Harstad Tidende (ht.no): All informasjon | Pris og mye mer

Harstad Tidende er Harstads ledende lokalavis. Her finner du de siste nyhetene om det som skjer i Harstad og området rundt. Avisen leverer dagsaktuelle nyheter, men også lenger og dypere artikler som gir deg et dypere innblikk i hvordan livet er i Harstad. I tillegg til nyheter tilbyr Harstad Tidende også leserinnlegg, kommentarer og kultur- og sportsnyheter. Det er et godt sted å holde seg oppdatert på det som skjer i Harstad-området!

I hans online dagbok kan vi finne følgende seksjoner:

  • eAvis
  • Nyheter
  • podcast
  • HTTV
  • Naeringsliv
  • Sport
  • Meninger
  • Baerekraft

I tillegg til disse delene, som vi kan finne i nettjournalen hans, kan vi til og med lese treningsdagboken på nettet. På en veldig enkel måte, ved å klikke på menyen i eAvis. Vi legger igjen lenken her.

Hovedforskjellen er formatet den har med avisen på nettsiden sin. Hvor det er samme operasjon, og innhold som en fysisk treningsdagbok. Den eneste forskjellen er at vi kan se den gratis og online. Men innholdet er det samme som vi kan finne i treningsdagboken.

I tillegg tillater den med sin meny øverst til høyre i arkiv, å se fysiske dagbøker av andre datoer. Så vi kan sjekke nyhetene fra tidligere dager. På en enkel og enkel måte, uten å måtte kjøpe avisen eller ha den fysisk. Det er en flott funksjon som vi ikke finner i mange aviser, og den gir leserne dine mye tilgjengelighet til å lese en hvilken som helst annen dags avis.

Pris

Hvis du har prøvd å se noen av avisens nyheter på nett, og du ikke har et abonnement, kan det hende du har funnet en melding som ligner på følgende.

Som mange aviser i dag jobber de etter en abonnementsmodell. Der vi må betale et månedlig beløp for å få tilgang til de siste nyhetene, eller nyheter kun for abonnenter. Likevel kan noen av nyhetene leses uten å være abonnenter. Men for mer spesifikke og forseggjorte rapporter eller nyheter er de vanligvis kun for avisabonnenter.

De har ulike abonnement, enten for ungdom under 34 med redusert pris, en pakke til deling med inntil 3 personer, eller med papiravisen på fredager og lørdager. Som du ser er det ulike abonnementer for hver person, og jeg anbefaler rett og slett at du velger det som passer deg best. Benytter alltid den første månedsrabatten som de fleste aviser vanligvis tilbyr med sitt abonnement. Du kan si opp abonnementet når som helst.

Du kan avtale hvilket som helst av abonnementene via følgende lenke her. Husk å benytte deg av første måneds rabatt, enten for digital plan eller for ungdomsplan under 34 år.

Ta kontakt med

I tilfelle du ønsker å kontakte avisen, enten for publisitetsaspekter, for å rapportere en historie, eller for å gi informasjon til nye publikasjoner, vil vi se hvor du kan kontakte dem.

Den vanligste og vanlige måten i aviser er via e-post. Så jeg anbefaler deg å bruke dette skjemaet for å kontakte avisen og rett person. Åpningstider kundesenter – Man – Fre: 08:00 – 16:00

Redaksjonen: redaksjonen@ht.no

Andre E-postadresser: abonnement@ht.no, annonse@ht.no

Postadresse: Postboks 85, 9481 Harstad

Telefon: 770 18 000

SMS/MMS: HT TIPS til 2399

Kontor

Addresse: Storgata 11, 9405 Harstad

Harstad Tidende arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *