Hurtigbåt Gøteborg Danmark: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Reis med ferge til Göteborg og Frederikshavn og nyt den mest direkte ruten mellom Sverige og Danmark. Etter bare 3 timer og 30 minutter vil du ankomme avslappet og forfrisket og klar for din videre reise.

Det er flere avganger hver dag, og prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt man skal reise. Prisene for Hurtigbåt Gøteborg Danmark er konkurransedyktige, og man kan enkelt kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten. Det er også mulig å kontakte selskapet på forhånd for å avtale eventuell ekstra bagasje eller annet.

Reisende med Hurtigbåt Gøteborg Danmark kan forvente seg en behagelig og trygg reise. Båtene er moderne og godt utstyrt, og man kan nyte utsikten mens man reiser. Med god plass og mulighet for å kjøpe mat og drikke om bord, er det en behagelig måte å reise på.

Mer informasjon for å se ruter og priser:

Hurtigbåt fra Gøteborg til Danmark

Hurtigbåt fra Gøteborg til Danmark er en rask og effektiv måte å reise mellom disse to landene. Det er flere avganger hver dag, og prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Her er all informasjonen du trenger om tidsplaner, priser og billetter.

Tidsplaner

Hurtigbåt fra Gøteborg til Danmark har flere avganger daglig. Tidspunktene varierer avhengig av hvilken dag det er og hvor langt du skal reise. Her er en oversikt over de vanligste avgangstidene:

Mer informasjon for å se ruter og priser:

Merk at tidspunktene kan endre seg avhengig av sesong og etterspørsel, så det er alltid lurt å sjekke oppdatert informasjon på selskapets nettside eller sosiale medier.

Priser

Prisene for Hurtigbåt fra Gøteborg til Danmark varierer avhengig av hvilken destinasjon du reiser til og hvilken billettype du velger. Her er en oversikt over de vanligste prisene:

DestinasjonEn veiTur-retur
København300 kr500 kr
Aarhus250 kr400 kr
Odense200 kr350 kr

Det er også mulig å kjøpe billetter for barn og studenter til rabatterte priser. Merk at prisene kan endre seg avhengig av sesong og etterspørsel, så det er alltid lurt å sjekke oppdatert informasjon på selskapets nettside eller sosiale medier.

Billetter

Billetter for Hurtigbåt fra Gøteborg til Danmark kan kjøpes på selskapets nettside eller ombord på båten. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd for å sikre deg plass på ønsket avgang. Det er viktig å merke seg at billetter kan bli utsolgt i perioder med høy etterspørsel, så det er lurt å kjøpe billetter i god tid.

Hurtigbåt Danmark Gøteborg

Hurtigbåt Danmark Gøteborg er en populær reiserute for turister og lokalbefolkningen. Denne artikkelen vil gi deg all informasjonen du trenger om tidsplaner og priser for denne ruten.

Tidsplaner

Hurtigbåt Danmark Gøteborg har flere avganger hver dag, og du kan enkelt finne en tid som passer for deg. På nettsiden til selskapet kan du finne en detaljert tidsplan som viser alle avganger og ankomsttider. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden eller ombord på båten.

Mer informasjon for å se ruter og priser:

Priser

Prisene for Hurtigbåt Danmark Gøteborg varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Det er også mulig å kjøpe billett for tur/retur, som gir litt rabatt. Her er en oversikt over prisene for voksne og barn:

TidspunktPris for voksnePris for barn
Hverdag – Dagtid (før kl. 17:00)300 kr150 kr
Hverdag – Kveldstid (etter kl. 17:00)350 kr200 kr
Helg400 kr250 kr

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten.

Husk at det kan være lurt å bestille billetter på forhånd, spesielt i høysesongen. Du kan kontakte selskapet på forhånd for å avtale eventuelle spesielle behov eller ønsker.

Kontaktinformasjon

Vi er her for å hjelpe! Du vil finne svar på mange av de vanlige spørsmålene kundene våre har i vår omfattende Ofte stilte spørsmål-del. Trenger du ta kontakt med oss? Se våre havnesteder og åpningstider nedenfor eller kontakt oss.

Telefon: +46 770 57 57 00

E-post: info.no@stenaline.com

Åpningstider

mandag – fredag: 8:30 – 17:00

lørdag – søndag: 9:00 – 16:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *