjord

Kyst og Fjord er en uavhengig avis som har ansvaret for å snakke mot fiskerinæringen, med hovedrøtter i problemene Nord-Norge står overfor, denne typen uavhengige aviser gjorde alle de områdene veldig kjente og gjorde kjent alle problemene som dette befolkningen står overfor siden dette området på grunn av forurensningen av havet har lidd mye når det gjelder produktivitet og kvaliteten på produktene som ble levert til leverandører for distribusjon i hele Norge og til og med til land nær Norge.

Kyst og Fjords oppdrag er å kunne presentere aktuell, reell og lett forståelig informasjon slik at alle som kan faget eller ikke kan gå inn i kontekst om nyhetene som gis i avisen, samt holde alle lesere oppdatert. Et annet flott aspekt er at denne avisen er fokusert på enkeltpersoners liv i hele Nord-Norge.

Priser og abonnementstyper

Med ankomsten og moderniseringen av aviser til digitale medier har abonnementsmodellen blitt svært populær for de aller fleste medier, enten de er store, mellomstore eller små. Dette gjør at de ikke kan ha så mye innflytelse fra reklamemerker og å være mer objektive, siden inntektene deres kommer fra leserne.

Av den grunn har Kyst og Fjord også denne abonnementsmodellen for å få tilgang til alle reportasjer og informasjon som de deler i sin avis. Du kan se prisene nedenfor i tilfelle du er interessert i å få et abonnement.

Kombi (digital+papir) helår kr 2.112,- 
Kombi (digital+papir) halvår kr 1.155,-
Kombi (digital+papir) kvartal kr 627,-

Digital helår kr 1.408,-
Digital halvår kr 792,-
Digital kvartal kr 418,-
Digital mnd kr 176,-

Papir helår kr 1.751,-
Papir halvår kr 959,-
Papir kvartal kr 519,-

Abonnement kan også bestilles per e-post til abonnement@kystogfjord.no eller ved å ringe 78 49 99 00.

Ønsker du å kontakte den redaksjonelle delen av avisen, kan du nedenfor se e-postene som er tilgjengelige for din kontakt. Enten for å rapportere nyheter eller problemer kan du gjøre det i disse e-postene som vi legger igjen nedenfor.

E-post: redaksjonen@kystogfjord.no

E-post: annonser@kystogfjord.no

Ansvarlig redaktør: oystein@kystogfjord.no

Innlogging

Hvis du har kjøpt et abonnement, må du logge inn for å se disse nyhetene og rapportene som kun er tilgjengelige for abonnenter. For å gjøre dette er det så enkelt som å gå til innloggingsdelen, som vi legger igjen lenken rett under, og skrive inn e-post og passord. Bruk samme e-post som du brukte til å registrere deg, ellers vil du ikke få tilgang. Hvis du ikke finner innloggingssiden, klikker du bare på den blå knappen nedenfor, så tar den deg direkte til denne siden.

I tilfelle du har problemer med å logge på fordi du ikke husker passordet ditt, kan du alltid be om et nytt passord eller tilbakestille ditt nåværende passord. For dette kan det være noe forvirrende siden det på nettsiden deres er en lenke som ikke fungerer og vises som en feil.

Heldigvis har vi funnet riktig lenke for å tilbakestille passordet ditt, som vi legger igjen nedenfor eller du får tilgang til ved å klikke deg videre under Passord, hvor det står: Passordproblemer? Få nytt passord.

Gjenopprett passord: https://mitt.kystogfjord.no/forgotpassword/

Ansatte

Deretter skal vi vise dere alle arbeiderne som står bak denne flotte avisen som har jobbet i mange år, berømmelsen til denne avisen er veldig populær takket være disse menneskene som jobber hardt hver dag for å kunne gi dere alle informasjon nødvendig for fiskerinæringen om problemer eller viktig informasjon for nevnte bedrift, er de ansatte følgende:

Ansatte / Stilling

Det er viktig å kjenne og gi kreditt til disse menneskene siden de har klart å oppdra og gjøre kjent en uavhengig avis og gjøre kjent om reelle problemer som nordsamfunnet lider av og hvordan de kan løses for å få oppmerksomheten til de ansvarlige enheter og at de kan gi hjelp til samfunnet.

Annonsering

Kyst og Fjord er en raskt voksende nyhetskanal for fiskerinæringen. Gjennom Kyst og Fjord når du fiskerne og kystnæringene direkte, enten du markedsfører deg i papiravis eller på nett. Nedenfor kan du se en PDF med informasjon og priser på annonsering av banner eller opptreden i avisen. Bare klikk nedenfor og du kan laste ned den oppdaterte PDF-en med prisene. I tilfelle du er interessert i å stå i avisen på en reklamemessig måte, kan du kontakte oss på e-posten som du også finner nedenfor.

Last ned vår annonseringsbrosjyre for 2022 (pdf)

Du kan også kontakte oss på annonser@kystogfjord.no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *