Hurtigbåt Haugesund Stavanger: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Stavanger og Haugesund ligger i Rogaland fylke på sør-vestlandet.

Det gikk hurtigbåt mellom Stavanger og Bergen, Flaggruten. På veien nordover fra Stavanger til Bergen passeres Haugesund og båten hadde stopp her. Den siste operatøren var Norled. Flaggruten ble lagt ned etter 53 år, i 30. desember 2013.

Så skal du reise kollektivt mellom Stavanger og Haugesund er det buss som gjelder.

Her er dog et eksempel:

Hurtigbåt Haugesund Stavanger er en populær transportløsning for reisende som ønsker å reise mellom disse to byene. Hurtigbåten tilbyr en rask og effektiv måte å reise på, med flere avganger hver dag og konkurransedyktige priser.

For de som ønsker å reise med Hurtigbåt Haugesund Stavanger, er det viktig å være oppdatert på de nyeste prisene og rutetidene. På nettsiden til Hurtigbåt Haugesund Stavanger finner man all informasjon man trenger om timer og priser. Her kan man enkelt søke etter avganger mellom Haugesund og Stavanger, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten.

Reisende som velger å reise med Hurtigbåt Haugesund Stavanger kan nyte en behagelig reise med fantastisk utsikt over kystlandskapet i området. Båten er utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr et komfortabelt reisemiljø. Med flere avganger hver dag og konkurransedyktige priser, er Hurtigbåt Haugesund Stavanger et populært valg for reisende som ønsker å reise mellom disse to byene.

Hurtigbåt Haugesund Stavanger: Timer og priser

Hurtigbåt Haugesund Stavanger er en populær reiserute som forbinder to av de største byene på Vestlandet. Her finner du all informasjon du trenger om tidsplaner, priser, billetter og bestilling.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Haugesund og Stavanger har flere daglige avganger, med tidspunkter som passer for både morgen- og kveldsreiser. Du kan enkelt sjekke tidsplanen på den offisielle nettsiden til Hurtigbåt Haugesund Stavanger for oppdatert informasjon om avgangstider og eventuelle endringer.

Priser

Prisene for hurtigbåt mellom Haugesund og Stavanger varierer avhengig av alder og reisetype. Voksen en vei: 350 NOK. Barn (4-15 år) en vei: 175 NOK. Student en vei: 250 NOK. Du kan også få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist.

Billetter

Du kan kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Haugesund Stavanger eller ombord på båten. Det er viktig å merke seg at det kan være begrenset med plass på enkelte avganger, så det kan være lurt å kjøpe billetter på forhånd for å sikre deg en plass.

Bestilling

Hvis du har spesielle behov eller ønsker å bestille en gruppebillett, kan du kontakte Hurtigbåt Haugesund Stavanger direkte for å avtale dette. De vil hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din reise.

Samlet sett er Hurtigbåt Haugesund Stavanger en pålitelig og praktisk måte å reise mellom disse to byene på Vestlandet. Med enkel tilgang til tidsplaner, priser og billetter, kan du enkelt planlegge din neste reise med hurtigbåt.

Hurtigbåt Stavanger Haugesund

Hurtigbåt Stavanger Haugesund er en populær transportmetode for personer som ønsker å reise mellom disse to byene. Her finner du all informasjon du trenger om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Hurtigbåtene mellom Stavanger og Haugesund har ulike avgangstider hver dag. Det er viktig å merke seg at tidsplanen kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon.

Her er noen eksempler på tidsplaner for Hurtigbåt Stavanger Haugesund:

Priser

Prisene for Hurtigbåt Stavanger Haugesund varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist.

Her er noen eksempler på priser for Hurtigbåt Stavanger Haugesund:

ReisetypePris (en vei)
Voksenkr 240,-
Barn (4-15 år)kr 120,-
Studentkr 180,-
Honnørkr 180,-

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Disse billettene gir deg muligheten til å reise så mye du vil mellom Stavanger og Haugesund i løpet av perioden du har valgt.

Det er viktig å merke seg at prisene kan endre seg, så det er alltid lurt å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om priser og billetter.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Haugesund Stavanger kan man benytte seg av følgende informasjon:

  • Telefon: 51 74 30 00
  • E-post: post@kolumbus.no
  • Adresse: Jekteviksbakken 31, 4006 Stavanger

Det er også mulig å kontakte selskapet gjennom deres nettside, hvor man kan finne mer informasjon om rutetider, priser, og billetter.

Dersom man har spørsmål om billetter eller ønsker å kjøpe billetter på forhånd, kan man kontakte selskapet gjennom telefon eller e-post. Det er også mulig å kjøpe billetter på båten, men det kan være lurt å sjekke tilgjengeligheten på forhånd.

For mer informasjon om reiser med Hurtigbåt Haugesund Stavanger, kan man besøke deres nettside eller kontakte selskapet direkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *