Hurtigbåt Stavanger Sjernarøy (Helgøy): Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåten til Sjernarøy finner du under navnet Helgøy, da det er her hurtigbåtstoppet eller oppsamlingsstedet ligger. Du kan benytte ulike hurtigbåter som trafikkerer denne ruten, for eksempel 510, 526, 518, 504 som hovedsakelig trafikkeres av kolumbus eller norled.

Hurtigbåt Stavanger Sjernarøy er en populær måte å reise mellom disse to destinasjonene i Rogaland. Denne hurtigbåt-ruten er kjent for å være en rask og pålitelig måte å komme seg fra Stavanger til Sjernarøy og omvendt. På nettsiden til Hurtigbåt Stavanger Sjernarøy finner man all informasjon man trenger om timer og priser.

På Hurtigbåt Stavanger Sjernarøy er det enkelt å kjøpe billetter på forhånd, slik at man er sikret plass på båten. Det er også mulig å kjøpe billetter om bord på båten. Prisene varierer avhengig av alder og reisens lengde, og det er også mulig å få rabatter hvis man har en spesiell status, for eksempel hvis man er student eller pensjonist. Det er viktig å merke seg at tidsplanen kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Hurtigbåt Stavanger Sjernarøy er en ideell måte å reise mellom disse to destinasjonene for både lokale innbyggere og turister. Med rask og pålitelig service, rimelige priser og all informasjon tilgjengelig på nettsiden, er det enkelt å planlegge og gjennomføre en reise med Hurtigbåt Stavanger Sjernarøy.

Hurtigbåt fra Stavanger til Sjernarøy

Hurtigbåten fra Stavanger til Sjernarøy er en praktisk og rask måte å komme seg til øya på. Her er all informasjonen du trenger om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Stavanger til Sjernarøy går flere ganger om dagen, med ulike avgangstider avhengig av ukedag og tidspunkt på dagen. Det er viktig å merke seg at tidsplanen kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Her er noen av de vanligste avgangstidene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Sjekk rutetabellene i sanntid på kolumbus’ nettside ved å klikke her.

Priser

Prisene for hurtigbåt fra Stavanger til Sjernarøy varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist.

Her er prisene for en vei:

ReisendePris
Voksenkr 175,-
Barn (4-15 år)kr 90,-
Honnør (over 67 år)kr 90,-
Studentkr 125,-

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene varierer avhengig av reisens lengde og reisetype.

Husk å kjøpe billetter på forhånd for å unngå kø og for å være sikker på at du har plass på båten. Du kan kjøpe billetter på nettsiden til hurtigbåtselskapet eller ombord på båten.

Hurtigbåt Sjernarøy Stavanger

Hurtigbåt Sjernarøy Stavanger er en populær transportmetode for reisende som ønsker å komme seg mellom disse to destinasjonene. Her vil du finne all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for denne hurtigbåt-ruten.

Tidsplaner

Hurtigbåt Sjernarøy Stavanger har flere avganger hver dag. Det er viktig å merke seg at tidsplanen kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon. Her er noen av de vanligste avgangene:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Sjekk rutetabellene i sanntid på kolumbus’ nettside ved å klikke her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Sjernarøy Stavanger varierer avhengig av alder og reisetype. Her er noen av de vanligste prisene:

ReisetypePris (en vei)
Voksenkr 175,-
Barn (4-15 år)kr 90,-
Honnørkr 90,-

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for disse billettene varierer avhengig av reisetype og lengde på perioden. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten.

Husk at prisene kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Hurtigbåt Sjernarøy Stavanger er en rask og enkel måte å komme seg mellom disse to destinasjonene. Med flere avganger hver dag og rimelige priser, er det en populær transportmetode for både lokalbefolkningen og turister.

Kontaktinformasjon

Kolumbus tilbyr en rekke tjenester for å sikre en smidig reiseopplevelse for sine passasjerer. Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på:

 1. Anløpstider:
  • Anløpstider er omtrentlige, og båten anløper kun hvis det er passasjerer som skal gå i land på det aktuelle stedet. (Anløp kan også bestilles for påstigning av reisende fra Tau til Sør-Hidle og Heng, men denne bestillingen må gjøres direkte til båten).
  • Båten anløper kun hvis det er passasjerer til stedet eller hvis det er bestilt av passasjerer fra stedet, senest 30 minutter før anløpstiden.
 2. Korrespondanse mellom båt/buss og buss/båt:
  • Korrespondanse mellom båt og buss, samt mellom buss og båt, faller bort dersom forsinkelsen er større enn 5 minutter.
 3. Ankomsttid med buss:
  • For å få detaljert informasjon om ankomsttider med buss, kan du besøke kolumbus.no reiseplanleggeren.
  • For å bestille på forhånd, kan du besøke billetter.kolumbus.no eller ringe den aktuelle båten:
   • Rødne
   • Norled
   • Helgøy
   • Rygerprins (982 41 524)
   • Fjordfart (916 52 802)
   • Helgøy Glimt (951 12 496)
   • Rygerøy (982 41 510)
   • Fjordlys (916 81 256)
   • Rygerkongen (415 65 662)
   • Fjorddrott (916 52 803)
 4. Kjøring kun på skoledager:
  • Merk at disse avgangene kun gjelder på skoledager. Avgangen finner du ikke på bestilling.kolumbus.no.
 5. Bestillingsbuss fra Ropeid:
  • Hvis du trenger en bestillingsbuss fra Ropeid, kan du bestille den på telefonnummer 477 04 409 senest to timer før bussavgangen.
 6. Avganger med ramme:
  • Avganger med ramme betyr at de anløper i motgående rute eller i en annen rekkefølge enn normalt.

Ta gjerne kontakt med Kolumbus’ kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse. Vi er her for å hjelpe deg med en problemfri reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *