Hurtigbåt Leikanger Bergen: Timer og priser | All informasjon om ruten

Hurtigbåt Leikanger Bergen er en populær transporttjeneste som forbinder Leikanger og Bergen. Det er en rask og praktisk måte å reise mellom de to destinasjonene på, og det er mange avganger å velge mellom hver dag.

For de som ønsker å reise med Hurtigbåt Leikanger Bergen, er det viktig å vite om tidsplanene og prisene. Det er enkelt å finne all informasjon om dette på nettstedet til selskapet. Der kan man sjekke tidsplanen og finne ut hvilke avganger som passer best for ens behov. Man kan også finne ut mer om billettpriser og eventuelle rabatter som er tilgjengelige. Uansett om man planlegger en dagstur eller en lengre reise, vil man finne all informasjonen man trenger på nettstedet til Hurtigbåt Leikanger Bergen.

Hurtigbåt Leikanger Bergen

Hurtigbåt Leikanger Bergen er en rask og praktisk måte å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Tidsplaner

Hurtigbåt Leikanger Bergen har forskjellige avganger avhengig av ukedag og tidspunkt. Det er viktig å sjekke Norleds nettside eller reiseplanleggeren for oppdatert informasjon om rutetider. Du kan også følge Norled på sosiale medier for å få nyheter og oppdateringer om hurtigbåtene.

Her er en oversikt over noen av de vanligste avgangene for Hurtigbåt Leikanger Bergen:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Leikanger Bergen varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist.

Her er en oversikt over billettprisene for Hurtigbåt Leikanger Bergen:

ReisetypePris en vei
Voksen180 NOK
Barn (4-15 år)90 NOK
Honnør90 NOK
Student135 NOK

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for disse billettene varierer avhengig av reisetype og lengde på perioden. Det er også mulig å kjøpe billetter for barn, ungdom og honnør.

Hurtigbåt Bergen Leikanger

Hurtigbåt Leikanger Bergen er en praktisk måte å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Tidsplaner

Det er flere avganger hver dag mellom Leikanger og Bergen.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

På Norleds nettside kan du sjekke oppdaterte tidsplaner og finne ut hvilke avganger som passer best for deg.

Priser

Billettprisene varierer mellom 100 kr og 300 kr for voksne, avhengig av reisens lengde. Prisene for barn varierer mellom 60 kr og 180 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Voksen periodebillett for 30 dager koster 4 800 kr. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter og periodebilletter på Norleds nettside eller i Norleds app.

Husk å sjekke Norleds nettside eller reiseplanleggeren for oppdatert informasjon om rutetider og priser. Du kan også følge Norled på sosiale medier for å få nyheter og oppdateringer om hurtigbåtene.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å planlegge turen din med Hurtigbåt Leikanger Bergen, er det flere måter å kontakte selskapet på.

Kundeservice

Hurtigbåt Leikanger Bergen har en dedikert kundeserviceavdeling som er tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål om tidsplaner, billettpriser, ruteendringer og mer. Du kan kontakte dem på følgende måter:

Sosiale medier

Hurtigbåt Leikanger Bergen er også tilgjengelig på sosiale medier. Følg dem på Facebook, Twitter og Instagram for oppdatert informasjon om tidsplaner, billettpriser og andre nyheter. Du kan også kontakte dem via meldinger på disse plattformene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *