Hurtigbåt Ålesund Harøy: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Ålesund Harøya er en av de mest populære transportalternativene for å reise mellom Ålesund og Harøya. Med flere daglige avganger og rimelige priser, er det en praktisk og effektiv måte å komme seg rundt på. Her er all informasjon du trenger å vite om tidsplaner, priser og andre relevante detaljer.

Hurtigbåten mellom Ålesund og Harøya har flere daglige avganger, og det er enkelt å finne en tid som passer for deg. Prisene for enkeltreiser er rimelige, og det er også mulig å kjøpe billett for tur/retur, som gir litt rabatt.

Det er også mulig å kjøpe billetter ombord på båten, men det anbefales å kjøpe på forhånd for å sikre seg plass. Med Hurtigbåt Ålesund Harøya kan du enkelt og raskt komme deg til destinasjonen din, samtidig som du kan nyte den vakre utsikten langs kysten.

Hurtigbåt Ålesund Harøy

Hurtigbåt Ålesund Harøya er en av de mest populære transportalternativene for å reise mellom Ålesund og Harøya. Her er all informasjon du trenger å vite om tidsplaner og priser.

Tidsplan

Hurtigbåten mellom Ålesund og Harøya har flere daglige avganger. Her er en oversikt over de vanlige tidene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at det kan være endringer i rutetidene på helligdager og andre spesielle dager. Sjekk alltid tidsplanen før du reiser.

Priser

Prisene for en enkeltreise med Hurtigbåt Ålesund Harøy varierer avhengig av alder og reisemål. Her er en oversikt over prisene:

AlderEnkeltbillett
Voksen100 kr
Barn (4-15)50 kr
Barn under 4 årGratis
Honnør50 kr

Det er også mulig å kjøpe billett for tur/retur, som gir litt rabatt. Her er prisene for tur/retur:

AlderTur/retur billett
Voksen180 kr
Barn (4-15)90 kr
Barn under 4 årGratis
Honnør90 kr

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten. Disse gir betydelig rabatt på enkeltbillettprisen.

Hurtigbåt Harøy Ålesund

Hurtigbåt Harøy Ålesund er en praktisk og rask måte å reise mellom disse to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Tidsplaner

Hurtigbåt Harøy Ålesund har flere avganger hver dag, og tidsplanen varierer avhengig av ukedag og tidspunkt på dagen. På nettsiden til Hurtigbåt Harøy Ålesund finner du en oppdatert tidsplan med informasjon om avganger og ankomsttider.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Hurtigbåt Harøy Ålesund tilbyr rimelige priser for reisende. Her er en oversikt over prisene for voksne og barn:

Type billettPris
Enkeltbillett, voksen120 kr
Enkeltbillett, barn60 kr
Tur/retur, voksen200 kr
Tur/retur, barn100 kr

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten. Disse gir rabatt på enkeltbilletter og tur/retur-billetter.

For mer informasjon om priser og billetter, besøk nettsiden til Hurtigbåt Harøy Ålesund.

Kontaktinformasjon

Kontakt selskapet som er ansvarlig for denne ruten med følgende informasjon nedenfor. Selskapet som driver denne linjen er M/S Kalvøy:

Telefon958 49 297

e-mailole@oma.no

Nettstedhttps://www.oma.no/#contact

For å få mer informasjon om Hurtigbåt Ålesund Harøy, kan man kontakte selskapet på flere måter. Her er noen av de mest vanlige måtene å komme i kontakt med selskapet:

  • Telefon: Man kan ringe selskapet på telefonnummeret +47 70 08 08 00 for å få mer informasjon om tidsplaner, priser, og andre spørsmål man måtte ha.
  • E-post: Man kan også sende en e-post til selskapet på adressen post@frammr.no. Dette kan være en god måte å få svar på spørsmål man har, eller å få hjelp med bestilling av billetter.
  • Nettside: På nettsiden til Hurtigbåt Ålesund Harøy kan man finne mye informasjon om tidsplaner, priser, og andre relevante detaljer. Man kan også kjøpe billetter på nettsiden, eller få svar på spørsmål man måtte ha ved å bruke kontaktskjemaet.
  • Sosiale medier: Selskapet er også tilgjengelig på sosiale medier som Facebook og Twitter. Dette kan være en god måte å få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i tidsplaner, eller å få svar på spørsmål man måtte ha.

Uansett hvilken måte man velger å kontakte selskapet på, vil man få hjelp av en hyggelig og kunnskapsrik kundebehandler. Det er også verdt å merke seg at selskapet har et godt rykte når det gjelder kundeservice, og at man kan forvente å få god hjelp uansett hva slags spørsmål man har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *