Vestfold golfklubb

Vestfold golfklubb er et stort kompleks som inneholder to store golfbaner, den første har totalt 18 hull, den var den første som ble bygget og den andre har totalt 9 hull, så det er et flott sted å gå til familien og å kunne nyte de flotte grønne feltene og en opplevelse i denne flotte sporten og i tillegg en flott mulighet til å tilbringe en annerledes dag med familie og venner på fysisk aktivitet og nyte utsikten.

Dette flotte kurset har en lang historie og er et av de mest kjente kursene i Norge, det har de beste prisene, det inneholder tre typer medlemskap som gir visse fordeler til alle medlemmer av dette flotte kurset, i tillegg til det, dette flotte kurset er et rom der det arrangeres turneringer i helgene siden det har offisielle dimensjoner for golf, både lange og profesjonelle baner og korte baner.

Historie

Denne flotte golfbanen har en av de mest interessante historiene for en bane med disse egenskapene, og det hele starter i 1958 med etableringen av den 18 år gamle banen, som er en av de eldste og vakreste banene som finnes. Norge, dette feltet siden det ble opprettet har alltid mottatt rekonstruksjoner opp gjennom årene, dette for å hindre at opplevelsen gjentar seg og på grunn av dens konstante forringelse, siden selv om mange ikke tror det, må golfbanene ta stor omsorg og vedlikehold for å stabilisere bakken.

Alt var ikke alltid gode nyheter for gründerne siden de på et visst tidspunkt for å lage golfbanen som vi kjenner i dag måtte lage en plan for at Landbruksdepartementet skulle gi dem nødvendige tillatelser for å kunne gjennomføre nødvendige arbeider og For å rydde feltet for trær og lage banen til hullene, besto planen av følgende 5 trinn, som er:

  • Forhandle med jordstyret om konsesjon
  • Forhandle med Hammelow Berg om en fast kontrakt (kjøp var ikke mulig)
  • Innhente Myrselskapets uttalelse om tørking og dyrking av sumpområdet
  • Innhente forslag fra golfarkitekter til utforming av banen og
  • Finansiering av veiutbygging.

Og med alt dette var det først 7. juni 1956 at Landbruksdepartementet ga dem tillatelse til å starte aktiviteter og lage golfbanen og kunne utføre ombygginger for vedlikehold av den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *