Hurtigbåt Måløy – Smørhamn – Florø (Kystvegekspressen): Priser og Tidtabell | All Informasjon

Hurtigbåt Måløy Florø er en populær transportløsning for de som ønsker å reise mellom de to byene. Hurtigbåten tilbyr en rask og effektiv måte å reise på, og har flere avganger hver dag. Det er også forbindelse til andre holdeplasser på ruten mellom Måløy og Florø.

Hurtigbåten drives av Fjord1, og er også kjent som Kystvegekspressen. Med følgende stoppesteder: Florø, Villevik, Smørhamn, Hennøystrand, Leirgulen og Måløy. Med en reisetid på 1 time og 40 minutter på hele ruten. I noen tilfeller reduseres ruten til 1 time og 20 minutter hvis du ikke stopper ved alle stoppestedene. Den betjenes av to hurtigbåter, M/S Sylvarnes og M/S Fjordglytt. Og det er den raskeste måten å reise mellom disse to punktene på, for med buss kan reisen ta dobbelt så lang tid, ettersom det foreløpig ikke finnes mye broinfrastruktur mellom disse punktene eller lignende punkter som er omgitt av havet.

I tillegg til hurtigbåt 290 Kystvegekspressen finnes det en annen hurtigbåt som stopper i Måløy og Florø, som vi skal se nedenfor, og som også er et godt alternativ å vurdere. Dermed har du mer enn én mulighet til å reise mellom Florø og Måløy med hurtigbåt, og dermed flere avganger hver dag.

Hurtigbåt Måløy – Florø / Florø – Måløy

Tidsplaner

Selv om den mest brukte hurtigbåten, og den vi har basert denne guiden på, er hurtigbåt 290, som stopper i Måløy, Leirgulen, Hennøystrand, Smørhamn, Villevik og Florø, finnes det også en annen hurtigbåt som forbinder Måløy og Florø. Du finner først rutetabellene for hurtigbåt 290, men deretter den andre ruten, som også kan være interessant med tanke på rutetabeller, og det kan være interessant å vite at det også finnes et slikt alternativ.

Måløy – Smørhamn – Florø (Kystvegekspressen):

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Alternativ rute:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

For å finne ut alle mulige ruter, enten det er med hurtigbåt, buss eller begge deler, er det best å bruke skyss planner, som har ansvaret for disse områdene i Norge, og som er mer nøyaktig enn andre plattformer. Du kan bruke den ved å klikke på knappen nedenfor.

Priser

Prisen for en enkeltbillett er 309 kr, som du kan se i tabellen nedenfor, mellom Måløy og Florø eller omvendt. Du kan også se prisene for de andre stoppestedene på denne ruten og lignende ruter.

Prisene er de samme på alle hurtigbåtrutene du bruker, både 290-hastighetsbåten og de andre alternative rutene vi har sett. De har altså samme pris. Nedenfor kan du se prisen på en enkeltbillett, og andre priser hvis du har rabatt eller kjøper en flerdags- eller flermånedersbillett.

Billettpris: 309 kr

Du kan se kilden til denne tabellen ved å klikke her.

Billettpris: 4370 kr

Du kan se kilden til denne tabellen ved å klikke her.

Billettpris: 155 kr

Du kan se kilden til denne tabellen ved å klikke her.

Billettpris: 2260 kr

Du kan se kilden til denne tabellen ved å klikke her.

Du kan kjøpe billett og se all informasjon om hvordan du kjøper billett og de ulike plattformene via følgende lenke.

Hvis det er første gang du bruker denne hurtigbåten, vet du kanskje ikke hvor du skal gå om bord. Nedenfor finner du derfor de tre viktigste stoppestedene med et kart over hvor ombordstigningsstedet ligger, og et bilde slik at du kan se det i mer detalj.

Måløy Hurtigbåtterminal

Addresse: 6700 Måløy

Smørhamn Kai

Addresse: 6729 Kalvåg

Florø kai

Addresse: 6905 Florø

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker mer informasjon om denne ruten, for eksempel hvordan du bestiller din neste reise på denne ruten, kan du bruke følgende telefonnumre. Det første er spesifikt for denne ruten, men du kan også bruke de generelle kontaktopplysningene til Fjord1, selskapet som driver denne ruten. Så du har ingen unnskyldning for ikke å få svar på spørsmålene dine.

M/S Sylvarnes Telefon906 46 095

M/S Fjordglytt Telefon957 35 777

Telefon5775 7000

SMS-varsling: Send «REG FJORD1 1181» til 19182 – Sjå også fjord1.no

Spørsmål og henvendingar rettast til: post@fjord1.no

Kundeklager/tilbakemeldingar rettast til Fjord1 via dette skjemaet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *