Hurtigbåt Bergen Askvoll: Timer og priser | All informasjon om ruten

Hurtigbåt Bergen Askvoll er en rask og effektiv transporttjeneste som forbinder Bergen og Askvoll. Tjenesten tilbyr hyppige avganger og konkurransedyktige priser for passasjerer som ønsker å reise mellom disse to destinasjonene. Hurtigbåt Bergen Askvoll er en del av Norled AS, som er en av de ledende transportoperatørene i Norge.

Prisene for Hurtigbåt Bergen Askvoll varierer avhengig av reisens lengde og passasjertype. Voksne passasjerer kan forvente å betale mellom 200 og 350 kroner for en enkeltbillett, mens barn og honnør kan nyte rabatterte priser. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for passasjerer som reiser hyppig mellom disse to destinasjonene. Med Hurtigbåt Bergen Askvoll kan passasjerer nyte en rask og problemfri reiseopplevelse mellom Bergen og Askvoll.

Hurtigbåt Bergen Askvoll

Hurtigbåt Bergen Askvoll er en rask og praktisk måte å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Ruteinformasjon

Hurtigbåten mellom Bergen og Askvoll har flere avganger hver dag, og reisetiden varierer avhengig av tidspunktet på dagen og hvor langt du skal reise. Her er en oversikt over de vanligste rutetidene for Hurtigbåt Bergen Askvoll:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Merk at rutetidene kan endres, så det er viktig å sjekke nettsiden til Hurtigbåt Bergen Askvoll for oppdatert informasjon.

Priser og billetter

Prisene for Hurtigbåt Bergen Askvoll varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller honnør. Her er en oversikt over de vanligste prisene:

AlderPris en vei
Voksen350 kr
Barn (4-15 år)175 kr
Honnør50% av voksenprisen

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. For mer informasjon om priser og billetter, besøk nettsiden til Hurtigbåt Bergen Askvoll.

Tilgjengelighet

Hurtigbåt Bergen Askvoll er tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Båten har heis og tilpassede toaletter. Hvis du har spesielle behov, anbefales det å kontakte Hurtigbåt Bergen Askvoll på forhånd for å avtale assistanse.

Hurtigbåt Askvoll Bergen

Hurtigbåt Askvoll Bergen er en rask og praktisk måte å reise mellom de to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger for å planlegge turen.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Askvoll og Bergen har ulike tidsplaner avhengig av ukedag og sesong. Det er viktig å sjekke den offisielle siden for Hurtigbåt Askvoll Bergen for å verifisere tidsplanen og se de tilgjengelige reisealternativene.

Her er en oversikt over de vanligste tidsplanene for Hurtigbåt Askvoll Bergen:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Hurtigbåten mellom Askvoll og Bergen har ulike priser avhengig av alder og reisens lengde. Billettprisene varierer mellom 110 kr og 250 kr for voksne. Prisene for barn varierer mellom 55 kr og 125 kr, mens prisen for honnør er 50% av voksenprisen. Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager.

Her er en oversikt over de vanligste prisene for Hurtigbåt Askvoll Bergen:

Reisens lengdeVoksenprisBarnprisHonnørpris
Kort reise110 kr55 kr55 kr
Lang reise250 kr125 kr125 kr

Det er viktig å merke seg at prisene kan variere avhengig av sesong og andre faktorer. Det er derfor lurt å sjekke den offisielle siden for Hurtigbåt Askvoll Bergen for å få de mest oppdaterte prisene.

Kontaktinformasjon

For å kontakte Hurtigbåt Bergen Askvoll, kan man besøke selskapets nettside eller ta kontakt via telefon eller e-post.

Her er kontaktinformasjonen til Hurtigbåt Bergen Askvoll:

MetodeKontaktinformasjon
Nettsidehttps://www.norled.no/
Telefon916 81 273
E-postpost@norled.no

Selskapets nettside gir informasjon om rutetider, priser og billettbestilling. På nettsiden kan man også finne kontaktinformasjon til selskapets kundeservice, som kan hjelpe med spørsmål eller problemer man måtte ha.

Hvis man ønsker å kontakte selskapet via telefon, kan man ringe nummeret oppgitt ovenfor. Kundeservice vil være tilgjengelig for å hjelpe med spørsmål eller problemer man måtte ha.

Hvis man ønsker å kontakte selskapet via e-post, kan man sende en e-post til post@norled.no. Selskapet vil svare på e-posten så snart som mulig. Det kan være lurt å inkludere så mye informasjon som mulig i e-posten, for eksempel navn, kontaktinformasjon og spørsmål eller problemer man måtte ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *