Lysaker Bussterminal: Ruter, Rutetider og All Informasjon du Trenger

Lysaker Bussterminal er en av de største og mest travle kollektivknutepunktene i Oslo-området. Bussterminalen er en viktig del av Ruters kollektivnettverk og tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter for reisende som ønsker å komme seg rundt i Oslo og Akershus.

På Lysaker Bussterminal kan reisende finne busser som går til og fra ulike deler av Oslo og Akershus. Rutetider og informasjon om ulike transportalternativer kan enkelt finnes på Ruters nettside eller gjennom Ruters Reiseplanlegger-app. Reisende kan også kjøpe billetter og få hjelp til å planlegge reisen sin på bussterminalen.

Med sin sentrale beliggenhet og tilgang til ulike transportalternativer, er Lysaker Bussterminal et populært valg for reisende som ønsker å komme seg rundt i Oslo og Akershus. Uansett om man skal til jobb, skole eller fritidsaktiviteter, kan man finne en passende rute og transportalternativ på bussterminalen.

Beliggenhet

Lysaker Bussterminal ligger i Bærum kommune i Akershus fylke. Den er en viktig transportknutepunkt for reisende som skal til og fra Oslo og omkringliggende områder. Bussterminalen ligger i nærheten av Lysaker stasjon, som er et viktig knutepunkt for tog og t-bane.

Bussterminalen ligger også i nærheten av E18, som er en av hovedveiene inn og ut av Oslo. Dette gjør det enkelt å komme seg til og fra bussterminalen med bil. Det er også flere parkeringsplasser i nærheten av bussterminalen, slik at det er enkelt å parkere bilen mens man reiser med buss.

Bussterminalen har en sentral beliggenhet, og det er enkelt å komme seg til og fra de ulike destinasjonene som tilbys av Ruter. Det er også flere restauranter og butikker i nærheten av bussterminalen, slik at man kan kjøpe mat og drikke mens man venter på bussen.

Ruter og rutetider

Lysaker Bussterminal er en viktig transportknutepunkt for reisende i Oslo og Akershus. Ruter er det offentlige transportselskapet som driver buss- og t-banenettverket i området. Her er noen viktige ting å vite om Ruter og rutetider.

Rutekart

Ruter tilbyr et omfattende rutekart som viser alle buss- og t-banelinjer i Oslo og Akershus. Dette kartet er tilgjengelig på Ruters nettside og kan også lastes ned som en PDF-fil. Rutekartet er nyttig for å planlegge reiser og finne ut hvilken rute man skal ta for å komme seg dit man skal.

Avgangs- og ankomsttider

Ruter har en omfattende database med avgangs- og ankomsttider for alle buss- og t-banelinjer i Oslo og Akershus. Disse tidene er tilgjengelige på Ruters nettside og kan også søkes opp på Ruters app. Det er viktig å sjekke avgangs- og ankomsttider før man reiser for å unngå forsinkelser og unødvendig ventetid.

Priser og billetter

Ruter tilbyr ulike billetter og priser avhengig av hvor man skal reise og hvor ofte man bruker offentlig transport. Billetter kan kjøpes på Ruters nettside, på Ruter S-kontor eller på automater ved t-banestasjoner og bussholdeplasser. Det er også mulig å kjøpe billetter på bussen, men da til en høyere pris. Det er viktig å merke seg at det er billigere å kjøpe enkeltbilletter på forhånd enn å kjøpe dem på bussen.

Fasiliteter

Toaletter

Lysaker Bussterminal har toaletter tilgjengelig for reisende. Toalettene er plassert ved siden av informasjonsskranken. Det koster 10 kroner å bruke toalettene, og mynter kan kjøpes i en automat ved inngangen til toalettene.

Servering og shopping

Det er flere steder å kjøpe mat og drikke ved Lysaker Bussterminal. Det finnes en kafé som tilbyr et utvalg av kaffe, te og bakverk. I tillegg finnes det en kiosk som selger snacks og drikkevarer. For de som ønsker å handle, er det en Narvesen-butikk på stedet som tilbyr et utvalg av aviser, magasiner og andre dagligvarer.

Parkering og sykkelparkering

Lysaker Bussterminal har en stor parkeringsplass med plass til over 500 biler. Parkering er tilgjengelig mot en avgift. Det er også mulig å parkere sykler på stedet. Det finnes flere sykkelparkeringer rundt om på bussterminalen.

Hvordan komme seg til Lysaker Bussterminal

Med buss

Lysaker Bussterminal er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i Oslo-området. Det er flere bussruter som går til og fra Lysaker Bussterminal, og du kan finne rutetider og billettinformasjon på Ruters nettside. Bussene som går til Lysaker Bussterminal inkluderer linjene 31E, 160, 160E, 81 og 143.

Med tog

Lysaker stasjon ligger i nærheten av Lysaker Bussterminal, og det er enkelt å komme seg dit med tog. Det går tog fra Oslo S til Lysaker stasjon med jevne mellomrom, og reisetiden er kort. Du kan finne rutetider og billettinformasjon på Vy sine nettsider.

Med bil eller taxi

Hvis du skal kjøre til Lysaker Bussterminal, kan du følge skiltingen til Lysaker på motorveien. Det er parkeringsplasser tilgjengelig på bussterminalen, men det kan være begrenset plass i perioder med stor trafikk. Hvis du foretrekker å ta taxi, kan du bestille en drosje fra en av de mange taxiselskapene i Oslo-området.

Busstasjon

Lysaker Bussterminal er en stor busstasjon som ligger i Bærum kommune i Akershus. Denne busstasjonen er et viktig knutepunkt for kollektivtransport i Oslo og Akershus. Bussterminalen har flere plattformer som betjener ulike busslinjer som kjører til og fra Lysaker.

Busstasjonen er godt organisert og har flere fasiliteter som gjør det enkelt for reisende å komme seg rundt. Det er informasjonstavler som viser rutetider og oppdatert informasjon om eventuelle forsinkelser eller avvik. Det er også toaletter, kiosker, og sitteplasser tilgjengelig for reisende.

På Lysaker Bussterminal er det mulig å kjøpe billetter og lade opp Ruter-kort. Det er også mulig å laste ned Ruter-appen for å kjøpe billetter og få informasjon om rutetider og avvik.

DestinasjonRutePlattform
Oslo Bussterminal1401
Majorstuen232
Forskningsparken283
Solli Plass314

Det er også flere parkeringsplasser tilgjengelig for de som ønsker å parkere bilen og ta bussen videre. Det er også en sykkelparkering på bussterminalen for de som ønsker å sykle til og fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *