Hurtigbåt Bodø Nordskot: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Bodø Nordskot er en populær transporttjeneste som tilbyr pålitelige og effektive reiser fra Bodø til Nordskot og tilbake igjen. Tjenesten er ideell for reisende som ønsker å unngå trafikkork og lange kjøreturer, og som vil ha en behagelig og stressfri reiseopplevelse.

Hurtigbåt Bodø Nordskot tilbyr flere avganger hver dag, og reisetiden er vanligvis rundt en time og femten minutter. Prisene varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Tjenesten er tilgjengelig hele året, og det er enkelt å bestille billetter på nettet eller ombord på båten. Hurtigbåt Bodø Nordskot har også et godt utviklet bagasjesystem, som gjør det enkelt å ta med seg bagasje på reisen. Ved reise med hurtigbåt Bodø Nordskot er det tillatt å ta med seg en håndbagasje og en koffert eller bagasje som ikke overstiger 30 kilo i vekt og 200 liter i volum.

Hurtigbåt Bodø Nordskot er stolte av å tilby en pålitelig og effektiv transporttjeneste som er tilgjengelig for alle. Med en erfaren og dedikert mannskap og moderne og godt vedlikeholdte båter, kan du være trygg på at du vil ha en behagelig og sikker reise med Hurtigbåt Bodø Nordskot.

Hurtigbåt Bodø Nordskot

Hurtigbåt Bodø Nordskot er en av de mest populære transportalternativene for reisende som ønsker å komme seg fra Bodø til Nordskot. Båten er rask og pålitelig, og tilbyr en komfortabel måte å reise på.

Tidsplaner

Hurtigbåt Bodø Nordskot har en fast tidsplan som er tilgjengelig på selskapets nettside. På nettsiden kan du finne informasjon om avgangstider, ankomsttider og eventuelle endringer i rutetidene.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Bli kjent med hovedrutene som også går gjennom Bodø:

Båten går vanligvis fra Bodø til Nordskot flere ganger om dagen, og du kan velge mellom ulike avgangstider som passer best for deg. Det er også viktig å merke seg at tidsplanene kan variere avhengig av årstid og værforhold, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke tidsplanen før du drar.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Bodø Nordskot varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager, som kan være gunstig for de som reiser jevnlig. Prisene for periodebilletter varierer avhengig av lengden på billettperioden og alderen til passasjeren.

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere avhengig av sesong og etterspørsel, så det er alltid lurt å sjekke prisene på forhånd. Du kan kjøpe billetter på selskapets nettside eller ombord på båten.

Hurtigbåt Nordskot Bodø

Hurtigbåt Nordskot Bodø er en populær transporttjeneste som forbinder Nordskot og Bodø. Tjenesten tilbys av Torghatten Nord AS, og den har et bredt spekter av tidsplaner og priser som passer til ulike reisende.

Tidsplaner

Hurtigbåt Nordskot Bodø har flere avganger i løpet av dagen. Reisende kan velge mellom morgen-, ettermiddags- og kveldsavganger, avhengig av deres preferanser og behov. Tidsplanene kan variere avhengig av sesongen, så det er viktig å sjekke de siste oppdateringene på selskapets hjemmeside eller kontakte dem direkte for å få oppdatert informasjon.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Bli kjent med hovedrutene som også går gjennom Bodø:

Priser

Prisene for Hurtigbåt Nordskot Bodø varierer avhengig av reisens lengde og alderen til passasjerene. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Det er mulig å kjøpe billetter på forhånd på selskapets nettside eller ombord på båten.

Her er en oversikt over prisene for Hurtigbåt Nordskot Bodø:

PassasjertypeEnkeltbillettTur/retur
Barn under 4 årGratisGratis
Barn 4-15 år og studenterFra kr 70,-Fra kr 140,-
VoksneFra kr 110,-Fra kr 220,-

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for periodebilletter varierer avhengig av passasjertype og reisens lengde.

Hurtigbåt Nordskot Bodø er en pålitelig og praktisk transporttjeneste for reisende som ønsker å komme seg mellom Nordskot og Bodø på en rask og effektiv måte. Med et bredt spekter av tidsplaner og priser som passer til ulike behov, er det enkelt å finne en passende reiseplan som passer til enhver reisende.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Støtt Bodø kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Rederi: Boreal Sjø AS, tlf. 91 00 96 00

tlf.: 99 16 65 22

Båt: Lovund Ekspress

Båt: MS Elsa Laula Renberg og

MS Regine Normann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *