Hurtigbåt Trondheim Edøy (Smøla) Kristiansund: Timer og priser | All informasjon

I denne guiden finner du all viktig informasjon du trenger for forbindelsen Trondheim – Edøy (Smøla) og Kristiansund – Edøy (Smøla). Dette er de vanligste rutene som brukes for å komme seg til øya Smøla. Denne hurtigbåten og fergen er det viktigste til- og fragangspunktet til øya.

For å opprette disse to forbindelsene til Edøy (Smøla) vil vi bruke hurtigbåt 800 som drives av Kystekspressen, et samarbeid mellom FosenNamsos Sjø AS (51 %) og Fjord1 (49 %) for å opprette denne ruten, sammen med rute 805 og 810. På grunn av rutens betydning og antall passasjerer ble dette selskapet etablert med spesielle hurtigbåter for dette formålet. Reisetiden mellom de to punktene er 2 timer og 45 minutter (Trondheim – Edøy) og 40 minutter (Kristiansund – Edøy).

Som nevnt ovenfor kommer vi ikke til å ta for oss forbindelsen Kristiansund – Trondheim, for hvis du vil se informasjon om disse to stoppestedene, kan du gjøre det i guiden vi allerede har her.

Hurtigbåt Trondheim Edøy (Smøla) Kristiansund

Tidsplaner

Nedenfor kan du se rutetabellene for både Trondheim Edøy og Kristiansund Edøy. I dette tilfellet skal vi kun se på avgangene eller rutetabellene for linje 800, da linje 805 kun går fra Trondheim til Brekstad. Likevel kan du se at det ikke er mange daglige avganger, ettersom det er en veldig lang rute som består av en komplett rute. Du kan derfor forvente å finne rundt 3 daglige avganger.

Det er også veldig viktig å se på adressen slik at du ikke blir forvirret, og for å se riktig rutetabell. Det er bare å se på adressen og hvor første stopp er, slik at du vet retningen på ruten. Du vil også se noen bokstaver ved siden av enkelte rutetabeller, og disse henviser til merknadene, der du kan se hvilke andre ruter som forbinder disse rutetabellene med andre destinasjoner. Det beste du kan gjøre er å se på rutetabellene nedenfor.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Trondheim Edøy (Smøla) / Edøy (Smøla) Trondheim

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Kristiansund Edøy (Smøla) / Edøy (Smøla) Kristiansund

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du fortsatt er i tvil om rutetabellene, eller hvis du ønsker å se at rutetabellene alltid er oppdaterte, finnes det en bedre løsning enn å vise bilder eller PDF-filer. Og det er å bruke Atb rutetabellplanlegger, som vi gir deg lenken nedenfor. På denne måten vil du kunne se rutetabellene for denne ruten på en mye mer forenklet og alltid oppdatert måte.

Rutetider

Hvis du lurer på hvordan ruten for denne forbindelsen ser ut, kan du se alle stoppestedene på kartet nedenfor. Slik at du vet hvilken rute hurtigbåten tar før du går om bord.

Priser

Når det gjelder prisene, har vi delt dem inn i de to delene av ruten, som du kan se nedenfor. I hver av dem finner du tabellen med priser, både for enkeltbilletter og sesongkort. Vi minner igjen om at vi ikke dekker informasjonen om forbindelsen Trondheim – Kristiansund her, hvis du vil se prisene mellom disse to stoppestedene, kan du se dem her.

Nedenfor kan du også se tabeller over alle prisene for rute 800 og 805, slik at du kan se prisen fra det ene stoppestedet til det andre, og se hvor prisene i tabellene nedenfor kommer fra.

Trondheim – Edøy (Smøla):

Tabla Responsive
Priser Enkeltbillett Periodebillett 
voksen 620 kr 7675 kr
student 310 kr 4605 kr
barn/honnør 310 kr 3070 kr

Kristiansund – Edøy (Smøla):

Tabla Responsive
Priser Enkeltbillett Periodebillett 
voksen 152 kr 2620 kr
student 119 kr 1572 kr
barn/honnør 76 kr 1048 kr
Pris enkeltbillett voksen / fare single ticket adult

Se selv pristabellen for denne iamgen vist i PDF her. Sjekk alle priser på Atb-hastighetsbåter her.

Enkeltbillett Barn/Honnør/Student*

Du kan sjekke og se denne PDF-filen i mer detalj her.

Periodebillett voksen

Du kan sjekke og se denne PDF-filen i mer detalj her.

Periodebillett student

Du kan sjekke og se denne PDF-filen i mer detalj her.

Periodebillett barn/honnør

Du kan sjekke og se denne PDF-filen i mer detalj her.

Du kan kjøpe billett ved å klikke på den blå knappen. Her finner du mer informasjon om de ulike appene eller nettstedene der du kan kjøpe billett før ombordstigning. Der det ofte er påkrevd og ikke mulig å kjøpe billetten fysisk, eller den har en litt høyere pris avhengig av ruten du tar.

Trondheim Hurtigbåtkai

Trondheim Hurtigbåtkai, eller også kjent som Trondheim Hurtigbåtterminal, er destinasjonspunktet for disse to rutene, 800 og 805. Hvis du ikke vet hvor det er, kan du ta det med ro, vi hjelper deg. Det er bare å ta en titt på kartet nedenfor for å se hvordan du kommer deg dit og hvor du må gå for å ta hurtigbåten.

Kristiansund Hurtigbåtkai

Du vil se et stort skilt når du ankommer havnen med navnet Kristiansund hurtigbåtkai, hvor du går om bord på denne ruten. For de mer distré har vi tatt med kartet slik at du vet hvordan du kommer deg dit på en komfortabel og praktisk måte, og hvor du går om bord.

Hvis du går om bord på et annet stoppested, kan du se alle havnene på denne ruten og hvor du kan gå om bord i hurtigbåten og gå av ved å klikke her.

Edøy hurtigbåtkai

Ombordstigning på Edøy (Smøla) er veldig enkelt, og hvis du allerede er på øya, vet du sikkert allerede det. Det er nemlig den vanligste måten å reise til Smøla på. På kartet nedenfor kan du se hvor båten ligger, og som du kan se på bildet, er det en slags overbygd tunnel som du må gå gjennom for å komme om bord når hurtigbåten ankommer. Før kan du vente på bygningen som er koblet til denne tunnelen. Du kan se den med en gang du ankommer, for det er en liten havn, der du også går om bord i fergen som kommer til øya.

Addresse: 6570 Smøla

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du kontaktinformasjonen til selskapet som driver denne ruten, i dette tilfellet et selskap som er opprettet spesielt for denne hurtigbåtruten, Kystekspressen ANS. Det er et samarbeid mellom FosenNamsos Sjø AS (51 %) og Fjord1 (49 %). Så hvis du har spørsmål om ruten, kan du bruke denne informasjonen til å kontakte selskapet og få svar på dem.

Selskapet eier to nye hurtigbåter i karbonfiber og som er blant de mest miljøvennlige hurtigbåtkonsepter i verden.

Telefon: +4702820

E-post: firmapost@fosennamsos.no

Kontaktskjema: https://www.atb.no/kontaktskjema/

For mer informasjon: http://m.torghatten-midt.no/tr-heim-brekstad-fillan-kr-sund/

Hvor lang er hele hurtigbåtoverfarten Trondheim Edøy (Smøla) Kristiansund?

Nedenfor kan du se rutetiden fra et punkt til et annet:

  • Trondheim – Edøy (Smøla) mellom 2 timer og 45 minutter og 3 timer
  • Trondheim – Kristiansund 3 timer og 30 minutter
  • Kristiansund – Edøy (Smøla) 40 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *