Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord er en populær transportmåte for de som ønsker å reise mellom disse to destinasjonene i Vesterålen. Hurtigbåten er en del av det omfattende transportnettverket i området, og tilbyr hyppige avganger til konkurransedyktige priser.

Med en reisetid på kun 20 minutter, er Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord det perfekte valget for de som ønsker å reise raskt og effektivt mellom disse to stedene. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise, men generelt sett er de rimelige og konkurransedyktige. Passasjerene kan også nyte den vakre utsikten over fjell og fjorder underveis.

Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord er også en miljøvennlig transportmåte, og bidrar til å redusere karbonavtrykket i området. Med moderne og komfortable båter som er utstyrt med de nyeste teknologiene, er passasjerene garantert en trygg og behagelig reiseopplevelse.

Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord

Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord er en populær måte å reise mellom de to destinasjonene i Nord-Norge. Her er all informasjon du trenger om ruter, priser, og avgangstider.

Avgangstider

Hurtigbåten mellom Stokmarknes og Kaljord har flere avganger hver dag. Her er en oversikt over de vanligste avgangstidene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at avgangstidene kan variere avhengig av tidspunktet på året og eventuelle endringer i rutetidene. Sjekk alltid nettsiden til Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord for oppdatert informasjon. Finn mer informasjon om denne ruten i de følgende bildene.

Priser og billetter

Prisene for Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord varierer avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene varierer mellom 50 kr og 150 kr for voksne. Prisene for barn varierer mellom 30 kr og 75 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Du kan kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord, eller ombord på båten. Det er også mulig å betale med bankkort eller kontanter.

Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes

Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes er en populær transporttjeneste som tilbyr pålitelige og effektive tidsplaner og rimelige priser for passasjerer som ønsker å reise mellom Kaljord og Stokmarknes.

Tidsplaner

Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes har vanligvis flere avganger hver dag, og passasjerer kan enkelt finne oppdatert informasjon om tidsplaner på nettsiden deres eller ved å kontakte selskapet direkte. Tidsplanene varierer avhengig av tidspunktet på dagen, så det er viktig å sjekke nøyaktig når båten går før du planlegger reisen din.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes tilbyr rimelige priser for passasjerer som ønsker å reise mellom Kaljord og Stokmarknes. Billettprisene varierer avhengig av alder og reisens lengde. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes:

TidspunktPris
Hverdag – Dagtid (før kl. 17:00)200 kr
Hverdag – Kveldstid (etter kl. 17:00)250 kr
Helg250 kr

Passasjerer kan kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes eller ombord på båten. Det er viktig å merke seg at billettprisene kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke de nyeste prisene før du kjøper billetter.

Hurtigbåt Kaljord Stokmarknes er en pålitelig og effektiv transporttjeneste som tilbyr passasjerer en enkel og rimelig måte å reise mellom Kaljord og Stokmarknes på. Med pålitelige tidsplaner og rimelige priser, er det enkelt å planlegge reisen din og komme dit du trenger å være i tide.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Stokmarknes Kaljord kan du bruke følgende informasjon:

Båt: Tlf: 90 24 89 42

Rederi: Tlf: 91 55 58 88

E-post: reisnordland@nfk.no

Se ofte stilte spørsmål, før du tar kontakt med oss. Der finner du svar på de fleste spørsmål. Vi har begrenset bemanning til å besvare telefonhenvendelser.

OBS: Hvis henvendelsen gjelder reisegaranti, refusjoner eller lignende så må Kontaktskjema – Reis Nordland benyttes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *