Hurtigbåt Stavanger Tau: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Stavanger Tau er en populær transportmetode for de som ønsker å reise mellom Stavanger og Tau. Båtturen tar omtrent 40 minutter hver vei og gir passasjerene muligheten til å oppleve den vakre naturen langs kysten av Rogaland. Båten går flere ganger om dagen, og det er flere priskategorier tilgjengelig, avhengig av passasjerens alder og reisetype.

Passasjerene kan velge mellom ulike billettyper, som voksen, barn, student, honnør og gruppebilletter. Prisene varierer mellom 30 NOK og 150 NOK per vei. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Passasjerene kan kjøpe billetter på nettet eller ombord på båten. Det er viktig å merke seg at tidsplanen kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Hurtigbåt Stavanger Tau er en rask og effektiv måte å reise på, og den gir passasjerene en fantastisk opplevelse langs kysten av Rogaland. Båten er moderne og komfortabel, og man kan nyte den vakre utsikten fra dekket. Det er også mulig å ta med sykler og barnevogner på båten. Med så mange avganger og priskategorier tilgjengelig, er det enkelt å finne en reise som passer for enhver passasjer.

Hurtigbåt Stavanger Tau

Hurtigbåt Stavanger Tau er en populær transportmåte for reisende som ønsker å komme seg fra Stavanger til Tau og andre nærliggende destinasjoner. Denne hurtigbåtlinjen tilbyr en rask og effektiv måte å reise på, og her finner du all informasjon du trenger om ruteinformasjon, priser og tidtabell.

Tidtabell

Hurtigbåt Stavanger Tau har daglige avganger mellom Stavanger og Tau. Tidsplanen kan variere avhengig av ukedag og tid på året, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon. Reisende kan også kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten.

Her er en oversikt over noen av de vanligste avgangene for hurtigbåt Stavanger Tau:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

En annen PDF med rutetabeller du kan være interessert i her (580 Ryfylke–Stavanger (bilferje).

Som du kan se, tar det omtrent 30 minutter å reise mellom Stavanger og Tau med hurtigbåten. Dette gjør det til en rask og effektiv måte å reise på, spesielt for reisende som ønsker å unngå trafikk og køer på veien.

Priser

Prisene for hurtigbåt Stavanger Tau varierer avhengig av alder og reisetype. Voksen en vei koster 105 NOK, mens barn (4-15 år) en vei koster 55 NOK. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for periodebilletter varierer avhengig av lengden på perioden og reisetype.

Hurtigbåt Tau Stavanger

Hurtigbåt Tau Stavanger er en av de mest populære transportalternativene for å reise mellom Tau og Stavanger. Her er alt du trenger å vite om tidsplaner og priser for denne hurtigbåten.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Tau til Stavanger går flere ganger om dagen, og tidsplanene kan variere avhengig av dagen og tidspunktet på året. Det er derfor alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om tidsplanene.

Her er en oversikt over noen av de vanligste avgangene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

En annen PDF med rutetabeller du kan være interessert i her (580 Ryfylke–Stavanger (bilferje).

Merk at tidsplanen kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Tau til Stavanger varierer avhengig av alder og reisetype. Her er en oversikt over noen av de vanligste prisene:

ReisetypePris (en vei)
Voksenkr 90,-
Barn (4-15 år)kr 45,-
Studentkr 67,-
Honnørkr 67,-

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Disse billettene gir deg rabatter og kan være et godt alternativ hvis du reiser ofte med hurtigbåten.

Merk at prisene kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om priser og billetter.

Kundeservice

Hurtigbåt Stavanger Tau tilbyr en rekke kundeservicetjenester for å hjelpe passasjerene med eventuelle spørsmål eller problemer. Her er noen av de vanligste spørsmålene og måter å kontakte kundeservice på.

Kontaktinformasjon

Kolumbus tilbyr en rekke tjenester for å sikre en smidig reiseopplevelse for sine passasjerer. Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på:

 1. Anløpstider:
  • Anløpstider er omtrentlige, og båten anløper kun hvis det er passasjerer som skal gå i land på det aktuelle stedet. (Anløp kan også bestilles for påstigning av reisende fra Tau til Sør-Hidle og Heng, men denne bestillingen må gjøres direkte til båten).
  • Båten anløper kun hvis det er passasjerer til stedet eller hvis det er bestilt av passasjerer fra stedet, senest 30 minutter før anløpstiden.
 2. Korrespondanse mellom båt/buss og buss/båt:
  • Korrespondanse mellom båt og buss, samt mellom buss og båt, faller bort dersom forsinkelsen er større enn 5 minutter.
 3. Ankomsttid med buss:
  • For å få detaljert informasjon om ankomsttider med buss, kan du besøke kolumbus.no reiseplanleggeren.
  • For å bestille på forhånd, kan du besøke billetter.kolumbus.no eller ringe den aktuelle båten:
   • Rødne
   • Norled
   • Helgøy
   • Rygerprins (982 41 524)
   • Fjordfart (916 52 802)
   • Helgøy Glimt (951 12 496)
   • Rygerøy (982 41 510)
   • Fjordlys (916 81 256)
   • Rygerkongen (415 65 662)
   • Fjorddrott (916 52 803)
 4. Kjøring kun på skoledager:
  • Merk at disse avgangene kun gjelder på skoledager. Avgangen finner du ikke på bestilling.kolumbus.no.
 5. Bestillingsbuss fra Ropeid:
  • Hvis du trenger en bestillingsbuss fra Ropeid, kan du bestille den på telefonnummer 477 04 409 senest to timer før bussavgangen.
 6. Avganger med ramme:
  • Avganger med ramme betyr at de anløper i motgående rute eller i en annen rekkefølge enn normalt.

Ta gjerne kontakt med Kolumbus’ kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse. Vi er her for å hjelpe deg med en problemfri reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *