Hurtigbåt Hommersåk: Timer og priser | All informasjon for reisende

Hurtigbåt Hommersåk er en rask og praktisk måte å reise mellom Hommersåk og andre destinasjoner i området. Med flere avganger hver dag og rimelige priser, er hurtigbåten et populært transportmiddel for både lokalbefolkningen og turister.

På nettsiden til Hurtigbåt Hommersåk finner man all informasjon om timer og priser. Her kan man enkelt søke etter avganger mellom ulike destinasjoner og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise, men det er flere rabattmuligheter tilgjengelig for barn, ungdom og honnør.

Hurtigbåt Hommersåk: Timer og priser

Hurtigbåt Hommersåk er en praktisk måte å reise mellom Hommersåk og Stavanger. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Rutetider

Hurtigbåten har flere avganger hver dag. Rutetidene kan variere avhengig av ukedag og tidspunkt på dagen. Det anbefales å sjekke rutetidene før du planlegger turen din. Du kan finne oppdaterte rutetider på nettsiden til Hurtigbåt Hommersåk.

Priser og billetter

Billettprisene varierer avhengig av alder og reisens lengde. Prisene for voksne varierer mellom 60 kr og 120 kr. Barn mellom 4 og 16 år betaler halv pris, mens barn under 4 år reiser gratis. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 30 eller 180 dager.

Du kan kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Hommersåk eller ombord på båten. Det er også mulig å betale med bankkort eller kontanter ombord.

Reiseinformasjon

Hurtigbåten har et begrenset antall seter, så det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass. Det er også viktig å være klar over at hurtigbåten kan bli forsinket på grunn av værforhold eller andre uforutsette hendelser.

Det er tillatt å ta med seg sykler og barnevogner ombord på hurtigbåten, men det er begrenset plass til dette. Det er også tillatt å ta med seg kjæledyr ombord, så lenge de er i bånd og ikke forstyrrer andre passasjerer.

Tilgjengelighet

Hurtigbåten er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Båten har en heis som gir tilgang til alle dekk, og det er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Dersom du har spesielle behov, anbefales det å kontakte Hurtigbåt Hommersåk på forhånd for å avtale tilrettelegging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *