Hurtigbåt Bodø Helnessund: Priser og Tidtabell | All Informasjon

Hurtigbåt Bodø Helnessund er en populær rute som gir reisende en rask og effektiv måte å komme seg fra Bodø til Helnessund. Båtturen tar omtrent 1 time og 20 minutter og gir deg muligheten til å nyte den vakre naturen i området mens du reiser. Båten har moderne fasiliteter og er utstyrt med alt du trenger for å gjøre reisen så behagelig som mulig.

Prisene for hurtigbåt fra Bodø til Helnessund varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris. Det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på selskapets nettside eller ombord på båten.

Hurtigbåt Bodø Helnessund er en del av det omfattende nettverket av hurtigbåtruter som tilbys av flere selskaper i Norge. Disse båtene gir reisende en praktisk og økonomisk måte å utforske landet på, og er spesielt populære blant turister som ønsker å oppleve den vakre naturen langs kysten. Med gode priser og moderne fasiliteter er disse hurtigbåtene et flott alternativ for alle som ønsker å reise i Norge.

Hurtigbåtruter mellom Bodø og Helnessund

Hurtigbåtene som går mellom Bodø og Helnessund er en rask og praktisk måte å reise på. Tidsplanene og prisene varierer avhengig av sesong, så det er viktig å sjekke oppdatert informasjon før du planlegger reisen din.

Tidsplaner

Hurtigbåtene mellom Bodø og Helnessund går vanligvis flere ganger om dagen, med flere avganger i høysesongen. Det er viktig å sjekke oppdatert tidsplan før du planlegger reisen din, da det kan være endringer i rutetidene.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Bli kjent med hovedrutene som også går gjennom Bodø:

Priser

Prisene for hurtigbåtene mellom Bodø og Helnessund varierer avhengig av alder og om du reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager, som kan være en økonomisk løsning hvis du planlegger å reise mye i løpet av en bestemt periode.

Det er viktig å merke seg at priser og tidsplaner kan endre seg fra sesong til sesong, så det er alltid lurt å sjekke oppdatert informasjon før du planlegger reisen din.

Hurtigbåt Fra Helnessund Til Bodø

Hurtigbåten fra Helnessund til Bodø er en rask og enkel måte å reise mellom disse to destinasjonene. Her finner du all informasjon om tidsplaner og priser for denne reisen.

Tidsplaner

Hurtigbåten fra Helnessund til Bodø har flere avganger hver dag. Det er viktig å merke seg at tidsplanene kan variere avhengig av sesong og dag i uken. Det er derfor anbefalt å sjekke tidsplanene på forhånd for å være sikker på at man har den mest oppdaterte informasjonen.

Her er noen eksempler på tidsplaner for hurtigbåten fra Helnessund til Bodø:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Bli kjent med hovedrutene som også går gjennom Bodø:

Priser

Prisene for hurtigbåten fra Helnessund til Bodø varierer avhengig av alder og om man reiser enkelt eller tur/retur. Barn under 4 år reiser gratis, mens barn mellom 4-15 år og studenter får rabatterte priser. Voksne betaler full pris.

Her er en oversikt over prisene for hurtigbåten fra Helnessund til Bodø:

PassasjertypeEnkeltbillettTur/retur
Barn (0-3 år)GratisGratis
Barn (4-15 år)NOK 120NOK 200
StudentNOK 150NOK 250
VoksenNOK 200NOK 350

Det er også mulig å kjøpe månedskort og årskort for de som reiser ofte med hurtigbåten. Disse kortene gir rabatterte priser og kan være et godt alternativ for de som reiser jevnlig mellom Helnessund og Bodø.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Støtt Bodø kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Rederi: Boreal Sjø AS, tlf. 91 00 96 00

tlf.: 99 16 65 22

Båt: Lovund Ekspress

Båt: MS Elsa Laula Renberg og

MS Regine Normann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *