Hurtigbåt Helsinki Tallinn: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Helsinki Tallinn er en av de mest populære måtene å reise mellom Finland og Estland på. Denne hurtigbåten har flere avganger hver dag, og tilbyr en rask og komfortabel måte å krysse Østersjøen på. Enten man er på ferie eller forretningsreise, kan man enkelt reise mellom disse to hovedstedene.

På nettsiden til Hurtigbåt Helsinki Tallinn finner man all informasjon man trenger om timer og priser. Man kan enkelt søke etter avganger mellom Helsinki og Tallinn, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise, men man kan finne en oversikt over de vanligste prisene på nettsiden.

Hurtigbåt Helsinki Tallinn er en pålitelig og effektiv måte å reise mellom disse to byene på. Denne hurtigbåten er spesielt populær blant turister som ønsker å utforske både Finland og Estland, og den tilbyr en unik opplevelse av å krysse Østersjøen. Med hyppige avganger og rimelige priser, er det enkelt å planlegge en tur med Hurtigbåt Helsinki Tallinn.

Du finner mer informasjon om denne ruten på følgende lenker:

Hurtigbåt Helsinki Tallinn

Hurtigbåten mellom Helsinki og Tallinn er en populær måte å reise mellom de to byene på. Båten tar deg fra en hovedstad til en annen på bare to timer, og det er flere avganger hver dag.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Helsinki og Tallinn har flere avganger hver dag. Det er vanligvis 4-5 avganger hver vei, og avgangene er jevnt fordelt over hele dagen. Det er også noen ekstra avganger i helgene og på helligdager. For å finne oppdatert informasjon om tidsplaner, kan du besøke den offisielle nettsiden til båtselskapet.

Sjekk rutetidene ved å klikke her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Helsinki Tallinn kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Det er vanligvis billigere å reise i ukedagene enn i helgene. Prisene for voksne varierer mellom 20 og 40 euro for enveisbilletter, avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Barn under 12 år får rabatterte billetter, og det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 10 eller 30 dager.

Billetter

Du kan kjøpe billetter til Hurtigbåt Helsinki Tallinn på nettet eller på båten. Det er vanligvis billigere å kjøpe billetter på nettet, og du kan også velge sete og bestille mat og drikke på forhånd. Hvis du kjøper billetter på båten, kan du betale med kredittkort eller kontanter. Det kan imidlertid være kø på båten, spesielt i helgene og på helligdager, så det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd.

BilletttypePris (en vei)
Voksen20-40 euro
Barn (under 12 år)Rabattert pris
Periodebilletter (10 eller 30 dager)Rabattert pris

Husk å sjekke inn i god tid før avreise, og ta med passet ditt hvis du skal reise mellom Finland og Estland.

Hurtigbåt Tallinn Helsinki

Hurtigbåt Tallinn Helsinki er en populær måte å reise mellom de to byene på. Her er all informasjonen du trenger om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Det er flere avganger hver dag mellom Tallinn og Helsinki, og tidsplanene kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og hvilken dag i uken det er. Det er viktig å sjekke tidsplanen på forhånd for å sikre at du reiser på riktig tidspunkt.

Nedenfor er en oversikt over de vanligste avgangstidene mellom Tallinn og Helsinki:

Det kan være variasjoner i tidsplanen avhengig av sesong og andre faktorer, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden til Hurtigbåt Tallinn Helsinki for oppdatert informasjon.

Sjekk rutetidene ved å klikke her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Tallinn Helsinki kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Nedenfor er en oversikt over de vanligste prisene:

TidspunktPris
Hverdag – Dagtid (før kl. 17:00)200 kr
Hverdag – Kveldstid (etter kl. 17:00)250 kr
Helg300 kr

Det kan være andre priser avhengig av sesong og andre faktorer, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden til Hurtigbåt Tallinn Helsinki for oppdatert informasjon.

Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten. Det er viktig å merke seg at det kan være begrenset kapasitet på båten, spesielt i høysesongen, så det er lurt å kjøpe billetter på forhånd for å sikre at du får plass.

Kontaktinformasjon

Telefon: 06000 4300

Calls from outside Finland +358 9 2288544

E-post: info@eckeroline.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *