Gry blekastad almås skilt

Gry blekastad almås, skilt, er en norsk journalist som ble født 28. mai 1970 i Oslo, og er også NRKs korrespondent i London siden 2021, da hun fylte 8 år etter sin første periode, har denne jenta skrevet en variasjon. svært mange bøker, blant annet skiller Norbritannia seg ut, som har vært hennes mest solgte bok så langt, en bok som gjorde henne mye mer kjent takket være skrivetypen og sjangeren den er rettet mot.

norbritannia

Denne boken ble skrevet Gry blekastad almås av den er en flott lesning som forteller om krigens opplevelser som alle nordmenn gjennomgikk ved bunnen av Orknøyene og senere Shetland og deretter la ut på en reise til Norge for å sabotere nordmennene. Det er en flott bok full av opplevelser, morsom, annerledes, interessant og lærerik. Det er svært få bøker som forteller om forholdet mellom nordmenn og engelskmenn, og det faktum at alt er oppsummert i en enkelt bok gir timer med utmerket lesning og upåklagelig fortelling.

Kommentarer om Norbritannia

Det skal bemerkes at dette var den første boken som denne journalisten skrev, sammen med hennes debut som forfatter, den fikk veldig gode anmeldelser, for eksempel følgende:

  • Dyktige journalister er også gode formidlere, og Almås har i sin debut som forfatter levert en interessant og velskrevet beretning om to gode naboer som er avhengige av hverandre.
  • Almås sin reise har nok god innsikt og uventede oppdagelser til å gjøre den verdt å gjennomføre.
  • Godt skrevet om ‘North Britain’…levende og interessant…Forfatteren setter et personlig preg på historiene.
  • Almås kjenner Storbritannia etter mange år som korrespondent for NRK. Den snakker levende om store og små ting, og trekker historiske linjer frem til i dag, der Brexit og Megxit preger nyhetslandskapet.

All denne kritikken ble fremsatt av norske journalister som hadde mange erfaringer med nabolandet Storbritannia og følte seg fullstendig identifisert med historien fortalt av Gry blekastad almås, og som også ga full godkjennelse og støtte til fremtidige forfatterskap av denne store journalisten og hennes fantastiske debut. litterære verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *