Hurtigbåt Tromsø Engenes: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Tromsø Engenes er en populær transporttjeneste som forbinder Tromsø med Engenes og andre nærliggende destinasjoner. Denne hurtigbåtjenesten tilbyr en rask og pålitelig måte å reise mellom disse stedene, og er ideell for både lokalbefolkningen og turister som ønsker å utforske området.

Hurtigbåten er drevet av Troms fylkestrafikk og tilbyr en rekke tjenester for å sikre en behagelig reiseopplevelse for passasjerene. Prisene for reisen varierer avhengig av alder og reiseavstand, og det er mulig å kjøpe enkeltbilletter eller periodebilletter, avhengig av dine behov.

Passasjerer som reiser med hurtigbåt Tromsø Engenes kan forvente å nyte en komfortabel og trygg reise, med moderne og velutstyrte fartøy. Hurtigbåten har også et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert mat og drikke, toaletter og bagasjehåndtering.

For passasjerer som ønsker å planlegge sin reise med hurtigbåt Tromsø Engenes, tilbyr Troms fylkestrafikk en online reiseplanlegger som gjør det enkelt å finne ruter, tider og priser. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet, eller på billettluken før ombordstigning.

Overall, hurtigbåt Tromsø Engenes er en pålitelig og effektiv transporttjeneste som tilbyr en rask og behagelig måte å reise mellom Tromsø og Engenes og andre nærliggende destinasjoner.

Hurtigbåt fra Tromsø til Engenes

Hurtigbåt fra Tromsø til Engenes er en populær reiserute for både turister og fastboende i området. Denne artikkelen gir deg all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for denne ruten.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Tromsø til Engenes har flere avganger hver dag, med varierende tidsplaner avhengig av tid på året. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden for båtturen for oppdaterte tidsplaner.

Noen eksempler på tidsplaner for hurtigbåten fra Tromsø til Engenes:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Tromsø til Engenes varierer avhengig av sesong og tidspunkt på dagen. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet.

Noen eksempler på priser for hurtigbåt fra Tromsø til Engenes:

BilletttypePris
Enkeltbillett voksen200 kr
Enkeltbillett barn100 kr
Tur-retur voksen350 kr

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Det er viktig å merke seg at prisene kan endre seg, og det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdaterte priser og informasjon.

Hurtigbåt fra Tromsø til Engenes er en praktisk og rask måte å reise på, og med disse tidsplanene og prisene kan du planlegge reisen din på en enkel måte.

Hurtigbåt Engenes Tromsø

Hurtigbåt Engenes Tromsø er en populær rute for reisende som ønsker å reise raskt og effektivt mellom disse to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for denne ruten.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Engenes og Tromsø har vanligvis flere daglige avganger, med noen ekstra avganger i helgene. Reisetiden varierer mellom 45 minutter og 1 time og 15 minutter, avhengig av hvilken avgang du velger.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Det er viktig å merke seg at tidsplanene kan variere avhengig av sesongen og spesielle hendelser, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden til Hurtigbåt Engenes Tromsø for oppdatert informasjon.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Engenes Tromsø varierer avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene varierer mellom 100 kr og 200 kr for voksne. Prisene for barn varierer mellom 50 kr og 100 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager, som kan være gunstig for de som reiser regelmessig på denne ruten.

For å kjøpe billetter til Hurtigbåt Engenes Tromsø, kan du besøke den offisielle nettsiden til Hurtigbåt Engenes Tromsø, eller kjøpe billetter ombord på båten. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på nettet.

For mer detaljert informasjon om priser og billettalternativer, kan du besøke den offisielle nettsiden til Hurtigbåt Engenes Tromsø.

I alt er Hurtigbåt Engenes Tromsø en pålitelig og rask transportløsning for de som ønsker å reise mellom disse to destinasjonene.

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du informasjon om selskapet som driver denne ruten, som er Fylkestrafikk. Husk å ringe hvis du har spørsmål om rutetider, priser, billettkjøp og annen informasjon om denne ruten.

For avgangstider, priser og øvrig reiseinformasjon: www.fylkestrafikk.no
Troms fylkestrafikk kundesenter : +47 777 88 777
Ruteopplysningen for Troms : tlf. 177 / +47 815 00163
Last ned våre apper: Troms Reise – Troms Billett – Troms Plass

MS Fjorddronningen Tlf. +47 916 81 257

MS Fjordprinsen Tlf. +47 916 81 258

MS Fjordjarl (Reserve) Tlf. +47 916 81 259

Kundeservice:  +4777788777

Ruteopplysning: Troms: 177 / fra andre fylker: +81500163

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *