Hurtigbåt Tromsø Svolvær: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Tromsø Svolvær er en populær transporttjeneste som tilbyr rask og effektiv transport mellom disse to destinasjonene. Reisen tar omtrent 4 timer, og du kan velge mellom flere avganger hver dag. Hurtigbåten er en av de mest komfortable og pålitelige måtene å reise på, og den tilbyr en fantastisk utsikt over de vakre omgivelsene.

På nettsiden til Hurtigbåt Tromsø Svolvær finner du all informasjon du trenger om timer og priser. Her kan du enkelt søke etter avganger mellom de to destinasjonene, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Du kan også kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten. Prisene kan variere avhengig av sesong og tidspunkt på dagen, men det er alltid mulig å finne rimelige billetter tilgjengelig.

Hurtigbåt fra Tromsø til Svolvær

Hurtigbåt er en rask og praktisk måte å reise mellom Tromsø og Svolvær. Det er en populær transportmetode for både turister og lokalbefolkningen. I denne delen vil du finne all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for hurtigbåten fra Tromsø til Svolvær.

Tidsplaner

Det er ingen faste rutetider, for å sjekke rutetidene bør du gå til følgende lenke for å se Hurtigbåtens rutetider og avganger ved å klikke her.

Hurtigbåten fra Tromsø til Svolvær har flere avganger hver dag. Det er viktig å sjekke tidsplanen før du reiser, da det kan være endringer i rutetidene. Du kan finne oppdatert informasjon om tidsplanene på den offisielle nettsiden til hurtigbåten.

Nedenfor er en tabell som viser noen av de vanligste avgangene fra Tromsø til Svolvær:

Sjekk rutetabellen her.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Tromsø til Svolvær varierer avhengig av hvilken billettype du velger og om du reiser i høysesongen eller lavsesongen. Det er også mulig å kjøpe billetter ombord på båten, men det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd for å unngå ventetid.

Nedenfor er en tabell som viser de vanligste billettypene og prisene:

BilletttypePris (høysesong)Pris (lavsesong)
Voksen810 kr680 kr
Barn405 kr340 kr
Student610 kr510 kr

Det er også mulig å ta med seg bagasje på hurtigbåten. Du kan ta med deg en håndbagasje og en koffert eller bagasje som ikke overstiger 30 kilo i vekt og 200 liter i volum. Hvis du har behov for å ta med deg mer bagasje, må du kontakte selskapet på forhånd for å avtale dette.

Det er viktig å merke seg at prisene og tidsplanene kan endre seg. Sjekk alltid den offisielle nettsiden til hurtigbåten for oppdatert informasjon før du reiser.

Hurtigbåt Svolvær Tromsø

Hurtigbåt Svolvær Tromsø er en rute som tilbys av flere transportselskaper. Ruten går fra Svolvær til Tromsø og omvendt, og er en populær måte å reise på for både turister og fastboende. Her følger informasjon om tidsplaner og priser for Hurtigbåt Svolvær Tromsø.

Tidsplaner

Det er ingen faste rutetider, for å sjekke rutetidene bør du gå til følgende lenke for å se Hurtigbåtens rutetider og avganger ved å klikke her.

Tidsplanen for Hurtigbåt Svolvær Tromsø kan variere avhengig av sesong og dag i uken. Det er derfor viktig å sjekke oppdatert tidsplan før man bestiller billetter. De fleste selskaper som tilbyr denne ruten har informasjon om tidsplanen på sine nettsider.

En typisk tidsplan for Hurtigbåt Svolvær Tromsø kan se slik ut:

Sjekk rutetabellen her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Svolvær Tromsø varierer avhengig av alder og tidspunkt på dagen. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet. Her er noen eksempler på priser:

BilletttypePris
Enkeltbillett voksen700 kr
Enkeltbillett barn350 kr
Tur-retur voksen1200 kr
Tur-retur barn600 kr

Det er verdt å merke seg at prisene kan endre seg uten varsel og at det kan være lurt å sjekke oppdatert informasjon før man bestiller billetter. Det kan også være mulig å få rabatter dersom man bestiller billetter på forhånd eller dersom man er student eller pensjonist.

Kontaktinformasjon

Hurtigruten AS er det ledende selskapet som tilbyr hurtigbåttjenester mellom Tromsø og Svolvær. Hvis du har spørsmål om ruter, priser, billettbestilling eller andre ting, kan du kontakte selskapet på følgende måter:

Hurtigruten AS har også et kundesenter som kan hjelpe deg med spørsmål og problemer. Kundesenteret er åpent fra mandag til fredag ​​fra kl. 08.00 til 16.00. Du kan kontakte kundesenteret på følgende måter:

Hvis du vil kontakte Hurtigruten AS på sosiale medier, kan du følge dem på Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn. Du kan også sende en melding til dem på disse plattformene.

Telefon: 81003030
E-post: booking@hurtigruten.com

Åpningstid:
Mandag – Fredag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Havn til havn

Telefon: (+47) 77 59 70 19
E-post: port2port@hurtigruten.com

Åpningstid:
Mandag – Fredag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontaktinformasjon for alle skipene finner du her

Sentralbord

Telefon: +47 970 57 030
E-post: firmapost@hurtigruten.com

Åpningstid:
Mandag – Fredag: 09.00 – 15.00

Tilbakemelding eller refusjonsforespørsel: Vennligst fyll inn dette skjemaet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *