Hurtigbåt Bjarkøy Harstad: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Bjarkøy Harstad er en rask og pålitelig transportmetode som forbinder øya Bjarkøy med Harstad. Denne hurtigbåten er en del av et større nettverk av hurtigbåtruter som opererer langs kysten av Nord-Norge. Reisende kan dra nytte av en rekke tjenester og fasiliteter om bord, inkludert mat og drikke, toaletter og gratis Wi-Fi.

Hurtigbåt Bjarkøy Harstad har en fast ruteplan og prisstruktur som er tilgjengelig på nettstedet til hurtigbåtselskapet. Det er flere avganger hver dag, og prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og avstanden som skal reises. Reisende kan enkelt søke etter avganger mellom ulike destinasjoner og få oppdatert informasjon om eventuelle endringer i rutetidene. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettstedet eller ombord på båten.

For reisende som ønsker å utforske det vakre landskapet i Nord-Norge, er Hurtigbåt Bjarkøy Harstad en ideell måte å komme seg rundt på. Med sin raske og effektive service, kan reisende nyte en behagelig og stressfri reiseopplevelse. Enten man er på forretningsreise eller på ferie, er Hurtigbåt Bjarkøy Harstad et flott alternativ for å komme seg fra A til B på en rask og pålitelig måte.

Hurtigbåt fra Bjarkøy til Harstad

Hurtigbåt fra Bjarkøy til Harstad er en praktisk og effektiv måte å reise mellom disse to byene i Nord-Norge. Det er flere avganger hver dag, og prisene varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Her er all informasjon om tidsplaner og priser for Hurtigbåt fra Bjarkøy til Harstad.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Bjarkøy og Harstad har ulike tidsplaner avhengig av ukedag og sesong. Det er vanligvis flere avganger per dag, og du kan sjekke de nøyaktige tidene på den offisielle siden for Hurtigbåt Bjarkøy Harstad. Du kan også kontakte selskapet via telefon eller e-post for å få oppdatert informasjon om tidsplanene.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Billettprisene for Hurtigbåt fra Bjarkøy til Harstad varierer avhengig av alder og reisens lengde. Prisene for voksne varierer mellom 160 kr og 220 kr, mens prisen for barn varierer mellom 80 kr og 110 kr. Honnørprisene er 50% av voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt fra Bjarkøy til Harstad:

ReisendePris
Voksen (en vei)160 kr – 220 kr
Barn (en vei)80 kr – 110 kr
Honnør (en vei)50% av voksenprisen
Periodebillett (7 dager)645 kr – 880 kr
Periodebillett (30 dager)2 580 kr – 3 520 kr
Periodebillett (180 dager)15 480 kr – 21 120 kr

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det er derfor alltid lurt å sjekke de oppdaterte prisene og tidsplanene før du bestiller billetter.

Hurtigbåt fra Bjarkøy til Harstad er en praktisk og rask måte å reise mellom disse to byene i Nord-Norge. Med flere avganger hver dag og rimelige priser, er det en ideell transportløsning for reisende i området.

Hurtigbåt Harstad Bjarkøy

Hurtigbåt Harstad Bjarkøy er en av de mest populære rutealternativene for reisende som ønsker å besøke Bjarkøy. Her er all informasjon du trenger om tidsplaner og priser for Hurtigbåt Harstad Bjarkøy.

Tidsplaner

Hurtigbåt Harstad Bjarkøy har flere avganger hver dag. Det er viktig å sjekke tidsplanene for å finne den avgangen som passer best for deg. Du kan finne tidsplanene på nettsiden til Hurtigbåt Harstad Bjarkøy eller ved å kontakte selskapet direkte.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Harstad Bjarkøy varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist. Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt Harstad Bjarkøy:

ReisetypePris
Voksen en vei100 kr
Barn (4-15 år) en vei50 kr
Honnør en vei50 kr

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for disse billettene varierer avhengig av lengden på perioden og reisetype.

Husk at prisene kan endres, så det er alltid lurt å sjekke priser og tilgjengelighet på nettsiden til Hurtigbåt Harstad Bjarkøy før du bestiller billetter.

Kontaktinformasjon

Nedenfor finner du informasjon om selskapet som driver denne ruten, som er Fylkestrafikk. Husk å ringe hvis du har spørsmål om rutetider, priser, billettkjøp og annen informasjon om denne ruten.

For avgangstider, priser og øvrig reiseinformasjon: www.fylkestrafikk.no
Troms fylkestrafikk kundesenter : +47 777 88 777
Ruteopplysningen for Troms : tlf. 177 / +47 815 00163
Last ned våre apper: Troms Reise – Troms Billett – Troms Plass

MS Fjorddronningen Tlf. +47 916 81 257

MS Fjordprinsen Tlf. +47 916 81 258

MS Fjordjarl (Reserve) Tlf. +47 916 81 259

Kundeservice:  +4777788777

Ruteopplysning: Troms: 177 / fra andre fylker: +81500163

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *