Gule Sider | Kontakt telefonnummer og kundeservice

Gule sider er et online og skrivebordsbasert verktøy som hjelper folk å finne informasjon om lokale virksomheter og tjenester. Det har vært et viktig søkeverktøy i over 40 år, og det er stadig populært blant konsumenter som trenger å finne det de leter etter. Det støtter også brukere som trenger å finne lokale virksomheter i nærheten.

Ved hjelp av gule sider kan folk finne det de leter etter ved å søke etter virksomhetenes navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse eller nettside. Det gir også brukere muligheten til å søke etter virksomheter i et bestemt område eller med bestemte tjenester. Det gir også brukere muligheten til å sammenligne tilbudene fra ulike virksomheter og få prisinformasjon.

Gule Sider Telefon

Enten du er bruker av plattformen eller et selskap som er på den og trenger hjelp, er den beste måten via telefonnummeret ditt. Nedenfor finner du kontaktnummeret til Gule Sider. Og i tilfelle de ikke svarer eller du ikke får løsningen på problemet ditt, vil vi senere se hva du kan gjøre med det. Så bli til slutten.

Kundeservice: 1880

Kundeservice: 815 1 1880

kundeservice for bedrifter: 22 74 92 80 (mandag-fredag: 09-15.)

Du kan også sende en SMS for å løse tvilen til dette nummeret. Husk at når du ringer eller sender en SMS for å finne informasjon om telefonnummer, nettside, når toget, bussen, fergen eller annen informasjon passerer, belastes telefonregningen din. Du kan se prisene i hovedtelefonselskapene for bruk av 1880-tjenesten nedenfor.

Telenor Pris
Telia Pris
One Call Pris

Andre kontaktmidler Gule Sider

La oss se hvilke andre muligheter for å kontakte Gule Sider som finnes, i tilfelle du ikke har hatt flaks med å ringe. Heldigvis kan vi se forskjellige alternativer for å kontakte dette selskapet og få raskt svar på spørsmålene våre. Nedenfor kan du finne hovedmetodene for å kontakte deres support eller kundeservice for ethvert problem du har.

E-post

For øyeblikket er det ingen direkte kontakt-e-post med Gule Sider, så du må kontakte via andre måter. Som vi allerede har sett på telefon, eller som vi vil se nedenfor.

Kontakt skjema

Her kan du finne all støtteinformasjon for siden din. Vanlige spørsmål, hvor du kan kontakte din bedrift, og hvor de er lokalisert. I tillegg til å hjelpe brukere. Så ikke nøl med å besøke denne siden hvis du har spørsmål.

Kontakt skjema: https://www.gulesider.no/hjelp

Nettside

Besøk den offisielle nettsiden der du også kan laste ned appen for større komfort hvis du bruker mobilen. Du finner lenken nedenfor.

Nettside: https://www.gulesider.no/

Hvis du er et selskap, vil du være interessert i å vite timene de har for å betjene kundene sine, og ikke få svar på samtalene dine. For dette kan du se det nedenfor.

Kundeserviceplan:

  • Man-fre 09.00-15.00
  • Onsdag Stengt 12:00-12:30
  • Lør-Søn Stengt

Besøksadresse: Langkaia 1, 0150 Oslo

Sosiale nettverk

En av de siste ressursene for å kontakte selskapet er gjennom dets sosiale nettverk. Enten som en direktemelding, eller ved å legge igjen kommentarer på innleggene dine. Her kan du se alle deres sosiale nettverk som er aktive for øyeblikket.

Facebook: https://www.facebook.com/gulesider

Instagram: https://www.instagram.com/gulesider/

Twitter: https://twitter.com/Gulesider

Youtube: https://www.youtube.com/c/gulesider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *