Hurtigbåt Stavanger Sandeid: Timer og priser | All informasjon – Alt du trenger å vite

Hurtigbåt Stavanger Sandeid er en populær transporttjeneste som tilbyr rask og effektiv transport mellom Stavanger og Sandeid. Tjenesten har blitt stadig mer populær de siste årene på grunn av sin pålitelighet og lave priser. Med en rekke avganger hver dag kan passasjerer enkelt komme seg fra Stavanger til Sandeid og omvendt.

Hurtigbåt Stavanger Sandeid

Hurtigbåt Stavanger Sandeid er en populær transportmetode for reisende som ønsker å komme seg fra Stavanger til Sandeid på en rask og effektiv måte. Her finner du all informasjon du trenger om tidsplaner, priser og billetter for hurtigbåten mellom disse to destinasjonene.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Stavanger og Sandeid har flere daglige avganger, og tidsplanene kan variere avhengig av ukedag og sesong. Det anbefales alltid å sjekke den offisielle nettsiden for oppdatert informasjon om tidsplanene.

Her er en oversikt over de vanligste avgangene for hurtigbåten Stavanger Sandeid:

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Billettprisene for hurtigbåten mellom Stavanger og Sandeid varierer avhengig av alder og reisetype. Det er også mulig å få rabatter hvis du har en spesiell status, for eksempel hvis du er student eller pensjonist.

Her er en oversikt over billettprisene for hurtigbåten Stavanger Sandeid:

ReisetypePris (en vei)
Voksen220 kr
Barn110 kr
Student170 kr
Honnør170 kr

Billetter

Det er flere måter å kjøpe billetter til hurtigbåten Stavanger Sandeid. Du kan kjøpe billetter på nettsiden til hurtigbåtselskapet, eller du kan kjøpe billetter ombord på båten. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd for å sikre deg plass på båten.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager, som gir deg rabatt på billettprisene.

Husk at det er viktig å være ute i god tid før avgang for å unngå forsinkelser og sikre deg en god plass på båten.

Hurtigbåt Sandeid Stavanger

Hurtigbåt Sandeid Stavanger er en populær rute som tilbyr en rask og enkel måte å reise mellom disse to destinasjonene. Her er all informasjon du trenger om tidsplaner og priser.

Tidsplaner

Hurtigbåten mellom Sandeid og Stavanger har flere avganger hver dag, med noen unntak i helgene.

Hvis du har problemer med å se den, kan du se følgende PDF her.

Priser

Prisene for Hurtigbåt Sandeid Stavanger varierer avhengig av alder og reisetype. Voksen en vei koster 250 NOK, mens en tur-retur billett koster 400 NOK. Barn (4-15 år) en vei koster 125 NOK, mens en tur-retur billett koster 200 NOK. Student en vei koster 200 NOK, mens en tur-retur billett koster 320 NOK. Honnør en vei koster 200 NOK, mens en tur-retur billett koster 320 NOK.

Det er også mulig å kjøpe periodebilletter for 7, 30 eller 180 dager. Prisene for disse billettene varierer avhengig av alder og reisetype. For eksempel koster en voksen periodebillett for 30 dager 5 600 NOK, mens en student periodebillett for 30 dager koster 3 360 NOK.

Det er også mulig å kjøpe billetter på nettsiden til Hurtigbåt Sandeid Stavanger, eller ombord på båten. Det er lurt å kjøpe billetter på forhånd for å unngå kø og for å sikre deg en plass på båten.

Kontaktinformasjon

Hurtigbåt Stavanger Tau tilbyr en rekke kundeservicetjenester for å hjelpe passasjerene med eventuelle spørsmål eller problemer. Her er noen av de vanligste spørsmålene og måter å kontakte kundeservice på.

Kontaktinformasjon

Kolumbus tilbyr en rekke tjenester for å sikre en smidig reiseopplevelse for sine passasjerer. Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på:

 1. Anløpstider:
  • Anløpstider er omtrentlige, og båten anløper kun hvis det er passasjerer som skal gå i land på det aktuelle stedet. (Anløp kan også bestilles for påstigning av reisende fra Tau til Sør-Hidle og Heng, men denne bestillingen må gjøres direkte til båten).
  • Båten anløper kun hvis det er passasjerer til stedet eller hvis det er bestilt av passasjerer fra stedet, senest 30 minutter før anløpstiden.
 2. Korrespondanse mellom båt/buss og buss/båt:
  • Korrespondanse mellom båt og buss, samt mellom buss og båt, faller bort dersom forsinkelsen er større enn 5 minutter.
 3. Ankomsttid med buss:
  • For å få detaljert informasjon om ankomsttider med buss, kan du besøke kolumbus.no reiseplanleggeren.
  • For å bestille på forhånd, kan du besøke billetter.kolumbus.no eller ringe den aktuelle båten:
   • Rødne
   • Norled
   • Helgøy
   • Rygerprins (982 41 524)
   • Fjordfart (916 52 802)
   • Helgøy Glimt (951 12 496)
   • Rygerøy (982 41 510)
   • Fjordlys (916 81 256)
   • Rygerkongen (415 65 662)
   • Fjorddrott (916 52 803)
 4. Kjøring kun på skoledager:
  • Merk at disse avgangene kun gjelder på skoledager. Avgangen finner du ikke på bestilling.kolumbus.no.
 5. Bestillingsbuss fra Ropeid:
  • Hvis du trenger en bestillingsbuss fra Ropeid, kan du bestille den på telefonnummer 477 04 409 senest to timer før bussavgangen.
 6. Avganger med ramme:
  • Avganger med ramme betyr at de anløper i motgående rute eller i en annen rekkefølge enn normalt.

Ta gjerne kontakt med Kolumbus’ kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse. Vi er her for å hjelpe deg med en problemfri reise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *