Økonomideler

Økonomideler er en nettside som spesialiserer seg på levering av reservedeler til de ulike traktortypene som finnes i hele Norge, det er en flott handleplattform siden den har mer enn 4000m2 med lager som rommer alle delene du trenger til traktorene dine, leveransene av de samme leveres samme dag, en stor fordel det gir sammenlignet med andre selskaper siden mange av dem bruker mer enn 24 timer på å foreta en levering, også ved et kjøp lik eller større enn kr 2000, får du forsendelsen helt gratis.

Historie

Nå skal vi fortelle litt om historien til dette flotte selskapet og hvordan det ble forvandlet til det nådde det vi kjenner i dag, dette selskapet ble født i 1975 av den norske forretningsmannen Gunnar Wilskog, første avdrag var import og direkte salg av reservedeler til Massey Ferguson, etter den leveringen vokste lagerutvalget på grunn av interesse inntil det leverte alle mekaniske deler til traktorer i Norge, dette selskapet har levert til alle traktoreiere i landet Norge i mer enn 45 år .

I tillegg til det også om utstyret, er produktutvalget også blitt ganske omfattende. Her leverer vi kraftoverføringsaksler, hydrauliske sylindre og nav, førerhusruter og verktøyfester for å nevne noe. Vi leverer også bildeler. I dag er det totalt 40 ansatte, men det er planlagt utvidelse slik at antall ansatte forventes å vokse snart, og ansvarlig for hele staben er leder Robin Wilskog.

Hvordan bestille deler?

Mange vet ikke hvordan de kan etterspørre delene som trengs til traktorene deres, så vi skal gi deg litt steg for steg slik at du vet hvordan du kan foreta et kjøp, uten først å nevne at du kan kjøpe online direkte på siden.eller du kan få hjelp ved å ringe 69 10 23 00, også om du har mulighet kan du også besøke deres fysiske butikk som ligger i Ringtunveien 3, 1712 Grålum, og du kan besøke dem fra mandag til fredag ​​fra kl 08 :00 til 16:00. For å kjøpe på nett trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Det første vi må gjøre er å gå inn på plattformen og logge inn på Økonomideler, slik at du kan kjøpe og ha all informasjon som er mulig for kjøp, som betalingsmåter og også å velge gode rabatter.
  2. Etter å ha logget inn, skal vi gå til segmentet der vi kan se hver av delene som en traktor har og den er delt likt inn i hver av kategoriene, du vil ha merkene som håndteres og du vil kunne se tilgjengelighet og pris.
  3. Etter å ha valgt stykket du ønsker å kjøpe, må du bare legge det til i handlekurven og deretter konfigurere betalingsmåten, fortsett å foreta betalingen og bekrefte alt, du må bare vente på levering av kjøpet.

Og på denne enkle måten kan du raskt kjøpe og nyte de beste reservedelene fra Norge og til den beste prisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *