Hurtigbåt Molde Åndalsnes: Timer og priser | All informasjon

Hurtigbåt Molde Åndalsnes er en populær transportmåte for reisende som ønsker å utforske de vakre fjordene og fjellene i Møre og Romsdal fylke. Hurtigbåten har flere avganger hver dag, og tilbyr rimelige priser for passasjerer som ønsker å reise mellom Molde og Åndalsnes.

Reisende kan enkelt finne informasjon om timer og priser for Hurtigbåt Molde Åndalsnes på nettet. På nettsiden til Hurtigbåt Molde Åndalsnes kan man søke etter avganger mellom de to destinasjonene, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise, men Hurtigbåt Molde Åndalsnes tilbyr rimelige billettpriser for voksne og barn.

For de som reiser ofte med Hurtigbåt Molde Åndalsnes, er det også mulig å kjøpe månedskort og årskort som gir litt rabatt. Dette kan være en god investering for de som ønsker å spare penger på transportkostnadene. Med Hurtigbåt Molde Åndalsnes kan reisende oppleve noen av de mest spektakulære naturskjønnhetene i Norge på en komfortabel og rimelig måte.

Ruteinformasjon

Hurtigbåt Molde Åndalsnes er en populær transportmetode for reisende mellom Molde og Åndalsnes. Her finner du all informasjon du trenger om hurtigbåtens reiserute, tidtabell og priser.

Hurtigbåtens reiserute

Hurtigbåten Molde Åndalsnes tar deg med på en vakker reise gjennom fjordene i Møre og Romsdal. Turen tar omtrent 1 time og 45 minutter, og underveis kan du nyte den fantastiske naturen og utsikten.

Tidtabell for Hurtigbåt Molde Åndalsnes

Hurtigbåten Molde Åndalsnes har flere avganger hver dag, og det er enkelt å finne en tid som passer for deg. Her er en oversikt over tidtabellen for hurtigbåten:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at tidene kan variere avhengig av dag og sesong, så det er alltid lurt å sjekke den oppdaterte tidtabellen på forhånd.

Priser og billettinformasjon

Hurtigbåt Molde Åndalsnes tilbyr rimelige priser for reisende. Her er en oversikt over prisene for voksne og barn:

BilletttypePris
Voksen200 kr
Barn100 kr

Det er også mulig å kjøpe billett for tur/retur, som gir litt rabatt. Her er prisene for tur/retur:

BilletttypePris
Voksen350 kr
Barn175 kr

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten.

Husk å kjøpe billett på forhånd, eller ombord på båten hvis du ikke har mulighet til å kjøpe billett på forhånd.

Tilgjengelighet

Hurtigbåten Molde Åndalsnes er tilgjengelig for alle passasjerer, uavhengig av funksjonsnivå. Her er en oversikt over hurtigbåtens fasiliteter og tilgjengelighet for funksjonshemmede.

Hurtigbåtens fasiliteter

Hurtigbåten Molde Åndalsnes har moderne fasiliteter som gjør reisen behagelig og komfortabel. Blant fasilitetene finner man:

  • Toaletter
  • Kafé/bar
  • Salong
  • Utendørs dekk

Tilgjengelighet for funksjonshemmede

Hurtigbåten Molde Åndalsnes er tilrettelagt for funksjonshemmede passasjerer. Her er en oversikt over tilgjengeligheten:

FasilitetTilgjengelighet
ToaletterTilgjengelig for rullestolbrukere
SalongTilgjengelig for rullestolbrukere
Utendørs dekkTilgjengelig for rullestolbrukere
Kafé/barTilgjengelig for rullestolbrukere

Hurtigbåten har også følgende tilgjengelighetsfunksjoner:

  • Ramper for rullestolbrukere
  • Ledelinjer for synshemmede
  • Hjelpemidler for hørselshemmede

Passasjerer med spesielle behov kan kontakte selskapet på forhånd for å avtale assistanse.

Hurtigbåt Åndalsnes Molde

Hurtigbåt Åndalsnes Molde er en populær transporttjeneste som forbinder de to byene i Møre og Romsdal. Her er all informasjonen du trenger om tidsplaner og priser for hurtigbåt Åndalsnes Molde.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Åndalsnes og Molde opererer året rundt og har flere avganger daglig. Tidsplanen kan variere avhengig av sesongen, så det er alltid viktig å sjekke den siste oppdaterte tidsplanen på nettsiden til hurtigbåtselskapet.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for hurtigbåt Åndalsnes Molde varierer avhengig av alder og reisens lengde. Her er en oversikt over prisene for voksne og barn:

PassasjertypeEnkelbillettTur/retur
Voksenkr 204kr 360
Barn (4-15 år)kr 102kr 180

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager, som gir rabatt på billettprisen. Her er prisene for periodebilletter:

Passasjertype7 dager30 dager180 dager
Voksenkr 1 020kr 3 420kr 16 200
Barn (4-15 år)kr 510kr 1 710kr 8 100

Det er viktig å merke seg at priser kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den siste oppdaterte prisen på nettsiden til hurtigbåtselskapet før du kjøper billett.

Kontaktinformasjon

Adresse:

  • Sjøgata 41, 6390 VESTNES

Telefon: 971 16 060

E-post: booking@nwe.as

Nettside: www.northwestexperience.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *