Hurtigbåt Namsos Abelvær: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Namsos Abelvær er en populær transportmåte for de som ønsker å reise fra Namsos til Abelvær og omvendt. Hurtigbåten er en del av et større nettverk av hurtigbåtruter som betjener kysten av Norge, og den tilbyr rask og pålitelig transport mellom disse to destinasjonene.

På nettsiden til Hurtigbåt Namsos Abelvær finner man all nødvendig informasjon om timer og priser. Her kan man enkelt søke etter avganger mellom Namsos og Abelvær, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten.

Hurtigbåten er spesielt populær blant turister som ønsker å utforske kysten av Norge og oppleve den vakre naturen og de pittoreske landsbyene langs kysten. Med Hurtigbåt Namsos Abelvær kan man seile langs vakre kystlinjer og nyte utsikten over fjorder og fjell. Båten er også et populært transportmiddel for lokalbefolkningen, spesielt for de som jobber eller studerer i Namsos eller Abelvær og som ønsker en rask og pålitelig måte å komme seg frem og tilbake på.

Hurtigbåt fra Namsos til Abelvær

Reisende som ønsker å komme seg fra Namsos til Abelvær kan ta hurtigbåten som tilbys av selskapet. Hurtigbåten gir en rask og praktisk transportløsning for de som ønsker å reise mellom disse to stedene. I denne delen vil vi se nærmere på tidtabell og priser for hurtigbåt fra Namsos til Abelvær.

Tidtabell

Hurtigbåten fra Namsos til Abelvær har faste avganger gjennom hele året. Reisende kan sjekke tidtabellen på selskapets nettside eller ved å kontakte selskapet direkte. Det er viktig å merke seg at tidene kan variere avhengig av sesong og andre faktorer, så det er lurt å dobbeltsjekke tidene før man planlegger reisen.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Billettprisene for hurtigbåten fra Namsos til Abelvær varierer avhengig av reisens lengde og alder på passasjeren. For voksne kan billettprisene variere fra 55 kr til 225 kr. Barn kan reise for så lite som 30 kr, mens honnørpassasjerer får 50% rabatt på voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Her er en oversikt over billettprisene for hurtigbåt fra Namsos til Abelvær:

AlderEnkeltbillettTur/retur
Voksen55 kr – 225 kr110 kr – 450 kr
Barn30 kr – 115 kr60 kr – 230 kr
Honnør50% av voksenprisen50% av voksenprisen

Det er verdt å merke seg at prisene kan variere avhengig av sesong og andre faktorer, så det kan være lurt å dobbeltsjekke prisene før man planlegger reisen.

Med disse opplysningene kan reisende enkelt planlegge sin reise fra Namsos til Abelvær med hurtigbåt.

Hurtigbåt fra Abelvær til Namsos

Hurtigbåten fra Abelvær til Namsos er en praktisk måte å reise mellom disse to stedene på. Båtturen tar omtrent 45 minutter og gir deg muligheten til å nyte den vakre naturen i området. Her er all informasjon du trenger om tidtabell og priser.

Tidtabell

Hurtigbåten fra Abelvær til Namsos går flere ganger om dagen. Her er en oversikt over de vanligste avgangene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at tidene kan variere avhengig av dag og sesong, så det er alltid lurt å sjekke den nyeste tidtabellen på nettsiden til Hurtigbåt Namsos Abelvær.

Priser

Billettprisene for hurtigbåten fra Abelvær til Namsos varierer avhengig av alder og reisens lengde. Her er en oversikt over prisene for voksne:

Lengde på reisePris
Enkeltreise130 kr
Tur/retur200 kr
7-dagers kort530 kr
30-dagers kort1900 kr

Barn under 16 år får 50% rabatt på alle billettpriser. Honnør får også 50% rabatt. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 180 dager.

Det er enkelt å kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Namsos Abelvær eller ombord på båten. Det er også mulig å betale med bankkort. Merk at det ikke er mulig å betale med kontanter ombord på båten.

Husk å sjekke den nyeste informasjonen på nettsiden til Hurtigbåt Namsos Abelvær før du reiser, da tidene og prisene kan endre seg.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Namsos Abelvær, kan man enten ringe eller sende en e-post. Selskapet har også en nettside hvor man kan finne informasjon om rutetider og priser.

Telefonnummeret til Hurtigbåt Namsos Abelvær er 74 28 27 00. De har åpent mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00. Det er også mulig å sende en e-post til post@namsos-abelvaer.no.

For å kjøpe billetter kan man enten gjøre det på forhånd på nettsiden til Hurtigbåt Namsos Abelvær, eller kjøpe billetter om bord på båten. Det er også mulig å kjøpe billetter på servicetorget i Namsos.

Hurtigbåt Namsos Abelvær tilbyr også charterturer og transport av gods. For mer informasjon om dette kan man ta kontakt med selskapet på telefon eller e-post.

Kontaktinformasjon
Telefonnummer74 28 27 00
E-postpost@namsos-abelvaer.no
Nettsidehttps://www.namsos-abelvaer.no/

Hurtigbåt Namsos Abelvær har også en Facebook-side hvor man kan få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetider og andre nyheter fra selskapet. Man kan også kontakte selskapet gjennom Facebook-siden ved å sende en melding.

Kontakt på Facebook
Facebook-sidehttps://www.facebook.com/namsosabelvaer/
Facebook MessengerSend en melding gjennom Facebook-siden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *