Hurtigbåt Støtt Bodø: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Støtt Bodø er en av de mest populære transportalternativene for de som ønsker å reise mellom øyene i Nordland og fastlandet. Båten går fra Støtt til Bodø og tilbyr passasjerer en rask og effektiv måte å komme seg fra øyene til fastlandet.

Båten går flere ganger om dagen, og passasjerene kan velge mellom ulike tidspunkter og priser avhengig av deres behov. Prisene varierer også avhengig av alder og om man ønsker å reise enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Passasjerer kan ta med seg en håndbagasje og en koffert eller bagasje som ikke overstiger 30 kilo i vekt og 200 liter i volum. Dersom man har behov for å ta med seg mer bagasje, må man kontakte selskapet på forhånd for å avtale dette. Det er også mulig å kjøpe mat og drikke om bord på båten.

Hurtigbåt Støtt Bodø

Hurtigbåt Støtt Bodø er en populær transportmetode for både lokalbefolkningen og turister som ønsker å reise mellom Støtt og Bodø. Båtturen tar omtrent 2 timer, og tilbyr en vakker utsikt over kystlandskapet i Nord-Norge.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Støtt til Bodø har flere avganger hver dag, med varierende tidsplaner avhengig av ukedag og sesong. Det er viktig å sjekke tidsplanen på forhånd for å unngå å gå glipp av båten. Du kan finne oppdatert tidsplan på nettsiden til selskapet eller kontakte dem direkte for mer informasjon.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her (NEX 1 – Rute 23-731). Alle de viktigste reisnordland-rutene her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Støtt Bodø varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Det er også mulig å kjøpe billetter ombord på båten, men det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass.

Her er en oversikt over prisene for Hurtigbåt Støtt Bodø:

AlderEnkeltbillettTur/retur
Barn under 4 årGratisGratis
Barn 4-15 år og studenterNOK 150NOK 250
VoksneNOK 250NOK 400

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet, så det er alltid lurt å sjekke prisene på forhånd.

Hurtigbåt Støtt Bodø tilbyr en praktisk og effektiv transportmetode for reisende som ønsker å utforske Nord-Norge. Med regelmessige avganger og rimelige priser, er det enkelt å planlegge en tur mellom Støtt og Bodø.

Hurtigbåt Bodø Støtt

Hurtigbåten mellom Bodø og Støtt er en populær transportmetode for både lokalbefolkningen og turister som ønsker å utforske øyene i Lofoten-området. Båten er drevet av Torghatten Nord AS, og tilbyr en pålitelig og komfortabel reiseopplevelse.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Bodø og Støtt har flere daglige avganger, med ulike tidsplaner for hver dag i uken. Det er viktig å sjekke tidsplanen før man reiser, da det kan være endringer i rutetidene i helgene eller på helligdager.

Her er en oversikt over noen av de vanligste tidsplanene for Hurtigbåt Bodø Støtt:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her (NEX 1 – Rute 23-731). Alle de viktigste reisnordland-rutene her.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Bodø til Støtt varierer avhengig av alder og om man reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Her er en oversikt over noen av de vanligste prisene for Hurtigbåt Bodø Støtt:

Type billettPris (en vei)Pris (tur/retur)
Voksen200 kr360 kr
Barn (4-15 år)100 kr180 kr
Student150 kr270 kr

Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter på båten, men det kan være lurt å kjøpe billett på forhånd for å unngå ventetid og sikre seg plass på båten.

Hurtigbåten mellom Bodø og Støtt er en pålitelig og rimelig måte å reise mellom disse to destinasjonene på. Med flere daglige avganger og ulike billettalternativer, er det enkelt å tilpasse reisen etter egne behov og preferanser.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Støtt Bodø kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Rederi: Boreal Sjø AS, tlf. 91 00 96 00

tlf.: 99 16 65 22

Båt: Lovund Ekspress

Båt: MS Elsa Laula Renberg og

MS Regine Normann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *