Hurtigbåt Haramsøy Ålesund: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Haramsøy Ålesund er en populær transportmetode for både fastboende og turister som ønsker å reise mellom Haramsøy og Ålesund. Hurtigbåten tilbyr en rask og pålitelig transporttjeneste med flere avganger hver dag. Reisende kan velge mellom ulike billettyper, avhengig av reisemål og alder.

Prisene for en enkeltreise med Hurtigbåt Haramsøy Ålesund varierer avhengig av alder og reisemål. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4 og 15 år betaler 50% av voksenprisen. Voksne betaler mellom 100-200 kroner per enkeltreise, avhengig av reisemål og tidspunkt på dagen. Det er også mulig å kjøpe billetter for tur/retur, som gir litt rabatt.

Hurtigbåtrute Haramsøy-Ålesund

Hurtigbåten Haramsøy-Ålesund er en praktisk og rask måte å reise mellom øya Haramsøy og byen Ålesund. Ruten betjenes av Fjord1 og tar passasjerene gjennom noen av de vakreste fjordene i Norge.

Tidtabell

Hurtigbåten Haramsøy-Ålesund går daglig hele året, med unntak av noen helligdager. Båten har flere avganger i løpet av dagen, og passasjerene kan velge den som passer best for dem. Her er noen eksempler på tidspunkter for avganger:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Passasjerene bør være på kaia minst 10 minutter før avgangstidspunktet.

Priser

Prisene for hurtigbåten Haramsøy-Ålesund varierer avhengig av alder og type billett. Her er noen eksempler på priser:

  • Voksen enkeltbillett: 120 kr
  • Barn enkeltbillett: 60 kr
  • Student enkeltbillett: 90 kr
  • Honnør enkeltbillett: 90 kr
  • Familie enkeltbillett (2 voksne + 2 barn): 300 kr

Det er også mulig å kjøpe tur-retur billett til rabattert pris. Billetter kan kjøpes på kaia før avgang eller på nettet på Fjord1 sin hjemmeside.

Passasjerene kan betale med kontanter eller kort. Det er også mulig å betale med mobiltelefon ved hjelp av appen Mobilepay.

Hurtigbåt Ålesund Haramsøy

Hurtigbåten mellom Ålesund og Haramsøy er en rask og praktisk måte å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Tidsplaner

På nettsiden til Hurtigbåt Haramsøy Ålesund finner du all nødvendig informasjon om tidsplaner. Det er flere avganger hver dag, og du kan enkelt søke etter avganger mellom ulike destinasjoner. Det er viktig å merke seg at tidsplanene kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og hvilken dag det er.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for en enkeltreise med Hurtigbåt Haramsøy Ålesund varierer avhengig av alder og reisemål. Her er en oversikt over prisene:

AlderPris
Barn under 4 årGratis
Barn 4-15 år50% av voksenpris
VoksenFull pris

Det er også mulig å kjøpe billett for tur/retur, som gir litt rabatt. Her er prisene for tur/retur:

AlderPris
Barn under 4 årGratis
Barn 4-15 år50% av voksenpris
Voksen10% rabatt på full pris

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten. Prisene for disse kortene varierer avhengig av alder og reisemål. Det er enkelt å kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Haramsøy Ålesund, eller ombord på båten.

Kontaktinformasjon

Kontakt selskapet som er ansvarlig for denne ruten med følgende informasjon nedenfor. Selskapet som driver denne linjen er M/S Kalvøy:

Telefon: 958 49 297

e-mailole@oma.no

Nettsted: https://www.oma.no/#contact

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *