DNB | Kontakt telefonnummer og kundeservice

DNB er en norsk finansinstitusjon som har eksistert siden 1822. Den største aktøren innenfor finans og bankvesenet i Norge og har et bredt utvalg av produkter og tjenester. DNB er en fullservicebank som tilbyr kontoer, lån, sparing, investeringer, forsikring og betalingstjenester. De tilbyr også rådgivningstjenester og investeringsrådgivning, samt verktøy og teknologi for å hjelpe kundene å forstå og administrere deres finansielle behov.

DNB har over 1000 kontorer over hele landet, samt online- og mobilbanktjenester. De har også en egen app, DNB Mobile Banking, som gjør det enkelt å få tilgang til kontoen din eller administrere andre finansielle tjenester. Kundene til DNB får også tilgang til et stort nettverk av fordeler som tilbys av andre virksomheter. Disse fordelene inkluderer rabatt på hoteller, flybilletter, leiebil, klær, mat og mer.

DNB Telefon

En av de beste måtene å motta kundeservice på er via telefon. Så nedenfor kan du finne nummeret du skal ringe i tilfelle du trenger DNB kundestøtte. Og i tilfelle dette alternativet ikke fungerer for deg, vil vi se senere hvilke alternativer som finnes.

Kundeservice: 915 04800

Andre kontaktmidler DNB

Hvis du ikke kommer gjennom på telefonen, ikke bekymre deg, vi har dekket deg. Vi skal se på ulike måter du kan kontakte oss på, og i noen tilfeller til og med få raskere svar enn ved å ringe. Så la oss se hvilke ulike kontaktformer som finnes for å komme i kontakt med DNB.

E-post

For øyeblikket er det ingen epost for kontakt eller kundeservice i DNB. Men du kan bruke de forskjellige sidene til å fylle ut et kontaktskjema, avtale tid eller svare på spørsmålene dine med det du finner nedenfor.

Avtal møte med en rådgiver: https://www.dnb.no/hjelp-og-veiledning/avtalmote

Kontakt skjema

Deretter vil du se hvor du kan finne støtte, enten du er en privatperson eller en bedrift. Her kan du finne de vanligste spørsmålene og kontakte support, enten gjennom chatboten din eller med kontaktskjemaet.

Kontakt skjema: https://www.dnb.no/hjelp-og-veiledning

Nettside

Gå til nettsiden til DNB og besøk deres support- eller kundeserviceseksjon for å få svar på spørsmålene dine. Du trenger ikke å ta kontakt med dem, da det meste av tvilen kan løses raskt og enkelt ved å sjekke den ofte stilte spørsmålene-seksjonen, hvor de vanligste tvilene og problemene som brukerne har hatt er listet opp.

Nettside: https://www.dnb.no/

Nettside med alle filialer: https://www.dnb.no/om-oss/kontorer/kontorer.html

Noe veldig viktig før du kontakter DNB er å vite hvilke timer de er tilgjengelige og det er kundeservice. Derfor bør du kjenne til åpningstidene og ikke prøve å kontakte på tidspunkter hvor det ikke er kundeservice, siden det er mulig du ikke får svar.

Kundeserviceplan: Mandag–søndag 07:00–23:00

Sosiale nettverk

Til slutt kan du alltid prøve å kontakte dem på deres sosiale nettverk, som du finner nedenfor. Selv om dette er en mindre hyppig metode og en som vi ikke anbefaler hvis du ikke tidligere har brukt de tidligere og ikke har klart å få svar på spørsmålene dine.

Facebook: https://www.facebook.com/dnb/

Youtube: https://www.youtube.com/user/DNB

Avdelingskontorer

En av de beste måtene å svare på spørsmålene dine er å gå til nærmeste filial. Selv om vi allerede har angitt lenken for å finne alle aktive DNB-filialer, skal vi se hovedfilialene du sikkert kan gå til og hvor de er. Så nedenfor kan du finne hovedfilialene til DNB.

DNB Hovedkontor

Adresse: Dronning Eufemias gate 30, 0191 Oslo

DNB Karl Johan

Adresse: Karl Johans gate 27, 0159 Oslo

DNB Majorstuen

Adresse: Kirkeveien 59, 0364 Oslo

DNB Eiendom

Adresse: Grønlandsleiret 19, 0190 Oslo

DNB Bergen

Adresse: Torgallmenningen 2, 5020 Bergen

DNB Trondheim

Adresse: Beddingen 16, 7014 Trondheim

DNB Drammen

Adresse: Bragernes Torg 11, 3017 Drammen

DNB Lillestrøm

Adresse: Kanalveien 18, 2004 Lillestrøm

DNB Hamar

Adresse: Vangsvegen 70, 2317 Hamar

DNB Storo

Adresse: Vitaminveien 6, 0485 Oslo

DNB Jessheim

Adresse: Storgata 12, 2050 Jessheim

DNB Åsane

Adresse: Åsane senter, 5116 Ulset

DNB Kongsberg

Adresse: Storgata 16-18, 3611 Kongsberg

DNB Lillehammer

Adresse: Kirkegata 72-74, 2609 Lillehammer

DNB Stord

Adresse: Heiane 31, 5412 Stord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *