Mjåsund Bussterminal: Ruter, Rutetider og All Informasjon for Reisende

Mjåsund Bussterminal er en viktig transportknutepunkt for reisende i Norge. Bussterminalen ligger i Mjåsund, og er en del av det omfattende kollektivtrafikknettverket til Ruter. Ruter er ansvarlig for å tilby kollektivtransport i Oslo og Akershus, og har et bredt spekter av tjenester som inkluderer busser, trikker, T-baner og ferger.

Reisende som bruker Mjåsund Bussterminal kan dra nytte av et omfattende rutetilbud. Ruter tilbyr rutetabeller og linjekart som gir detaljert informasjon om alle bussruter som går gjennom bussterminalen. I tillegg tilbyr Ruter en mobilapp som gir sanntidsinformasjon om bussruter og forsinkelser, slik at reisende kan planlegge reisen sin mer effektivt.

Uansett om du er en fastboende eller en turist som besøker Norge, kan Mjåsund Bussterminal og Ruter gi deg all den informasjonen du trenger for å planlegge en vellykket reise. Med et omfattende rutetilbud og en mobilapp som gir sanntidsinformasjon, kan reisende være trygge på at de vil ankomme destinasjonen sin i tide og på en effektiv måte.

Ruter

Mjåsund Bussterminal er en viktig transportknutepunkt i Tysvær kommune, og det er enkelt å finne ruter som passer til dine behov. Nedenfor finner du informasjon om rutekart, rutetider og priser.

Rutekart

For å finne ut hvilke ruter som går til og fra Mjåsund Bussterminal, kan du sjekke rutekartet på Kolumbus sin nettside. Der finner du en oversikt over alle bussrutene som går i området, og du kan enkelt finne ut hvilke som passer best for deg.

Rutetider

Du kan finne oppdaterte rutetider for alle bussrutene som går til og fra Mjåsund Bussterminal på Kolumbus sin nettside. Der kan du også finne informasjon om eventuelle endringer i rutene, for eksempel på helligdager eller ved spesielle arrangementer.

Priser

Prisene for å reise med buss til og fra Mjåsund Bussterminal varierer avhengig av hvor du skal og når du reiser. Du kan finne informasjon om priser på Kolumbus sin nettside, og du kan også sjekke om det finnes rabatter eller tilbud tilgjengelig.

Tjenester og Fasiliteter

Mjåsund Bussterminal tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter for reisende som ønsker å gjøre ventetiden mer behagelig. Her er noen av fasilitetene som er tilgjengelige:

Toaletter

Det er offentlige toaletter tilgjengelig for bruk på Mjåsund Bussterminal. Disse toalettene er rene og godt vedlikeholdt.

Caféer og Restauranter

For de som ønsker å spise eller drikke noe mens de venter på bussen, finnes det flere alternativer på Mjåsund Bussterminal. Det er en kafé som tilbyr kaffe, te, brus og enkle matvarer som smørbrød og kaker. Det er også en restaurant som serverer varme måltider.

Butikker og Kiosker

Det er flere butikker og kiosker på Mjåsund Bussterminal som selger alt fra aviser og magasiner til snacks og drikkevarer. Det er også en suvenirbutikk som selger lokale produkter og suvenirer.

Transport til og fra Mjåsund Bussterminal

Buss

Mjåsund Bussterminal er en travel transportknutepunkt i Tysvær kommune, og det er flere bussruter som går til og fra terminalen. Den mest populære ruten er 244-bussen som går mellom Mjåsund og Holå. Det er også flere andre bussruter som forbinder Mjåsund med nærliggende byer og tettsteder.

For å finne oppdaterte rutetider og priser, kan man besøke nettsidene til Kolumbus eller Rome2rio. Det er også mulig å kjøpe billetter på nettet eller på bussen selv.

Tog

Det er ingen togstasjon i Mjåsund, men nærmeste togstasjon er Haugesund stasjon som ligger ca. 40 km unna. Det går jevnlig tog mellom Haugesund og andre større byer i Norge, som Stavanger og Bergen.

For å finne oppdaterte rutetider og priser, kan man besøke nettsidene til Vy eller NSB.

Taxi

Det er flere drosjeselskaper som tilbyr transport til og fra Mjåsund Bussterminal. Prisene kan variere avhengig av avstand og tidspunkt på dagen, så det kan være lurt å sjekke med flere selskaper for å finne den beste prisen.

Noen av de største drosjeselskapene i området inkluderer Haugaland Taxi, Tysvær Taxi og Karmøy Taxi.

Busstasjon

Mjåsund Bussterminal er en viktig transportknutepunkt i Tysvær kommune. Den ligger på Mjåsund, like ved E39, og betjener både lokale og regionale bussruter.

Busstasjonen har flere plattformer og er godt organisert for å gi passasjerene en enkel og smidig opplevelse. Det er også tilstrekkelig med parkeringsplasser og sykkelparkering for de som ønsker å benytte seg av disse alternativene.

For å finne riktig plattform og rutetider, kan passasjerene sjekke informasjonstavlene på busstasjonen eller bruke Ruter-appen på mobilen. Det er også mulig å kjøpe billetter på stasjonen eller på nettet via Kolumbus eller Ruter sine nettsider.

Passasjerene oppfordres til å være oppmerksomme på avgangstidene og være klare på plattformen i god tid før avgang. Det er også viktig å respektere andre passasjerer og følge reglene om bruk av offentlig transport.

All Informasjon

Kontaktinformasjon

For spørsmål om rutetider og billetter, kan du kontakte Ruter kundeservice på telefon 177 eller besøke deres nettside på ruter.no. Du kan også besøke Ruters informasjonssenter på Jernbanetorget i Oslo.

FAQ

Her er noen vanlige spørsmål og svar om Mjåsund Bussterminal:

 • Hvor kan jeg finne rutetider for bussene som går til Mjåsund Bussterminal?
  Du kan finne rutetider på Ruters nettside eller i deres reiseplanlegger-app.
 • Hvor kan jeg kjøpe billetter?
  Du kan kjøpe billetter på bussen eller på Ruters nettside eller i deres reiseplanlegger-app. Du kan også kjøpe billetter på Narvesen eller 7-Eleven-butikker som selger Ruter-billetter.
 • Hvor lang tid tar det å reise til Mjåsund Bussterminal?
  Tiden det tar å reise til Mjåsund Bussterminal avhenger av hvor du reiser fra og hvilken buss du tar. Sjekk rutetidene på Ruters nettside eller i deres reiseplanlegger-app for å finne ut nøyaktig hvor lang tid det vil ta.
 • Hvor kan jeg finne informasjon om eventuelle forsinkelser eller endringer i rutetidene?
  Du kan finne informasjon om eventuelle forsinkelser eller endringer i rutetidene på Ruters nettside eller i deres reiseplanlegger-app. Du kan også følge Ruter på Twitter for oppdateringer.
 • Kan jeg ta med sykkel på bussen til Mjåsund Bussterminal?
  Ja, du kan ta med sykkel på bussen til Mjåsund Bussterminal, men det er begrenset plass til sykler på bussen. Du må kjøpe en ekstra billett for sykkelen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *