Håvik Bussterminal: Ruter, Rutetider og All Informasjon – Alt du trenger å vite

Håvik Bussterminal er en travel og viktig knutepunkt for kollektivtransport i Karmøy, og er en del av Ruter-nettverket i Oslo og Akershus. Med en rekke bussruter som forbinder terminalen med andre deler av regionen, er det enkelt å komme seg til og fra Håvik Bussterminal, uansett hvor man skal.

Rutetider og annen informasjon om bussruter til og fra Håvik Bussterminal kan enkelt finnes på Ruters nettside. Her kan man også finne informasjon om priser, billetter og reiseplanlegging for hele kollektivnettverket i regionen. For de som foretrekker å ha rutetabellene på papir, tilbyr Ruter også utskrifter av rutetabeller på sine kundesentre og servicepunkter.

Uansett om man skal til jobb, skole eller bare ut på tur, er Håvik Bussterminal og Ruter-nettverket en pålitelig og effektiv måte å komme seg rundt på i Oslo og Akershus. Med enkel tilgang til rutetider og annen informasjon, kan man planlegge reisene sine på en enkel og oversiktlig måte.

Håvik Bussterminal

Håvik Bussterminal er en viktig transportknutepunkt i Bergen-området. Den har 83 bussholdeplasser og betjener både lokale og regionale ruter. Beliggenheten gjør det enkelt å nå mange destinasjoner i Bergen og omegn.

Beliggenhet

Håvik Bussterminal ligger i Loddefjord, ca. 10 km vest for Bergen sentrum. Terminalen er strategisk plassert i nærheten av E39 og E16, noe som gjør det enkelt å komme seg hit med bil. Det er også flere bussruter som går til og fra terminalen, og det er kort vei til Loddefjord stasjon for de som ønsker å ta toget.

Fasiliteter

Håvik Bussterminal har et bredt spekter av fasiliteter for reisende. Det er toaletter, venterom, informasjonsskranter og billettautomater tilgjengelig på stedet. Terminalen har også et stort parkeringsområde for de som ønsker å parkere bilen mens de reiser.

For de som ønsker å bruke sykkel som transportmiddel, er det også sykkelparkering tilgjengelig på stedet.

Håvik Bussterminal er tilrettelagt for funksjonshemmede, med rullestolramper og tilgjengelige toaletter.

Ruter

Håvik Bussterminal er en av de største og mest populære bussterminalene i Karmøy. Den tilbyr et bredt spekter av ruter som dekker mange destinasjoner i regionen. Ruter til og fra Håvik Bussterminal er tilgjengelige fra ulike transportører, inkludert Ruter.

Rutetider

Ruter til og fra Håvik Bussterminal kan variere avhengig av tidspunktet på dagen og dagen i uken. Det er viktig å sjekke rutetabellene for å planlegge reisen din på forhånd. Rutetabeller for Ruter kan lastes ned fra deres nettside.

TidspunktRuteDestinasjon
06:302Kopervik
07:454Avaldsnes
09:156Karmøy

Priser

Prisene for Ruter-ruter til og fra Håvik Bussterminal varierer avhengig av reisemålet og avstanden. Det er viktig å sjekke priser på forhånd for å unngå overraskelser når du kjøper billett. Prisinformasjon kan fås fra Ruters nettside.

  • Enkeltbillett: 40 kr
  • Dagsbillett: 80 kr
  • Månedskort: 600 kr

Busstasjon

Håvik Bussterminal er en viktig transportknutepunkt i Karmøy kommune. Busstasjonen har moderne fasiliteter og er godt tilrettelagt for reisende som benytter kollektivtransport.

Det er mange ruter som går til og fra Håvik Bussterminal, og det er enkelt å finne informasjon om rutetider og billettpriser på Ruter sin nettside. Reisende kan også laste ned Ruter sin app for å få oppdatert informasjon om avganger, forsinkelser og endringer i kollektivtrafikken.

På Håvik Bussterminal finner du flere fasiliteter som gjør ventetiden mer behagelig. Det er toaletter, benker, og en kiosk som selger mat og drikke. Det er også informasjonstavler som viser avgangstider og informasjon om rutene.

Reisende kan kjøpe billetter på bussen, men det er også mulig å kjøpe billetter på forhånd på Ruter sin nettside eller i Ruter sin app. Det er også mulig å kjøpe billetter på Narvesen, 7-Eleven og andre utsalgssteder som selger Ruter billetter.

All informasjon

Kontaktinformasjon

For spørsmål om rutetider eller andre henvendelser angående Håvik Bussterminal, kan du kontakte Ruter på telefonnummer 177 eller sende en e-post til kundeservice@ruter.no.

Tilgjengelighet

Håvik Bussterminal er tilgjengelig for alle, inkludert personer med nedsatt funksjonsevne. Det finnes tilgjengelige toaletter, ramper og heiser for å gjøre det enklere for alle å reise med buss.

Ruter tilbyr også assistanse for personer med nedsatt funksjonsevne. For å bestille assistanse, kan du kontakte Ruter på telefonnummer 177 eller sende en e-post til kundeservice@ruter.no.

For mer informasjon om tilgjengelighet på bussene, kan du besøke Ruters nettside eller kontakte Ruter direkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *