Hurtigbåt Austevoll Bergen: Timer og priser | All informasjon om ruten

Hurtigbåt Austevoll Bergen er en av de mest populære transportalternativene for de som ønsker å reise mellom Austevoll og Bergen. Med en rekke avganger hver dag, kan reisende enkelt finne en tid som passer for deres behov. På nettstedet for Hurtigbåt Austevoll Bergen finner du all informasjon du trenger om timer og priser for denne båtturen.

Billettprisene for Hurtigbåt Austevoll Bergen varierer avhengig av alder og reisens lengde. Voksenbillettprisene varierer mellom 120 kr og 290 kr, mens prisene for barn varierer mellom 60 kr og 145 kr. Honnørprisen er 50% av voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Med denne fleksible billettprisstrukturen kan reisende enkelt finne en pris som passer for deres budsjett.

Uansett om du planlegger en dagstur eller en lengre reise, er Hurtigbåt Austevoll Bergen et pålitelig og effektivt transportalternativ. Med regelmessige avganger og rimelige billettpriser, er det enkelt å komme seg mellom Austevoll og Bergen. Finn ut mer om timer og priser på nettstedet for Hurtigbåt Austevoll Bergen i dag.

Hurtigbåt Austevoll Bergen

Hurtigbåt Austevoll Bergen er en rask og praktisk måte å reise mellom Austevoll og Bergen. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Ruter og tider

Hurtigbåten mellom Austevoll og Bergen har flere avganger hver dag. Her er en oversikt over de vanligste rutene og tidene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at det kan være endringer i rutetidene i helger og helligdager. Sjekk alltid rutetidene på forhånd for å unngå uønskede overraskelser.

Priser

Billettprisene for hurtigbåten mellom Austevoll og Bergen varierer avhengig av alder og reisens lengde. Her er noen priser for Hurtigbåt Austevoll Bergen:

AldersgruppePris en veiPris tur-retur
Voksen140 kr250 kr
Barn70 kr120 kr
Honnør100 kr180 kr

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for disse billettene varierer avhengig av alder og lengde på perioden. Sjekk nettsiden til hurtigbåtselskapet for mer informasjon.

Merk at det kan være rabatter tilgjengelig for spesielle grupper, som studenter og honnør. Sjekk alltid med hurtigbåtselskapet for å se om du kvalifiserer for en rabatt.

Det er enkelt å kjøpe billetter til Hurtigbåt Austevoll Bergen. Billetter kan kjøpes på nett, på båten, eller på et av de mange billettsalgene i området. Sjekk nettsiden til hurtigbåtselskapet for mer informasjon om billettkjøp.

Hurtigbåt Bergen Austevoll

Hurtigbåt Bergen Austevoll er en praktisk og rask måte å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Tidsplaner

Det er flere avganger hver dag, og tidsplanene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og ukedagen. Her er en oversikt over de vanligste tidsplanene for Hurtigbåt Bergen Austevoll:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Bergen Austevoll varierer avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene varierer mellom 50 kr og 200 kr for voksne. Prisene for barn varierer mellom 25 kr og 100 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for periodebilletter varierer mellom 300 kr og 2000 kr, avhengig av lengden på perioden og alderen til reisende.

Det kan være lurt å sjekke om det er rabatter tilgjengelig for spesielle grupper, for eksempel studenter eller honnør.

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du kontaktinformasjonen til selskapet som er ansvarlig for denne ruten, slik at du kan kontakte dem:

Telefon: 916 81 273

E-post: booking@norled.no, post@norled.no

Chatbot: Klikk her for å få tilgang til

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *