Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen er en populær transporttjeneste for reisende som ønsker å komme seg mellom disse to destinasjonene på en rask og effektiv måte. Med hyppige avganger gjennom hele dagen, kan reisende enkelt planlegge sin reiserute og velge den tiden som passer best for dem.

På nettsiden til Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen kan reisende finne all informasjon de trenger om timer og priser. Her kan de enkelt søke etter avganger mellom de to destinasjonene, og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise, men de er rimelige og konkurransedyktige sammenlignet med andre transportalternativer.

Reisende kan også kjøpe billetter på nettsiden, eller ombord på båten. Med komfortable seter og panoramautsikt, kan reisende nyte en avslappende tur mens de beundrer den vakre naturen rundt dem. Med Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen kan reisende enkelt og raskt komme seg mellom disse to destinasjonene, og oppleve alt det spennende som regionen har å tilby.

Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen: Avgangstider

Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen har et omfattende rutetilbud med mange avganger hver dag. Her finner du all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for denne båtturen.

Tidsplaner

Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen har flere daglige avganger mellom Herøy og Sandnessjøen. Det er viktig å merke seg at tidsplanene kan variere avhengig av dag og sesong, så det er alltid lurt å sjekke de siste oppdateringene før du drar.

På nettsiden til Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen kan du finne en oppdatert tidsplan som viser alle avganger mellom Herøy og Sandnessjøen. Du kan også finne ut mer om eventuelle endringer i rutetidene ved å følge selskapet på sosiale medier.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Lenke i pdf-filene her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen varierer avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene varierer mellom 55 kr og 225 kr for voksne. Prisene for barn varierer mellom 30 kr og 115 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere avhengig av sesong, så det er alltid lurt å sjekke de siste oppdateringene før du kjøper billett. Du kan kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen, eller ombord på båten.

Husk at det kan være lurt å bestille billetter på forhånd hvis du reiser i høysesongen eller i forbindelse med spesielle arrangementer. Dette kan sikre at du får plass på båten og unngår unødvendig ventetid.

Hurtigbåt fra Sandnessjøen til Herøy

Hurtigbåten fra Sandnessjøen til Herøy er en praktisk og rask måte å reise mellom disse to stedene på. Det er en populær rute for både lokale innbyggere og turister som ønsker å utforske området. Her er informasjon om tidsplaner og priser for hurtigbåten fra Sandnessjøen til Herøy.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Sandnessjøen til Herøy går flere ganger om dagen, med varierende avgangstider avhengig av ukedag og tidspunkt på året. Passasjerer kan finne oppdatert informasjon om tidsplaner på nettsiden til hurtigbåtselskapet eller ved å kontakte selskapet direkte. Det kan være lurt å sjekke tidsplanen på forhånd for å sikre at man reiser på det tidspunktet som passer best.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Lenke i pdf-filene her.

Priser

Prisene for hurtigbåten fra Sandnessjøen til Herøy varierer avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene for voksne varierer mellom 50 kr og 150 kr, mens prisen for barn varierer mellom 25 kr og 75 kr. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for periodebilletter varierer avhengig av lengden på billetten og aldersgruppen til passasjeren.

For passasjerer som reiser med bil eller sykkel, er det en ekstra kostnad for å ta med kjøretøyet om bord. Prisene for kjøretøy varierer avhengig av størrelse og type kjøretøy.

Det er enkelt å kjøpe billetter til hurtigbåten fra Sandnessjøen til Herøy. Billetter kan kjøpes på nett, på billettautomater på terminalen, eller ombord på båten. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre seg plass, spesielt i høysesongen når det kan være stor pågang.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Herøy Sandnessjøen kan man benytte seg av flere muligheter. Her er noen måter å komme i kontakt med selskapet:

Tlf: 73 89 07 00 (tast 2 for Region nord)

E-post: firmapost@torghatten-midt.no

Fartøy: MS Liv Grannes / Sigrid Sigursdotter

Tlf: 957 37 047

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *