Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna er en av de mest populære transporttjenestene i Nord-Norge. Denne hurtigbåten forbinder Sandnessjøen og Dønna, og tilbyr passasjerer en rask og effektiv måte å reise mellom disse to stedene. Med en reisetid på omtrent 30 minutter, kan passasjerene nyte den vakre naturen og utsikten over havet mens de reiser.

På nettsiden til Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna kan passasjerene finne all informasjon de trenger om timer og priser. De kan enkelt søke etter avganger mellom de to destinasjonene og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise, men de er rimelige og tilgjengelige for de fleste.

Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna

Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna er en populær måte å reise mellom disse to destinasjonene på. Her er all informasjon om ruteinformasjon, priser og billetter og tidtabell.

Ruteinformasjon – Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Sandnessjøen og Dønna har flere avganger hver dag. Reisen tar omtrent 30 minutter, avhengig av værforholdene. Båten har god plass til passasjerer og bagasje, og det er også mulig å ta med sykler og annet utstyr.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Begge tidsplanene finner du her.

Priser og billetter

Billettprisene varierer avhengig av alder og reisens lengde. Voksne betaler mellom 70 kr og 140 kr for en enkeltbillett, mens barn og honnør betaler mellom 35 kr og 70 kr. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7 eller 30 dager. Disse gir rabatt på enkeltbilletter.

Billetter kan kjøpes på nett eller ombord på båten. Betaling kan gjøres med kort eller kontanter.

Hurtigbåt Dønna Sandnessjøen

Hurtigbåt Dønna Sandnessjøen er en populær transportmulighet for både turister og fastboende som ønsker å reise mellom disse to stedene. Her vil du finne all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for hurtigbåten.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Dønna og Sandnessjøen har flere avganger hver dag. Det er også mulig å få oppdateringer om eventuelle endringer i rutetidene på sosiale medier eller ved å kontakte selskapet direkte.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Begge tidsplanene finner du her.

Priser

Billettprisene for hurtigbåten mellom Dønna og Sandnessjøen varierer avhengig av alder og reisens lengde. Prisene for voksne varierer mellom 150 kr og 225 kr, avhengig av reisens lengde. Prisene for barn varierer mellom 75 kr og 115 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen.

Hurtigbåt Dønna Sandnessjøen er en pålitelig og effektiv måte å reise på, og er spesielt populært blant turister og fastboende på Dønna og Sandnessjøen. Med sine raske og hyppige avganger, er det enkelt å planlegge en tur mellom disse to stedene og nyte alt de har å tilby.

Kontaktinformasjon

Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna er en pålitelig og effektiv måte å reise på, og det er enkelt å kontakte selskapet for mer informasjon eller for å bestille billetter.

Du kan også kontakte selskapet via sosiale medier for å få oppdateringer om eventuelle endringer i rutetider eller andre nyheter. På nettsiden kan du finne informasjon om rutetider, priser og bestilling av billetter.

Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna har en kundeserviceavdeling som er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. De kan hjelpe deg med alt fra å bestille billetter til å gi deg informasjon om spesielle behov eller krav du måtte ha når du reiser.

Hvis du har spesielle behov eller krav, kan du kontakte selskapet på forhånd for å avtale dette. Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna har tilpassede løsninger for passasjerer med funksjonshemninger eller andre spesielle behov, og de vil gjøre alt de kan for å sikre at du har en trygg og komfortabel reise.

Husk at du alltid kan kontakte Hurtigbåt Sandnessjøen Dønna hvis du har spørsmål eller bekymringer om reisen din. De er der for å hjelpe deg med alt du trenger, og de vil gjøre alt de kan for å sikre at du har en god opplevelse når du reiser med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *